Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zbyněk Pokorný & Jan Dědíček – Příběh L'Osteria v Česku

Zbyněk Pokorný & Jan Dědíček – Příběh L'Osteria v Česku

Obrázek epizody Zbyněk Pokorný & Jan Dědíček – Příběh L'Osteria v Česku

Poslechněte si podcast

10. 12. 2024

1 hod 5 min

O epizodě podcastu

V tomto díle podcastu si poslechněte příběh Honzy Dědíčka a Zbyňka Pokorného, kteří přivedli do České republiky italský koncept L’Osteria. Jaké výzvy museli překonat při budování první pobočky v Praze? Co všechno bylo potřeba přizpůsobit, aby si značka získala české zákazníky? Zjistíte, proč se L’Osteria stala oblíbeným místem pro setkávání, a co stojí za její jedinečnou atmosférou, chutí ikonických pizza čerstvých těstovin. „V každé restauraci byla skvělá atmosféra, všude jsem se cítil dobře. Bylo to hodně identické, skvělá hudba, jídlo bylo dobré. Tohle bylo zásadní.“ Na co dalšího se můžete těšit: Jaké byly první měsíce po otevření první pobočky Co znamenala pandemie covidu-19 pro restauraci Jak probíhala komunikace s německými zakladateli značky Jaké jsou další plány pro rozvoj v Česku Partnerem podcastu je ⁠Dotykačka ⁠– spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
V tomto díle podcastu si poslechněte příběh Honzy Dědíčka a Zbyňka Pokorného, kteří přivedli do České republiky italský koncept L'Osteria. Jaké výzvy museli překonat při budování první pobočky v Praze? Co všechno bylo potřeba přizpůsobit, aby si značka získala české zákazníky? Zjistíte, proč se L'Osteria stala oblíbeným místem pro setkávání, a co stojí za její jedinečnou atmosférou, chutí ikonických pizza čerstvých těstovin. „V každé restauraci byla skvělá atmosféra, všude jsem se cítil dobře. Bylo to hodně identické, skvělá hudba, jídlo bylo dobré. Tohle bylo zásadní.“ Na co dalšího se můžete těšit: Jaké byly první měsíce po otevření první pobočky Co znamenala pandemie covidu-19 pro restauraci Jak probíhala komunikace s německými zakladateli značky Jaké jsou další plány pro rozvoj v Česku Partnerem podcastu je ⁠Dotykačka ⁠– spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast