Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Oukrop nebo trhanec. Lebeda oživuje zapomenuté pokrmy krkonošských horalů

Oukrop nebo trhanec. Lebeda oživuje zapomenuté pokrmy krkonošských horalů

Obrázek epizody Oukrop nebo trhanec. Lebeda oživuje zapomenuté pokrmy krkonošských horalů

Poslechněte si podcast

3. 12. 2024

42 min

„Po revoluci tu každý chtěl tiramisu, krevety, ústřice, foie gras, a strašně rychle se zapomnělo na to, co vařily naše babičky. Jak z ničeho dokázaly vykouzlit neskutečnou věc. Když jsme vyšli s konceptem Lebedy, spousta lidí ve Špindlu se nad tím ušklíbala. Dneska přichází na to, že to hrozně funguje,“ říká Miroslav Chvalina, spolumajitel zážitkové kuchyně Lebeda ve Špindlerově Mlýně, v nové epizodě podcastu Forbes Life! Miroslav Chvalina, který dříve působil pod špindlerovskou větví luxusní středomořské restaurace Kogo, založil Lebedu společně s investorem Michalem Bouškou v roce 2015 ve zrekonstruovaných prostorách bývalé Krakonošovy krčmy. Kolikačlenný tým potřebujete k obstarání zážitkové restaurace ve Špindlerově Mlýně? Proč se kuchaři začínají vracet k českým klasikám? Jak se za poslední roky změnila špindlerovská gastroscéna? A co se objeví na svátečním menu? Dozvíte se v nové epizodě podcastu Forbes Life!

Popis podcastu

Skryté perly i příběhy zářivého úspěchu v odvětví kultury, gastra a všeho, co tvoří život bohatý, přináší šéfka Forbes Life Anna Nosková a její kolegové každé úterý. Dozvíte se tu například, která oscarová producentka pracuje v cukrárně nebo jaký český návrhář odmítl stálé angažmá u Louis Vuitton.