Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Na tom něco je. Na úřadech to volno prostě udělat půjde

Na tom něco je. Na úřadech to volno prostě udělat půjde

13. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Možná měl těžší mrtvici a teď dělá, že udělal rekord

Možná měl těžší mrtvici a teď dělá, že udělal rekord

13. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Za dvě stě padesát korun si toho dneska moc nepořídíte

Za dvě stě padesát korun si toho dneska moc nepořídíte

10. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Dinosaurusů je málo. Není divu, že jsou drahý

Dinosaurusů je málo. Není divu, že jsou drahý

10. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Chytré hodinky mi řekly, že už mám jít spát. Já byl tak popuzený, že jsem byl další hodinu vzhůru

Chytré hodinky mi řekly, že už mám jít spát. Já byl tak popuzený, že jsem byl další hodinu vzhůru

10. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Jantarová komnata je ukázka toho, že prachy vždycky vzdorují

Jantarová komnata je ukázka toho, že prachy vždycky vzdorují

9. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Když někdo dostane bronzovou medaili po sedmi letech, tak to jsou paramlýny, které sotva melou

Když někdo dostane bronzovou medaili po sedmi letech, tak to jsou paramlýny, které sotva melou

9. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Pro mě je samotné lítání adrenalin, natož, abych lítal tunelem

Pro mě je samotné lítání adrenalin, natož, abych lítal tunelem

9. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Aby mohl majetek, který jste získali protizákonně, propadnout, musejí ho nejprve najít

Aby mohl majetek, který jste získali protizákonně, propadnout, musejí ho nejprve najít

8. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Ivanka není doma, tak neví, jak chodím mezi lidi. Ale to je součást psychologické rekreace

Ivanka není doma, tak neví, jak chodím mezi lidi. Ale to je součást psychologické rekreace

8. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Jean-Paul Belmondo byl nevšední zjev a kus francouzské avantgardy v dobách svých začátků

Jean-Paul Belmondo byl nevšední zjev a kus francouzské avantgardy v dobách svých začátků

8. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody To je podvod prezidenta Salvadoru. Myslí si, že tak vyřeší aktuální situaci a uteče

To je podvod prezidenta Salvadoru. Myslí si, že tak vyřeší aktuální situaci a uteče

7. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Ten revolver je unikátní památka a kus americký historie

Ten revolver je unikátní památka a kus americký historie

7. 9. 2021

58 sec

Obrázek epizody Dříve všechny generace žily v jednom bytě a čekací doba na bydlení byla minimálně 40 let

Dříve všechny generace žily v jednom bytě a čekací doba na bydlení byla minimálně 40 let

7. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Já se teď specializuji na Česko, a to mi stačí. Já ho dost zanedbal, tak mu to teď vynahradím

Já se teď specializuji na Česko, a to mi stačí. Já ho dost zanedbal, tak mu to teď vynahradím

6. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody V Egyptě je možné najít cokoliv, pokud jde o historii lidstva

V Egyptě je možné najít cokoliv, pokud jde o historii lidstva

6. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Jak se sex dostal do oblasti gymnastiky, tak spousta zájemců odpadá

Jak se sex dostal do oblasti gymnastiky, tak spousta zájemců odpadá

6. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Důvěra v jakýkoli sdělení se ztenčila. Proto musíte vždycky počkat, jestli to bude pravda

Důvěra v jakýkoli sdělení se ztenčila. Proto musíte vždycky počkat, jestli to bude pravda

3. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody To je v pořádku, mince jsou přeci regulérní platidlo

To je v pořádku, mince jsou přeci regulérní platidlo

3. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody V tomhle bych měl šanci. Obhlídnu si to a možná v tom polehávání trhnu rekord

V tomhle bych měl šanci. Obhlídnu si to a možná v tom polehávání trhnu rekord

3. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Pokud dneska žijete v New Yorku, jediné, co děláte je, že předstíráte, že tam nežijete

Pokud dneska žijete v New Yorku, jediné, co děláte je, že předstíráte, že tam nežijete

2. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Když mají siláci sílu, musejí to občas ukázat. Co jiného by s tou sílou dělali

Když mají siláci sílu, musejí to občas ukázat. Co jiného by s tou sílou dělali

2. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Žádná vláda, která pivo zdražila, nikdy nepadla. Padli jen pivaři

Žádná vláda, která pivo zdražila, nikdy nepadla. Padli jen pivaři

2. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Postavíme vám tu obchoďáčky a vy budete tak šťastní, jako my inteligentní dobráci

Postavíme vám tu obchoďáčky a vy budete tak šťastní, jako my inteligentní dobráci

1. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Maso, které je zadarmo chutná úplně jinak. Tolik šťávy z toho kupovaného nedostanete

Maso, které je zadarmo chutná úplně jinak. Tolik šťávy z toho kupovaného nedostanete

1. 9. 2021

1 min