Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Tom Cruise je čím dál levnější

Tom Cruise je čím dál levnější

1. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Důležité je zajistit, aby mladí lidé si mohli pořídit bydlení. Ale nesmí se z toho dělat hysterie

Důležité je zajistit, aby mladí lidé si mohli pořídit bydlení. Ale nesmí se z toho dělat hysterie

31. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody V mnoha případech jsou webkamery užitečné, já s nimi pracuji denně

V mnoha případech jsou webkamery užitečné, já s nimi pracuji denně

31. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Zoo ve Dvoře Králové má dlouholetou tradici. Je tradičně úspěšná, nepřekvapuje mě to

Zoo ve Dvoře Králové má dlouholetou tradici. Je tradičně úspěšná, nepřekvapuje mě to

31. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Ukrýt kradeného koně u sebe v ložnici je pozoruhodné. Na sídlišti by se vám to ale aso nepovedlo

Ukrýt kradeného koně u sebe v ložnici je pozoruhodné. Na sídlišti by se vám to ale aso nepovedlo

30. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Když se ukázalo, že můžete stavět rozhlednu z dotačních peněz EU, tak jsme se stali zemí rozhleden

Když se ukázalo, že můžete stavět rozhlednu z dotačních peněz EU, tak jsme se stali zemí rozhleden

30. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Že to ty ženy tak baví se vdávat. Vy se vezmete a jste z toho úplně zjančený

Že to ty ženy tak baví se vdávat. Vy se vezmete a jste z toho úplně zjančený

30. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Cestu zvládli za hodinu a 45 minut, to museli dost fičet

Cestu zvládli za hodinu a 45 minut, to museli dost fičet

27. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Všiml jsem si, že děti mají rádi med, protože je to sladký

Všiml jsem si, že děti mají rádi med, protože je to sladký

27. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Když děláte něco, co máte rádi a těšíte se z toho, tak vám to může zajistit dlouhověkost

Když děláte něco, co máte rádi a těšíte se z toho, tak vám to může zajistit dlouhověkost

27. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Mám pocit, že tohle by se povedlo mě. Proto se bankomatům a veškerým krádežím vyhýbám

Mám pocit, že tohle by se povedlo mě. Proto se bankomatům a veškerým krádežím vyhýbám

26. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Obytný model není jako když letíte v pětipokojovém bytě. Musí se šetřit s místem a to mi nevyhovuje

Obytný model není jako když letíte v pětipokojovém bytě. Musí se šetřit s místem a to mi nevyhovuje

26. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Kolik si vozí písku, je mi jedno. Zajímá mě, kolik Češi přivezou koronáče

Kolik si vozí písku, je mi jedno. Zajímá mě, kolik Češi přivezou koronáče

26. 8. 2021

57 sec

Obrázek epizody Je dobré si připomenout, že samotným Číňanům to zas tolik nevadí, protože to je jiná mentalita

Je dobré si připomenout, že samotným Číňanům to zas tolik nevadí, protože to je jiná mentalita

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Rybička je velmi specifický nůž, je to tradice a nejde, aby ho někdo kopíroval

Rybička je velmi specifický nůž, je to tradice a nejde, aby ho někdo kopíroval

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Když jde o takové památky, tak to zdržení za to stojí

Když jde o takové památky, tak to zdržení za to stojí

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Moraváci prodávají Pražákům špatné víno. Ale to můžou jenom některým, protože my tu pijeme francouzské

Moraváci prodávají Pražákům špatné víno. Ale to můžou jenom některým, protože my tu pijeme francouzské

24. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Vždy jsem miloval odchod ze školy. Bylo to pro mě ohromné vysvobození

Vždy jsem miloval odchod ze školy. Bylo to pro mě ohromné vysvobození

24. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Všechny živelné pohromy a hladomor počkají. Hlavně ať jsme genderově v pořádku

Všechny živelné pohromy a hladomor počkají. Hlavně ať jsme genderově v pořádku

24. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Dokud se bude dělat jakákoliv energie z uhlí, tak jsou všechny elektro hrátky s auty tak trochu zbytečné

Dokud se bude dělat jakákoliv energie z uhlí, tak jsou všechny elektro hrátky s auty tak trochu zbytečné

23. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Země, která je na určité úrovni, by měla mít hajzly zdarma

Země, která je na určité úrovni, by měla mít hajzly zdarma

23. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Kdybych chtěl pít ovocné pivo, tak si dám mošt. Pivo ať je pivo!

Kdybych chtěl pít ovocné pivo, tak si dám mošt. Pivo ať je pivo!

23. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Tak ať pokračování udělají, ale mě se Bohemian Rhapsody tolik nelíbilo

Tak ať pokračování udělají, ale mě se Bohemian Rhapsody tolik nelíbilo

20. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Tak to byl takoový včelí dům. Na americké poměry je to poněkud standardní

Tak to byl takoový včelí dům. Na americké poměry je to poněkud standardní

20. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Kdybych já dal stejná čísla, tak by nikdo nevyhrál

Kdybych já dal stejná čísla, tak by nikdo nevyhrál

20. 8. 2021

1 min