Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Kraus a blondýna

Podcast Kraus a blondýna

Obrázek epizody Čínské zboží bude i s clem v řadě oborů pod cenami těch druhých

Čínské zboží bude i s clem v řadě oborů pod cenami těch druhých

23. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Můj jediný ideál je ten, abych nevisel sám

Můj jediný ideál je ten, abych nevisel sám

23. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Někdy vám nejde zapálit táborák půl hodiny, a pak chcete jen udit a chytnou baráky

Někdy vám nejde zapálit táborák půl hodiny, a pak chcete jen udit a chytnou baráky

22. 9. 2021

54 sec

Obrázek epizody Zavřením uhelných dolů se dostaneme k nepříjemnému dilematu: Lidi nebo stromy?

Zavřením uhelných dolů se dostaneme k nepříjemnému dilematu: Lidi nebo stromy?

22. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Miluška je nachcípaná, tak běžte raději dál od reproduktorů, milí posluchači

Miluška je nachcípaná, tak běžte raději dál od reproduktorů, milí posluchači

22. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody ABBA je ohromný sentiment pro velkou spoustu lidí

ABBA je ohromný sentiment pro velkou spoustu lidí

21. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody U Grand Canyonu jsem nikdy nebyl. Určitě by se tam za mnou někdo pohádal a strčil do mě

U Grand Canyonu jsem nikdy nebyl. Určitě by se tam za mnou někdo pohádal a strčil do mě

21. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody To by mě zajímalo, až nebude existovat hotovost, jak budou dostávat striptérky peníze za kalhotky

To by mě zajímalo, až nebude existovat hotovost, jak budou dostávat striptérky peníze za kalhotky

21. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Napoleonův klobouk je silným symbolem. Ta cena vyroste ještě více

Napoleonův klobouk je silným symbolem. Ta cena vyroste ještě více

20. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Já Michelinem nežiju. Nejsem příznivec nóbl restaurací, najím se i ve skromném prostředí

Já Michelinem nežiju. Nejsem příznivec nóbl restaurací, najím se i ve skromném prostředí

20. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Chybí spousta věci a má to dopad nejen na papír. Ale myslím, že se to srovná

Chybí spousta věci a má to dopad nejen na papír. Ale myslím, že se to srovná

20. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Gender je problematika zhýralé, rozmazlené společnosti, protože půlka světa zápasí s hladomorem

Gender je problematika zhýralé, rozmazlené společnosti, protože půlka světa zápasí s hladomorem

17. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Vrhání sekerou je pěkný sport. Pokud ji ale používáte mimo obor, tak je to nevhodné

Vrhání sekerou je pěkný sport. Pokud ji ale používáte mimo obor, tak je to nevhodné

17. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Každý den musíte počítat s dalším dnem, ale proč byste měla žít s tím, že se nemůžete rozvést

Každý den musíte počítat s dalším dnem, ale proč byste měla žít s tím, že se nemůžete rozvést

17. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Myslím, že to pro řidiče Uberu není výhodné a nedopadne to

Myslím, že to pro řidiče Uberu není výhodné a nedopadne to

16. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Stačí mi trocha chilli a dojde u mě k čističce organismu, která nemá obdoby

Stačí mi trocha chilli a dojde u mě k čističce organismu, která nemá obdoby

16. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Smrku gratulujeme. Hlavně ať přežije nálety kůrovce

Smrku gratulujeme. Hlavně ať přežije nálety kůrovce

16. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Pro spoustu lidí pokud jde o soukromí je jen otázkou, za jakou částku ho chtějí prodat

Pro spoustu lidí pokud jde o soukromí je jen otázkou, za jakou částku ho chtějí prodat

15. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Do sporu o raketoplán Buran bych se nerad míchal

Do sporu o raketoplán Buran bych se nerad míchal

15. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody Dva dny v roce se můžu radovat, to není zas tolik

Dva dny v roce se můžu radovat, to není zas tolik

15. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Já jsem vyznavač demokracie, se kterou denně zápasím. Bytostně bych byl asi diktátor

Já jsem vyznavač demokracie, se kterou denně zápasím. Bytostně bych byl asi diktátor

14. 9. 2021

28 min

Obrázek epizody Musíte počítat s tím, že k takovému chybnému algoritmu může dojít v bance nebo letadle

Musíte počítat s tím, že k takovému chybnému algoritmu může dojít v bance nebo letadle

14. 9. 2021

2 min

Obrázek epizody To není pivo, to je alkohol s příměsí. Je to taková forma eutanazie za 40 liber

To není pivo, to je alkohol s příměsí. Je to taková forma eutanazie za 40 liber

14. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody V Česku to není jako v Americe. Zažili jsme jiné starosti, takže posíláme s těmito nápady do Řitky všechny

V Česku to není jako v Americe. Zažili jsme jiné starosti, takže posíláme s těmito nápady do Řitky všechny

14. 9. 2021

1 min

Obrázek epizody Nezáleží kolik lidí žije v místě, kde se narodíte. To je prostě úplně jedno

Nezáleží kolik lidí žije v místě, kde se narodíte. To je prostě úplně jedno

13. 9. 2021

1 min