
Ep. 6: Záleží na kvalitě vstupních surovin, ne na názvu jídla

Poslechněte si podcast
16. 6. 2020
20 min
00:20 můžete jíst palačinky, pizzy, burgery i dorty
00:40 jak vypadá nezdravá palačinka
02:05 jak vypadá kvalitní palačinka
04:40 stejné jídlo, jiné suroviny, jiná kvalita
05:00 prázdné kalorie vs. živinově bohaté potraviny
05:40 pesticidy, těžké kovy, omega 6
06:15 tráva a divoké byliny = živiny
07:10 rajská omáčka s masem a knedlíkama
09:10 co se okem jeví jako stejné, je úplně jiné
10:00 vše se dá udělat kvalitně a zdravě
10:50 ze stejných surovin můžete udělat různá jídla
12:10 snáz odhadujeme jídlo, když vidíme z čeho se skládá
13:50 když se to zmáčkne, rozmixuje a dehydratuje, není toho méně
15:45 kostka másla do těsta?
16:45 50g cukru jen to lupne...
18:00 kdybyste znali původ všech surovin, uměli byste si vybrat to kvalitní
19:30 důležitý není název jídla ani jeho forma, ale kvalita vstupních surovin
BLOG:
http://www.klaramartinkova.cz/
INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/klaramartinkova.cz/
Popis podcastu
Holistický přístup k výživě a ke zdraví.