Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jiří Nehasil, Makro – Jak překonat krizi v gastronomii?

Jiří Nehasil, Makro – Jak překonat krizi v gastronomii?

Obrázek epizody Jiří Nehasil, Makro – Jak překonat krizi v gastronomii?

Poslechněte si podcast

8. 10. 2024

21 min

O epizodě podcastu

Jiří Nehasil, výkonný ředitel Makra, se zamýšlí nad největšími výzvami, kterým čelí česká gastronomie – od rostoucích nákladů až po nedostatek personálu. V epizodě sdílí své postřehy o tom, jak inovace a změna přístupu mohou pomoci restauracím uspět. Jaké trendy čekají české gastro v roce 2024? „Je dobré mít na začátku připravený plán, ale samozřejmě zjistíš, že je to podobně jako ve fotbale – z prvních akcí se ten plán rozpadá a musíš být flexibilní.“ Na co dalšího se můžete v dílu těšit: Praktické rady pro restauratéry, jak se přizpůsobit novým trendům. Význam zákaznického zážitku a inovací v současném gastro byznysu. Jaké jsou největší tlaky, kterým čelí česká gastronomie. Jak sociální média a online přítomnost ovlivňují zákaznickou zkušenost. Role Makro Akademie ve vzdělávání a podpoře restauratérů. Partnerem podcastu je spolehlivý pokladní systém s platebními službami Dotykačka.
Jiří Nehasil, výkonný ředitel Makra, se zamýšlí nad největšími výzvami, kterým čelí česká gastronomie – od rostoucích nákladů až po nedostatek personálu. V epizodě sdílí své postřehy o tom, jak inovace a změna přístupu mohou pomoci restauracím uspět. Jaké trendy čekají české gastro v roce 2024? „Je dobré mít na začátku připravený plán, ale samozřejmě zjistíš, že je to podobně jako ve fotbale – s první akcí se ten plán rozpadá a musíš být flexibilní.“ Na co dalšího se můžete v dílu těšit: Praktické rady pro restauratéry, jak se přizpůsobit novým trendům. Význam zákaznického zážitku a inovací v současném gastro byznysu. Jaké jsou největší tlaky, kterým čelí česká gastronomie. Jak sociální média a online přítomnost ovlivňují zákaznickou zkušenost. Role Makro Akademie ve vzdělávání a podpoře restauratérů. Partnerem podcastu je ⁠Dotykačka ⁠– spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast