
Ep. 16: Jak a co fermentuju - chléb, pickles, buchty, ryby, kefír...

Poslechněte si podcast
30. 11. 2020
20 min
00:40 žitný kvásek a žitný chléb
03:30 pickles, kvašená zelenina
06:14 kváskové sladké pečení
06:45 fermentace zrn a mouky
08:04 jogurt
08:48 syrovátka
09:18 řepný kvas
09:26 fermentované ryby
11:08 bakterie tvoří vitamíny
11:50 kefír z Tibetské houby
14:30 zrna a mouky fermentované v kefíru
15:33 zakysaná smetana, crème fraîche
17:05 domácí mléčné výrobky bez laktózy
ON-LINE KOUČINK
klara.martinkova7@gmail.com
INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/klaramartinkova.cz/
BLOG:
http://www.klaramartinkova.cz/
Popis podcastu
Holistický přístup k výživě a ke zdraví.