
Karel Kubínek, vzduchotechnika – Neviditelná součást gastra

Poslechněte si podcast
14. 1. 2025
50 min
V této speciální epizodě jsme přivítali Karla Kubínka, projektanta a experta na vzduchotechniku. Povídali jsme si o tom, jak se v posledních 20 letech změnil pohled a přístup k projektování vzduchotechniky v gastru, proč není možné provozovat zákaznicky oblíbenou restauraci bez dobrého vzduchotechnického zařízení nebo třeba jak nedostatečný servis dokáže vyřadit restauraci z provozu i na několik dní.
„Když se to podcení, tak ten člověk tam přijde jednou, a můžeš mít sebelepší jídlo, sebelepší pivo a při dnešní konkurenci už tam nikdo nepřijde.“
Na co dalšího se můžete těšit:
Jak provádět základní údržbu
Kolik stojí vzduchotechnické vybavení
Proč je důležitá vzduchotechnika i do malých provozů
Co vše ovlivňuje nároky na výkon vzduchotechniky
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
Popis podcastu
Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii.
https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast