
Pochoutkový rok: Jak udělat nejlepší řízky, radí profesionální řezníci

Řízek znali už ve starověkém Řecku, prý ho obalovali v plátcích zlata. V průběhu staletí docestoval až do Itálie; tam ho ochutnal maršál Radecký a doporučil ho císařské kuchyni Františka Josefa I. Řízek se u nás nejčastěji připravuje tak, že naklepaný plátek masa osolíme, opepříme, obalíme v trojobalu a osmažíme na oleji. Je to ale nejlepší volba? A pro jaké maso na řízek se rozhodnout?Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Recepty a nápady, jak si jídlem zlepšit den.
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .