
Pavel Drdel, Sůl & Řepa – Přiznávám, že jsem udělal několik špatných rozhodnutí

O epizodě podcastu
Dřív připravoval steaky z Argentiny, teď v restauraci vaří lokálně, a to až z 95 % . Navíc mu učarovala zelenina, fermentace, sušení a další tradiční, no pro komerční sféru netypické postupy zpracování úrody.
Jak být pokorný a zároveň jít pevně za svými cíli? Návod můžeme hledat u Pavla Drdela, šéfkuchaře a spolumajitele restaurace Sůl a řepa ve Strakonicích. Za léta, která strávil za plotnou, si prošel významnou změnou v osobním postoji i přístupu k jídlu.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Jak řeší separování odpadu v profi kuchyni
- Jak ho změnily roky v gastronomii
- Proč s ním lidé rádi spolupracují
- Jak se mu podařilo vařit z lokálních surovin
- Proč nemá zisk z kuchařské knihy
Partnerem epizody je Dotykačka – Spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
Dřív připravoval steaky z Argentiny, teď v restauraci vaří lokálně, a to až z 95 %. Navíc mu učarovala zelenina, fermentace, sušení a další tradiční, no pro komerční sféru netypické postupy zpracování úrody.
Jak být pokorný a zároveň jít pevně za svými cíli? Návod můžeme hledat u Pavla Drdela, šéfkuchaře a spolumajitele restaurace Sůl a řepa ve Strakonicích. Za léta, která strávil za plotnou, si prošel významnou změnou v osobním postoji i přístupu k jídlu.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Jak řeší separování odpadu v profi kuchyni
- Jak ho změnily roky v gastronomii
- Proč s ním lidé rádi spolupracují
- Jak se mu podařilo vařit z lokálních surovin
- Proč nemá zisk z kuchařské knihy
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami .