Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Kunc, Salabka –⁠ Návrat ze zahraničí byl velký náraz do zdi

Petr Kunc, Salabka –⁠ Návrat ze zahraničí byl velký náraz do zdi

Obrázek epizody Petr Kunc, Salabka –⁠ Návrat ze zahraničí byl velký náraz do zdi

Poslechněte si podcast

9. 5. 2023

47 min

O epizodě podcastu

Ambiciózní šéfkuchař, kterého znáte z Pohlreichova souboje restaurací, si prošel několika renomovanými restauracemi, aby nasbíral cenné zkušenosti. Teď se o ně podělí i s vámi.


Partnerem epizody je ⁠⁠Dotykačka⁠⁠ –⁠ Spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Ambiciózní šéfkuchař, kterého znáte z Pohlreichova souboje restaurací, si prošel několika renomovanými restauracemi, aby nasbíral cenné zkušenosti. Teď se o ně podělí i s vámi. Poslouchejte nejnovější díl Českého gastronomického podcastu!

Petr má energie na rozdávání a jde to vidět i na jeho výsledcích. Osm let strávil v Anglii, zejména v restauracích s Michelinskými hvězdami. Tam se sformoval a našel cestu k profesionálnímu přístupu v gastronomii.

„I když půjdeš mýt nádobí nebo loupat brambory, cibuli, tak budeš tam a pomalu začneš. Ale už jsi v tom prostředí. Pak je těžké, když 2 – 3 roky děláš v nějaké průměrné restauraci a chceš být tady, je to pro tebe velký skok a nemusíš to zvládnout.“

Petr Kunc stojí za kvalitně provedenou prací ve fine diningové restauraci Salabka. Svou kvalitou oslovila i nejpovolanější odborníky a je zařazena do průvodce Michelin.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Povídání o začátcích v michelinských restauracích
  • V čem se liší pohled západní Evropy na gastronomii
  • Proč se mu osvědčila filosofie “z nuly na sto”
  • Kde pramení jeho ambicióznost
  • Proč mu food kritici říkali, že je blázen
  • Jak může úspěch v gastro segmentu nastartovat ekonomiku pro celou republiku

Partnerem podcastu je ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ .

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. Ve spolupráci s Mastercard. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast