Podcast Fitness007

NA PALICI
“Jsem z toho na palici! Zblázním se z toho.” Věta, kterou každý z nás alespoň jednou slyšel nebo pronesl. Život nám připravuje nelehké zkoušky a pokud jimi chceme projít, musíme na sobě pracovat. Jak na to? V novém podcastu Na palici! o osobním seberozvoji poradí zkušen…
57 epizod
15 odběratelů

Svět Je CooL - Neobyčejné životy obyčejných lidí
Nechte se inspirovat příběhy obyčejných lidí, kteří se rozhodli žít tak trochu neobyčejný život. Chci vám pomocí těchto příběhů ukázat, že žít se dá i jinak, než nás učili a život může být i víc, než jen práce od devíti do pěti. Pokud žiješ neobyčejným životem a chceš…
68 epizod
42 odběratelů

Podcast Středočeské knihovny
Podcast o aktuálních tématech v oblasti, knihovnictví, literatury a kultury. V našem podcastu vás čekají rozhovory se zajímavými hosty, upoutávky na chystané akce knihovny a aktuality z dění v knihovně. www.stredoceskaknihovna.cz
7 epizod
0 odběratelů

DVĚ DUŠE
Podcast DVĚ DUŠE je voyerské okénko do života žen, kterých si velice vážím, jsou mi inspirací a věnují se tématice těhotenství, mateřství, ženství a józe. Podcast je součástí projektu Dvě duše na jógamatce, ve kterém ladím harmonii dvou duší v těhotenství a po porodu p…
38 epizod
24 odběratelů

Kávička
Pravidelný podcast o wrestlingové zábavě, moderovaný více než 10 let sportovním komentátorem Michalem Petrgálem.
174 epizod
1 odběratel

Dyzajn podcast
Dyzajn market funguje už od roku 2010 a právě teď přicházíme s naším podcastem! Zpovídáme designérstvo, kulinářky, kulináře a možná i samotné návštěvnictvo. Zároveň vám s realizačním týmem poodhalujeme, co všechno obnáší organizace takové akce. Na slyšenou!
39 epizod
0 odběratelů

eListy.cz
Podcast internetového deníku Elektronické listy - hry, technika, kultura, lidé a společnost.
571 epizod
1 odběratel

Pot
Pot je podcast o lásce, sexu a intimitě, o motýlech v břiše, požáru v srdci a všem, co z nás teče. Všechny díly podcastu Pot můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
114 epizod
69 odběratelů

Hesoyam Podcast
Hry, filmy, seriály a DnD - v podcastu hesoyam probíráme všechno, co souvisí s nerdskou tematikou.
143 epizod
23 odběratelů

Tady Vodafone
Tady Vodafone. Podcasty ze světa telekomunikací. Rozhovory se zajímavými lidmi nejen o službách a produktech, ale i o životě ve Vodafonu, kde věříme, že technologie spojují lidi.
105 epizod
5 odběratelů

Na volné noze
Podcast o podnikání a nezávislých profesionálech — uvádí Robert Vlach z Navolnenoze.cz
409 epizod
96 odběratelů

Løype psí podcast
🎙️ Loype podcast je psí podcast plný inspirace pro každého, koho baví život se psem. Čekají vás rozhovory s trenéry, veterináři, závodníky i pejskaři o tom, co obnáší výcvik psů, sportování, péče o psa i každodenní soužití s chlupáčem. Hledáte podcast o psech, který má…
131 epizod
10 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
27 epizod
0 odběratelů

ZemCast zemědělský podcast
🎙️ ZemCast – Podcast z pole, stáje i traktoru ZemCast je podcast, kde zemědělství není jen o půdě, ale i o lidech, technologiích a každodenní realitě života na venkově. Každý díl přináší otevřený rozhovor s farmáři, odborníky nebo těmi, kdo se nebojí zašpinit si ruce.…
17 epizod
7 odběratelů

CZPodcast
Nejpopulárnější podcast pro programátory v Čechách. Udržte se na úzké a ostré hraně vývojářských novinek s Romanem Pichlíkem a Jiřím Fabiánem
222 epizod
33 odběratelů

Život s Parkinsonem - příběhy, věda a naděje
Tento podcast je věnován Parkinsonově chorobě, životu s ní a všemu, co s tím souvisí. Společně s odborníky, pacienty a dalšími zajímavými hosty hledáme odpovědi, sdílíme příběhy a snažíme se přinášet naději a inspiraci všem, kterých se tato nemoc dotýká.
8 epizod
1 odběratel

Dvacítka
Ahojky! Jmenuji se Adél a strašně ráda mluvím, což je hlavní důvod proč jsem si založila podcast. Během svých epizod se budu bavit o všemožných tématech, která se mi honí hlavou. Takže zapněte play a jdeme na to🩵💪
15 epizod
1 odběratel

Z garáže na miliardu
Vítejte u Shoptet Podcastu: Z garáže na miliardu! 🎙️ Rozhovory o růstu, odvaze a e-commerce! 🚀
16 epizod
1 odběratel

Podle skutečnosti
Tento podcast má nahlédnout do světa financí z pohledu poradců finančního plánování, ale také z pohledu hostů, kteří jako podnikatelé či majitelé firem řeší finance dnes a denně. Můžete se těšit na různá témata, která jdou s dobou! Zaslechnete zde informace o POJIŠTĚNÍ,…
58 epizod
3 odběratelé

NEEDo TALKs
Neobyčejné příběhy ‚‚obyčejných’’ lidí. Rozhovory o vážných tématech spojených s hendikepem, podávané s lehkostí a na rovinu. Chceme mluvit, inspirovat a také sdílet, že ‚‚v tom’’ nejsme (nejste) sami.
134 epizod
23 odběratelů

Design a podnikání
Podcast o interiérovém designu a o tom, jak úspěšně podnikat. Inspirace, tipy, rady a motivace pro začínající i zkušené designéry i ty, kdo teprve sní o uplatnění v tomto kreativním oboru. Podcast vám bude průvodcem vším, co souvisí s podnikáním: od správného mindsetu p…
28 epizod
3 odběratelé

Řada je na tobě
Podcast Řada je na tobě se zaměřuje na posílení tvojí schopnosti přijmout osobní růst a transformující sílu manifestace. V tomto podcastu se s tebou podělím o svou vlastní cestu k mému nejlepšímu já na které se stále nacházím a provedu tě praktickými nástroji, inspirují…
58 epizod
3 odběratelé