
Jan Knedla, Papilio − Věděl jsem, že musím 10 let makat, abych mohl začít tvořit

O epizodě podcastu
Pracoval se světoznámými šéfkuchaři a míří k tomu, že se také stane jedním z nich. Jan Knedla vaří pro restauraci Papilio ve Vysokém Újezdu a má našlápnuto k první Michelinské hvězdě v Česku mimo Prahu.
Inspiruje se každým koutem světa a díky výjimečnému přístupu k životu, jídlu a zejména k práci se mu daří zaujmout. I proto teď aspiruje na hvězdné gastronomické ocenění. Proč se vůbec vrátil ze světa zpátky do Čech?
Na co dalšího se můžete těšit?
- Popíše, jak vnímá úrovně Michelinských hvězd mimo oficiální stanovy
- Odhalí, proč dává důraz na lokální zemědělství
- V čem může česká gastronomie najít svůj specifický otisk
- Co mu v kariéře otevřelo oči
- Kam se plánuje posunout
Partnerem epizody je Dotykačka – Spolehlivý pokladní systém s platebními službami.
Pracoval se světoznámými šéfkuchaři a míří k tomu, že se také stane jedním z nich. Jan Knedla vaří pro restauraci Papilio ve Vysokém Újezdu a má našlápnuto k první Michelinské hvězdě v Česku mimo Prahu.
Inspiruje se každým koutem světa a díky výjimečnému přístupu k životu, jídlu a zejména k práci se mu daří zaujmout. I proto teď aspiruje na hvězdné gastronomické ocenění. Proč se vůbec vrátil ze světa zpátky do Čech?
Na co dalšího se můžete těšit?
- Popíše, jak vnímá úrovně Michelinských hvězd mimo oficiální stanovy
- Odhalí, proč dává důraz na lokální zemědělství
- V čem může česká gastronomie najít svůj specifický otisk
- Co mu v kariéře otevřelo oči
- Kam se plánuje posunout
Partnerem podcastu je Dotykačka – spolehlivý pokladní systém s platebními službami .