Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody JAN PUNČOCHÁŘ - PO 3. RÁNO SE KAŽDEJ CHLAP MĚNÍ V GAYE, V KUCHYNI PO MĚ HÁZELI PÁNVE, O KAUZE V KFC Ep.216

Hype-Cast Podcast

Hype-Cast

Zábava

JAN PUNČOCHÁŘ - PO 3. RÁNO SE KAŽDEJ CHLAP MĚNÍ V GAYE, V KUCHYNI PO MĚ HÁZELI PÁNVE, O KAUZE V KFC Ep.216

Obrázek epizody JAN PUNČOCHÁŘ - PO 3. RÁNO SE KAŽDEJ CHLAP MĚNÍ V GAYE, V KUCHYNI PO MĚ HÁZELI PÁNVE, O KAUZE V KFC Ep.216

Hype-Cast Podcast

Poslechněte si podcast

Dnes

1 hod 1 min

O epizodě podcastu

Dnes k nám dorazil jeden z nejlepších kuchařů Jan Punčochář a nedorazivší Martin Hranáč. Probrali jsme Hells Kitchen, jak se každej chlap na párty po třetí ráno mění na gaye, jak probíhá natáčení Hells Kitchen, co pro něj bylo nejtěžší, dostal jsem školení jak být drsnější, dřív se v kuchyni chovali jako hulváti, na jakym nezdravým jídle si ujíždí, o zahraniční kuchyni, o kauze v KFC.

Dnes k nám dorazil jeden z nejlepších kuchařů Jan Punčochář a nedorazivší Martin Hranáč. Probrali jsme Hells Kitchen, jak se každej chlap na párty po třetí ráno mění na gaye, jak probíhá natáčení Hells Kitchen, co pro něj bylo nejtěžší, dostal jsem školení jak být drsnější, dřív se v kuchyni chovali jako hulváti, na jakym nezdravým jídle si ujíždí, o zahraniční kuchyni, o kauze v KFC.


Obsah epizody:

00:00 - Promo Hypecastu, HeroHero a Křišťálová lupa
00:37 - Hostem je Jan Punčochář, Hranáč chybí
00:52 - Vtipy o Hranáčově absenci a marné volání
01:34 - Punčochář o převzetí Hell’s Kitchen po Kašpárkovi, nechce napodobovat Ramseye
02:26 - 23 let jako šéfkuchař: jiný režim v kuchyni vs. osobní život
02:43 - O mantinelech a humoru: Punčochář „odpovídá za Martina“
03:19 - Hranáč jako neřízená střela: cenzura, hasiči a slabé obsluhování
04:27 - Další přestřely a zdraví, přechod k průběhu natáčení
07:03 - Denní režim natáčení, měsíc v kuse, jídlo vždy teplé
07:49 - Úklid kuchyně a okamžité servírování, jak se ochutnává
08:48 - Rozdělení stolů mezi týmy a (ne)souhra s Hranáčem
09:51 - Jak být přísný v roli: „školení pohledu“ a muffiny s rumem
11:51 - Kamerové zkoušky a první „vyhazovy nanečisto“
12:35 - Stará škola vs. dnešek: házení pánví a kopy dříve, dnes tichá autorita
13:27 - Alkohol a drogy v kuchyních – různé zkušenosti hostů
15:32 - Casting: omezený vliv Punčocháře a výběr z „x stovek“ přihlášek
16:23 - Kritéria výběru, rozdíly amatér vs. profík, adaptace na servis
19:08 - Restaurace U Matěje a Stůl: provoz, kapacita 12, 10 chodů, seafood
21:06 - Tým lepších kuchařů než šéf, definice dobrého šéfkuchaře
21:34 - Vztah s Martinem: mimo kameru věcný, před kamerou „přepíná“
22:55 - Řízení podniků během natáčení; favoriti a Roman Staša
23:49 - Dietní omezení moderátora, wagyu vs. dušené/pečené maso
26:15 - Alergie Punčocháře, „papír“ na neloupání brambor, modrá knížka
28:23 - Chyby při servisu a načasování vyhazovů (i vícenásobných)
29:19 - Vtípky o orientaci a „po třetí ráno“
30:13 - Nejtěžší na show: soustředění a kontrola dvou kuchyní; ravioli s půlkilem mouky
31:49 - Nestrannost k soutěžícím, téma 2,5 mil. Kč a role su-chefů
33:59 - Volání Přemku Forejtovi, odpověď jen do zpráv a „srdíčka“
36:00 - Guilty pleasures: lanýžová tlačenka, chlebíčky a lanýže
37:33 - Doma nesladké, olivy; tatarák a regionální zkušenosti
39:09 - Tipy: U Glaubiců, pozvánka k Punčochářovi; Kondrac u Matoušků a boží řízek
41:12 - Šnicl na Andělu: vídeňská kuchyně, řízek na 175 °C, plán na španělský grill
43:08 - Singapur a street food; durian bez iluzí
44:47 - Thajský box 2,5 roku; změny ve vzhledu a režimu
46:18 - Domácí španělská spižírna; jamón a iberská prasata
47:36 - „Tři idioti“ a živý hovor s Hranáčem: omluva a „po třetí ráno“
50:07 - Kauza KFC: stanovisko Punčocháře a očekávaný dopad na tržby
51:12 - KFC praktiky: „voda“ na obalování a kolektivně normalizované průjmy
53:04 - Přemek → McDonald’s; sekaná, leberkäse a jiné „prasárny“
55:45 - Lahůdkové saláty; nové koncepty v Praze; čínská Labula a pařátky
57:40 - Smaženice z hub; nejlepší míchaná vejce a nábor kuchařů
58:41 - Personální bída v gastru; Cinema Bowling Dobřany; „je to o lidech“
59:28 - Nejlepší rada („nebýt s Hranáčem po třetí ráno“) a poděkování
01:00:00 - Dohra a útržky z Q&A: cíle, kuchařské faily a vtípky na konec

Popis podcastu

Hype-Cast je podcast, kam si zveme zajímavé lidi a celebrity, abychom je vyzpovídali o jejich životě, na aktuální témata nebo s nima jen kamarádsky pokecali :) Celým Hype-Castem provázejí Stejk a Martin Molnár. Na nové díly se těště každý čtvrtek v 17 hodin. Peprný BONUSY s hostama a všechny epizody o několik dní dřív najdete na https://herohero.co/hypecast