Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv – Gastronomie jako cesta k zážitku

Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv – Gastronomie jako cesta k zážitku

Obrázek epizody Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv – Gastronomie jako cesta k zážitku

Poslechněte si podcast

25. 6. 2024

58 min

O epizodě podcastu

Hostem tohoto dílu podcastu je Jaroslav Zatloukal, který je známý především svým nekonvenčním přístupem ke gastronomii. Svoji kariéru započal v roce 1996 v Rýmařově, kde si otevřel svou první restauraci. Od té doby ho potkala celá řada úspěšných momentů, ale i výzev, které formovaly jeho současný pohled na gastronomii. Jaroslav se s námi podělí nejen o fascinující příběhy ze své praxe, ale i o cenné lekce, které z toho dokázal vytěžit. "V gastronomii nejde jen o to podávat jídlo, ale také tvořit zážitky, které lidé chtějí opakovat." Na co dalšího se můžete v dílu těšit: Jak důležitá je dobrá týmová práce a co vše může ovlivnit? Diskuze o trendech v české a světové gastronomii, které by mohly ovlivnit průmysl v nadcházejících letech. Příběhy z otevření nových restaurací a co vše obnáší rozšíření na nové lokality. Partnerem podcastu je Dotykačka – pokladní systém s platebními službami.
Hostem tohoto dílu podcastu je Jaroslav Zatloukal, který je známý především svým nekonvenčním přístupem ke gastronomii. Svoji kariéru započal v roce 1996 v Rýmařově, kde si otevřel svou první restauraci. Od té doby ho potkala celá řada úspěšných momentů, ale i výzev, které formovaly jeho současný pohled na gastronomii. Jaroslav se s námi podělí nejen o fascinující příběhy ze své praxe, ale i o cenné lekce, které z toho dokázal vytěžit. „V gastronomii nejde jen o to podávat jídlo, ale také tvořit zážitky, které lidé chtějí opakovat.“ Na co dalšího se můžete v dílu těšit: Jak důležitá je dobrá týmová práce a co vše může ovlivnit? Diskuze o trendech v české a světové gastronomii, které by mohly ovlivnit průmysl v nadcházejících letech. Příběhy z otevření nových restaurací a co vše obnáší rozšíření na nové lokality. Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami.

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast