Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jan Knedla, Papilio − Věděl jsem, že musím 10 let makat, abych mohl začít tvořit

Jan Knedla, Papilio − Věděl jsem, že musím 10 let makat, abych mohl začít tvořit

Obrázek epizody Jan Knedla, Papilio − Věděl jsem, že musím 10 let makat, abych mohl začít tvořit

Poslechněte si podcast

7. 9. 2023

50 min

O epizodě podcastu

Pracoval se světoznámými šéfkuchaři a míří k tomu, že se také stane jedním z nich. Jan Knedla vaří pro restauraci Papilio ve Vysokém Újezdu a má našlápnuto k první Michelinské hvězdě v Česku mimo Prahu.

Inspiruje se každým koutem světa a díky výjimečnému přístupu k životu, jídlu a zejména k práci se mu daří zaujmout. I proto teď aspiruje na hvězdné gastronomické ocenění. Proč se vůbec vrátil ze světa zpátky do Čech?

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Popíše, jak vnímá úrovně Michelinských hvězd mimo oficiální stanovy
  • Odhalí, proč dává důraz na lokální zemědělství
  • V čem může česká gastronomie najít svůj specifický otisk
  • Co mu v kariéře otevřelo oči
  • Kam se plánuje posunout

Partnerem epizody je ⁠⁠⁠Dotykačka⁠⁠ –⁠ ⁠⁠⁠ ⁠⁠Spolehlivý pokladní systém s platebními službami⁠.

Pracoval se světoznámými šéfkuchaři a míří k tomu, že se také stane jedním z nich. Jan Knedla vaří pro restauraci Papilio ve Vysokém Újezdu a má našlápnuto k první Michelinské hvězdě v Česku mimo Prahu.

Inspiruje se každým koutem světa a díky výjimečnému přístupu k životu, jídlu a zejména k práci se mu daří zaujmout. I proto teď aspiruje na hvězdné gastronomické ocenění. Proč se vůbec vrátil ze světa zpátky do Čech?

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Popíše, jak vnímá úrovně Michelinských hvězd mimo oficiální stanovy
  • Odhalí, proč dává důraz na lokální zemědělství
  • V čem může česká gastronomie najít svůj specifický otisk
  • Co mu v kariéře otevřelo oči
  • Kam se plánuje posunout

Partnerem podcastu je ⁠⁠⁠⁠⁠⁠Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami⁠⁠⁠⁠⁠⁠ .

Popis podcastu

Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. Ve spolupráci s Mastercard. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast