Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Gastronomie před rokem 1989? Na místo v dobré restauraci museli lidé čekat několik měsíců

Gastronomie před rokem 1989? Na místo v dobré restauraci museli lidé čekat několik měsíců

Obrázek epizody Gastronomie před rokem 1989? Na místo v dobré restauraci museli lidé čekat několik měsíců

Poslechněte si podcast

17. 11. 2018

3 min

Před rokem 1989 byli lidé zvyklí na univerzální hnědé omáčky ze závodních jídelen. A pokud jste chtěli ochutnat čínskou nebo indickou kuchyni, stůl jste si museli rezervovat měsíce dopředu. Jak jsme se stravovali před sametovou revolucí a změnili se naše chutě za posledních 29 let?

Popis podcastu

Nejezte blbě! Víkendové kulinářské glosy známého gastronauta. (Vysílání v době pandemie covid-19 pozastaveno.)