Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ep. 6: Záleží na kvalitě vstupních surovin, ne na názvu jídla

Ep. 6: Záleží na kvalitě vstupních surovin, ne na názvu jídla

Obrázek epizody Ep. 6: Záleží na kvalitě vstupních surovin, ne na názvu jídla

Poslechněte si podcast

16. 6. 2020

20 min

00:20 můžete jíst palačinky, pizzy, burgery i dorty 00:40 jak vypadá nezdravá palačinka  02:05 jak vypadá kvalitní palačinka 04:40 stejné jídlo, jiné suroviny, jiná kvalita 05:00 prázdné kalorie vs. živinově bohaté potraviny 05:40 pesticidy, těžké kovy, omega 6 06:15 tráva a divoké byliny = živiny 07:10 rajská omáčka s masem a knedlíkama 09:10 co se okem jeví jako stejné, je úplně jiné 10:00 vše se dá udělat kvalitně a zdravě 10:50 ze stejných surovin můžete udělat různá jídla 12:10 snáz odhadujeme jídlo, když vidíme z čeho se skládá 13:50 když se to zmáčkne, rozmixuje a dehydratuje, není toho méně 15:45 kostka másla do těsta?  16:45 50g cukru jen to lupne... 18:00 kdybyste znali původ všech surovin, uměli byste si vybrat to kvalitní 19:30 důležitý není název jídla ani jeho forma, ale kvalita vstupních surovin BLOG: http://www.klaramartinkova.cz/   INSTAGRAM: https://www.instagram.com/klaramartinkova.cz/

Popis podcastu

Holistický přístup k výživě a ke zdraví.