
Co jsou vícesložkové proteiny? Vaječný albumin. Veganské proteiny. Protein na pečení.

Pavel Samek a Tomáš tentokrát zabrousí do vícesložkových a veganských proteinů.
0:00 Úvod
0:40 Vícesložkové proteiny. Co je to?
2:00 Poměry zdrojů bílkovin. Hodnotíme Pentha Pro.
7:36 Co je to vaječný albumin?
11:30 Míchání tvarohu se syrovátkovým proteinem?
12:25 Vstřebatelnost tvarohu? Je dobrý po tréninku?
14:05 Potřebuju protein pro holku, protein pro kluka.
17:00 Redukce sacharidů, sacharidové vlny.
19:19 Redukce tuku na velkém množství kalorií.
22:00 Veganské proteiny - jak dosáhnout aminokyselinového spektra.
26:20 Vysoký příjem masa - je to dobře?
28:00 Jaký protein použít při pečení?
37:30 Čím člověk dosáhne nejlepší aminospektrum?
38:36 Aminospektrum v proteinech? Porovnávání.
42:00 Je důležité mít pestrý jídelníček?
45:00 Proteinový chleba?
49:00 Bílkoviny hned po tréninku?