Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pavel Drdel, Sůl & Řepa – Přiznávám, že jsem udělal několik špatných rozhodnutí

Pavel Drdel, Sůl & Řepa – Přiznávám, že jsem udělal několik špatných rozhodnutí

Obrázek epizody Pavel Drdel, Sůl & Řepa – Přiznávám, že jsem udělal několik špatných rozhodnutí

Poslechněte si podcast

4. 7. 2023

42 min

O epizodě podcastu

Dřív připravoval steaky z Argentiny, teď v restauraci vaří lokálně, a to až z 95 % . Navíc mu učarovala zelenina, fermentace, sušení a další tradiční, no pro komerční sféru netypické postupy zpracování úrody.


Jak být pokorný a zároveň jít pevně za svými cíli? Návod můžeme hledat u Pavla Drdela, šéfkuchaře a spolumajitele restaurace Sůl a řepa ve Strakonicích. Za léta, která strávil za plotnou, si prošel významnou změnou v osobním postoji i přístupu k jídlu.


Na co dalšího se můžete těšit?

  • Jak řeší separování odpadu v profi kuchyni
  • Jak ho změnily roky v gastronomii
  • Proč s ním lidé rádi spolupracují
  • Jak se mu podařilo vařit z lokálních surovin
  • Proč nemá zisk z kuchařské knihy

Partnerem epizody je ⁠⁠⁠Dotykačka⁠⁠ –⁠ ⁠⁠Spolehlivý pokladní systém s platebními službami⁠.

Dřív připravoval steaky z Argentiny, teď v restauraci vaří lokálně, a to až z 95 %. Navíc mu učarovala zelenina, fermentace, sušení a další tradiční, no pro komerční sféru netypické postupy zpracování úrody.

Jak být pokorný a zároveň jít pevně za svými cíli? Návod můžeme hledat u Pavla Drdela, šéfkuchaře a spolumajitele restaurace Sůl a řepa ve Strakonicích. Za léta, která strávil za plotnou, si prošel významnou změnou v osobním postoji i přístupu k jídlu.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Jak řeší separování odpadu v profi kuchyni
  • Jak ho změnily roky v gastronomii
  • Proč s ním lidé rádi spolupracují
  • Jak se mu podařilo vařit z lokálních surovin
  • Proč nemá zisk z kuchařské knihy

Partnerem podcastu je ⁠⁠⁠⁠⁠Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami⁠⁠⁠⁠⁠ .

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. Ve spolupráci s Mastercard. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast