Podcast Challenge accepted: 2025

Týmová spolupráce
Propojujeme sport a byznys: Podcast pro týmovou dynamiku, motivaci a úspěch v práci i ve sportu. Jako koučové s dvacetiletou zkušeností v práci s manažery a sportovními týmy spojujeme osvědčené metody z vrcholového sportu s byznysovým prostředím. Na našem podcastu ukazu…
11 epizod
0 odběratelů

Magnoli Podcast - nejpozitivnější podcast v Česku
Chcete mít skvělý život a nevíte jak na to? Nebo se chcete mít ještě lépe?! Přinášíme vám příběhy zajímavých osobností, které se rozmanitosti v životě nijak nebrání, protože pestrost je ve všech ohledech obohacuje. Získáte navíc praktické návody a inspirace k tomu, abys…
163 epizod
8 odběratelů

Od neUNAVENÉ mámy a podnikatelky
Experimentuju se svým životem mámy a podnikatelky a rozhodla jsem se to sdílet s vámi. Nezapadám do klasického konceptu „dospělých“ a přijala jsem svou jinakost - Inspirovat další „blázny“ k naplňování jejich snů a cílů mi dává smysl. Nebuďte v tom sami ✨
75 epizod
23 odběratelů

Pod Vlivem
Pod Vlivem je podcast od tvůrců IG účtu Svět Influencerů, dvou mediálních a marketingových veteránů Petra a Marka, jež se sami nechtěně stali influencery, aby s odstupem mohli popisovat jejich svět. Celé díly najdete na https://www.forendors.cz/svetinfluencera Společně …
78 epizod
14 odběratelů

Srdeční záležitosti
Jsem vypravěčka lidských příběhů a raději mluvím, než píšu, a proto jsem vytvořila podcast Srdeční záležitosti. Na natáčení si zvu zajímavé lidi, kteří dokázali jít za svým srdcem a splnit si svůj sen. Podcast je o podnikání srdcem a rozhovory, které s vámi sdílím, jsou…
340 epizod
3 odběratelé

ScaleUp Podcast
Miliony lidí zakládají nové firmy a z těch, které přežijí, 96 % zůstává ve fázi Start-up. Je to jen několik vyvolených, tzv. Scaleupy - kdo dosáhne výnosů přesahující 100 MIO, 500 MIO nebo jednu miliardu CZK. Ve Scale Up podcastu přinášíme inspiraci a aplikovatelné kn…
17 epizod
1 odběratel

Režim nerušit
Podcast o životě, práci a tématech mladých lidí v Česku. Evelína Beníšková z CzechCrunche se svými hosty probírá popkulturu, trendy, práci a školu, postironii, módu, řemeslo nebo závislosti. Zkrátka se bude ptát na všechno, co je baví, inspiruje a ovlivňuje.
33 epizod
1 odběratel

Jinej podcast
Jmenuju se Honza Grolich a to, že jsem hejtman neznamená, že přestanu dělat věci, které mě baví. Hejtmana se pořád někdo na něco ptá, ale já se chci ptát taky. Budu si zvát zajímavé lidi a vy budete u toho. Tohle je můj podcast. JINEJ podcast. Odebírejte newsletter: htt…
176 epizod
24 odběratelů

High Performers
High Performers je podcast o lidech, kteří chtějí být v životě na vrcholu. Zkoumáme, jak přemýšlejí, trénují a regenerují ti, kteří dlouhodobě podávají špičkový výkon. Rozhovory s podnikateli, sportovci, vědci a kouči o tom, co stojí za disciplínou, energií a rovnováhou…
5 epizod
0 odběratelů

Vlákna
Podcast programu Odolná společnost pro 21. století Strategie AV21. Věnuje se otázkám důvěry v instituce, společenské kohezi, psychické odolnosti, traumatu, klimatické spravedlnosti, nerůstu, zranitelnosti, participaci v rozhodování a rovnému zacházení. Připravuje Magdal…
20 epizod
0 odběratelů

LuckyLukeCZ | Svobodný prostor | #punktalk | #svobodnyprostor | #rozhovory | #luckylukecz | #podcast
Podcasty a rozhovory o zajímavých tématech a se zajímavými lidmi. Obsah najdete i na WEBU, Facebooku, Youtube, Spotify a mnohde jinde. #rozhovory | #talkshow | #interview | #osobnosti | #podcast | #online | #podcasty | #ceskepodcaty | #punktalk | #svobodnyprostor | #luc…
82 epizod
25 odběratelů

Vyřešene - Podcast ze Srdce Karviné
Věříme, že Karviná, Karvinsko a celý Moravskoslezský kraj jsou plné inspirativních a úspěšných lidí. Tento podcast vám přináší jejich příběhy, zkušenosti a vize, které ukazují, že náš region má obrovský potenciál pro růst, inovace a podnikání. Naším cílem je nejen před…
29 epizod
0 odběratelů

Mechanika těla a duše
Tento podcast je pro ty, které zajímá vše mezi Nebem a Zemí, od astrologie, přes Human Design, po celostní medicínu a dál za horizont událostí 😉 Vítejte! Některé epizody jsou placené, chcete-li si je poslechnout, je potřeba se na Spotify zdarma registrovat. Pro předpl…
27 epizod
2 odběratelé

mindstalk
Sleduj celé rozhovory jako předplatitel tady na Spotify, videoformát celých rozhovorů najdeš na herohero.co/mindstalk Cílem našeho podcastu je předávat myšlenky od těch nejzajímavějších a nejúspěšnějších lidí všem, kteří chtějí žít lepší život. Věříme, že Vám myšlenky…
100 epizod
5 odběratelů

Margit.podcast
Podcast o tom, jak nejlépe jíst a starat se o své tělo. O lidském těle a mysli, o zdraví a pohodě, o užívání si života. Studuji, testuji, doporučuji a přednáším. Zde v podcastech s top experty sdílím to nejprospěšnější pro život.
72 epizod
336 odběratelů

KECKY
Letité kamarádky LAURA👩🏻 & SÁRA👱🏻♀️, které dělí vzdálenost 400 km, v pravidelném online kontaktu. Řekly jsme si, proč s vámi naše kecání nesdílet? Za našich více než 20 let pracovních i osobních zkušeností máme témat mnoho😉. Zajímají vás témata jako: psychologie…
27 epizod
8 odběratelů

Odemykání dětského potenciálu
🚀 Podcast Jana Muhlfeita a Katky Krůtové 🧠 Jan, bývalý prezident Microsoft Europe a významný kouč top manažerů i olympijských vítězů, přináší know-how z vedení špičkových týmů a budování mentální odolnosti; Katka, lektorka a autorka projektu Odemykání dětského potenci…
7 epizod
3 odběratelé

Vzmuž Se
Podcast pro muže, kteří chtějí objevit svou vnitřní sílu a žít život svobodně, autenticky a smysluplně.
89 epizod
8 odběratelů

Historky z agilního podsvětí
Také Vás zajímají reálné příběhy lidí o tom, jaká je vlastně realita agility v českém prostředí? Chcete slyšet nejen o jejích benefitech a o tom jak je skvělá, ale také o jejích stinných stránkách, se kterými se lidi v týmech a organizacích běžně potýkají? Pak je tento …
27 epizod
0 odběratelů

Svoboda (nejen) v jídle
Podcast o tom, jak přestat bojovat s jídlem, přejídat se a naučit se naslouchat svému tělu. Pojď se mnou znovuobjevit zdravý vztah k jídlu bez diet, přejídání a posedlostí jídlem. Vítejte v mém podcastu. Jsem Petra Valešová, certifikovaná koučka kompulzivního přejídání,…
129 epizod
9 odběratelů

Tělo & Duše
Podcast o celostním přístupu ke zdraví. Spánek, strava, pohyb, mentální zdraví, vztahy a mnohem víc. Bonusový obsah najdeš na herohero.co/robinvesely Partner aktin.cz/robinvesely Instagram: www.instagram.com/robinvesely___
333 epizod
274 odběratelů

dm podcast
Poznejte zajímavé osobnosti v našem pravidelném pořadu a vychutnejte si jeho uvolněnou atmosféru. Všechny epizody najdete na webu dm.cz/dmpodcast. Baví vás dm podcast? Odebírejte a sdílejte ho s ostatními. Děkujeme. www.dm.cz/dmpodcast www.activebeauty.cz www.instagr…
77 epizod
23 odběratelů

(let's) STUDY ABROAD!
Studium, nebo práce v zahraničí? Víme, jak na to! 👀 V našem podcastu přinášíme ověřené know-how, tipy a triky, osobní zkušenosti i praktické informace, které vám pomohou udělat si jasno a připravit se na cestu do zahraničí – ať už za studiem, stáží nebo prací. Zaposl…
12 epizod
0 odběratelů

ODVÁŽNÍ
Do podcastu ODVÁŽNÍ o realitním investování a byznysu si každý týden zvu hosty, kteří nemovitostmi opravdu žijí – a mají co říct. Investují, obchodují, sdílí specifické know-how, inspirují a motivují. Jsou to lidé, kteří nečekají na příležitost – tvoří ji. Jako invest…
39 epizod
6 odběratelů