Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Michal Voldřich, Českomoravský svaz pivovarů – Minipivovary na vzestupu

Michal Voldřich, Českomoravský svaz pivovarů – Minipivovary na vzestupu

Obrázek epizody Michal Voldřich, Českomoravský svaz pivovarů – Minipivovary na vzestupu

Poslechněte si podcast

23. 10. 2024

1 hod 5 min

O epizodě podcastu

V tomto díle jsme si povídali s Michalem Voldřichem, průkopníkem českého minipivovarnictví a prezidentem Českomoravského svazu minipivovarů. Michal s námi sdílel své zkušenosti z více než 30 let v oboru, přiblížil rozvoj minipivovarů od 90. let a diskutoval výzvy, kterým pivovary čelí, včetně pandemie. Dozvíte se také, jak důležitá je spolupráce mezi malými a velkými pivovary a jaké trendy dnes formují pivovarnický trh. Když jsme začínali, lidé na kvasnicové pivo koukali jako na zkažené. Dnes už je to naopak – čím kalnější, tím lepší. Na co dalšího se můžete v dílu těšit: Jak se české minipivovary vyrovnaly s nároky na kvalitu a inovace v pivovarnictví. Jaké byly hlavní důvody rozmachu minipivovarů v posledních desetiletích. Jaké výzvy čekají pivovarníky v oblasti surovin a provozních nákladů. Jak spolupráce mezi malými a velkými pivovary pomáhá rozvíjet český pivovarnický trh. Praktické rady pro pivovarníky, jak obstát v konkurenčním prostředí. Partnerem podcastu je spolehlivý pokladní systém s platebními službami Dotykačka.
V tomto díle jsme si povídali s Michalem Voldřichem, průkopníkem českého minipivovarnictví a prezidentem Českomoravského svazu minipivovarů. Michal s námi sdílel své zkušenosti z více než 30 let v oboru, přiblížil rozvoj minipivovarů od 90. let a diskutoval výzvy, kterým pivovary čelí, včetně pandemie. Dozvíte se také, jak důležitá je spolupráce mezi malými a velkými pivovary a jaké trendy dnes formují pivovarnický trh. „Když jsme začínali, lidé na kvasnicové pivo koukali jako na zkažené. Dnes už je to naopak – čím kalnější, tím lepší.“ Na co dalšího se můžete v dílu těšit: Jak se české minipivovary vyrovnaly s nároky na kvalitu a inovace v pivovarnictví. Jaké byly hlavní důvody rozmachu minipivovarů v posledních desetiletích. Jaké výzvy čekají pivovarníky v oblasti surovin a provozních nákladů. Jak spolupráce mezi malými a velkými pivovary pomáhá rozvíjet český pivovarnický trh. Praktické rady pro pivovarníky, jak obstát v konkurenčním prostředí. Partnerem podcastu je ⁠Dotykačka ⁠– spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast