Podcast 120 na 80

Podcast Jirky Urbana
Ahoj, vítej v Podcastu Jirky Urbana – místě, kde si na rovinu povídáme o podnikání, fuck-upech, úspěších a o všem mezi tím. Pokud začínáš s podnikáním nebo hledáš inspiraci, jak se posunout dál, jsi tu správně! V každé epizodě si zvu zajímavé hosty – podnikatele, profík…
27 epizod
0 odběratelů

Tipy, Pravidla, Kostky
Pepa, Kuba a Petr. Tři kluci spolu tvoří podcast o DnD páté edice, který si rozdělili do tří sekcí T: tipy pro DMs; P: pravidla pro hráče; K: komentáře ke hře. Nechybí zábava a poučení a spoustu kontentu, který vychází pravidelně každé úterý v 6:00. Spolu s klukama je v…
123 epizod
5 odběratelů

Dyzajn podcast
Dyzajn market funguje už od roku 2010 a právě teď přicházíme s naším podcastem! Zpovídáme designérstvo, kulinářky, kulináře a možná i samotné návštěvnictvo. Zároveň vám s realizačním týmem poodhalujeme, co všechno obnáší organizace takové akce. Na slyšenou!
39 epizod
0 odběratelů

Pater Pepa Podcast
Pater Pepa Podcast 🎙️| Víra v každodenním životě 😇 Jsem katolický kněz věnující se pastoraci mládeže a sdílení víry online. V tomto podcastu najdete kázání, úvahy a inspiraci pro hlubší vztah s Bohem. 🌟 Hledáte smysl, posilu do života nebo odpovědi na duchovní otáz…
34 epizod
2 odběratelé

Společně zvládneme víc! - Podcast o podnikání a networkingu
Potřebujete inspiraci pro své podnikání? Hledáte zajímavé obchodní partnery? Zajímá vás, v čem se ostatním daří nebo jak se poučili z vlastních chyb? Poslechněte si Podcast Společně zvládneme víc - o podnikání a networkingu. Dozvíte se o podnikání členů Business Friends…
38 epizod
15 odběratelů

Host Dopoledního expresu
Každý všední den jsou u nás ve studiu zajímaví hosté na aktuální téma. Přinášíme finanční, energetické, zdravotní či sociální poradenství, ale také setkání s populárními severočeskými osobnostmi a odborníky z nejrůznějších oborů. Stačí si vybrat téma, které vás zajímá. …
266 epizod
6 odběratelů

Patria Podcasts
Inspirace pro Vaše investice. Podcasty retailové jedničky mezi brokery Patria Finance, jejíž součástí je respektovaný ekonomický a investiční portál Patria.cz. Zaposlouchejte se do investičních tipů, tržních výhledů, investičního vzdělávání a osvěty nebo rozhovorů se za…
107 epizod
2 odběratelé

Kalčo
Podcast pro všechny, kteří litují svých rozhodnutí ve Fantasy Premier League. Společně zjistíme, že zraněný obránce je horší než rozchod a životním cílem je dostat do sestavy všechny hráče Manchesteru City. Takže, zapojte svá sluchátka, uvařte si další kafe a dejte si …
73 epizod
1 odběratel

Slovo Života Jihlava
Podcast církve Slovo Života Jihlava. Zůstaň s námi v kontaktu: Instagram: https://www.instagram.com/szjihlava/ Facebook: https://www.facebook.com/szjihlava/ Spotify: https://open.spotify.com/show/6ltOGGmcoiOIxPehSVxD8d @szjihlava
256 epizod
5 odběratelů

Prostor X
Rozhovorový podcast Reflexu Prostor X dává hlas těm, kteří hýbou Českem – inspirují, provokují i zpochybňují. S odvážnými otázkami i pozorností k tomu, co (ne)zazní, přináší Pavlína Horáková rozhovory, které jdou do hloubky, odhalují nové úhly pohledu a nic nenechávají …
123 epizod
32 odběratelů

ŠVIHEJ: Skákání přes švihadlo a příběhy, co tě zvednou ze židle.
Odkrýváme příběhy lidí, kteří se fakt vyšvihli. Ať už jde o Šviháky či Švihandy, co udělali ze švihadla životní styl. Nebo profíky, kteří ti naservírují tipy na trénink, motivaci a zdraví. Tohle je podcast, který tě donutí obout boty, vzít švihadlo do ruky a posunout se…
6 epizod
0 odběratelů

Out of F*cks with Fifi
Ahoj, moje jméno je Sofi a jsem out of fucks. Jsem nová ve světě dvacátníků, za to mi v něm už přetekla trpělivost. Brzy, co? V tomhle podcastu ze sebe nebudu dělat ani terapeuta, ani vědce. Nevím, co sama se sebou, natož abych radila druhým. Navrhuji, abychom byli ztra…
13 epizod
0 odběratelů

Evropa zblízka
Podcast zpravodajského webu EURACTIV.cz. Píšeme a diskutujeme o EU takové, jaká je.
295 epizod
13 odběratelů

Popravdě s Janou Fabiánovou
Jeden známý host a jedno hluboké, zajímavé téma, to je podcast Popravdě herečky, zpěvačky a autorky Jany Fabiánové: „Ráda naslouchám lidem, kteří se v životě nebáli ponořit pod povrch věcí a mají tak dar předat svou zkušenost druhým. V podcastu proto hledáme odpovědi a …
8 epizod
1 odběratel

FINANČNĚ GRAMOTNÍ
Finanční gramotnost českého národa je ožehavé téma. Hodně se o něm mluví, ale málo koná. Pojďme to změnit. Honza a Joly vás společně nasměřují k finanční nezávislosti. V oblasti financí se pohybují přes 10 let a jsou zakladateli finančně poradenské společnosti AMJ Finan…
163 epizod
119 odběratelů

Mít čas zpomalit
Minimalismus / Slow Living Udělej si čas ZPOMALIT - udržitelně a s čistou hlavou. Díky, že posloucháš. Více informací na webu https://mitcaszpomalit.cz a YT https://www.youtube.com/@mitcaszpomalit
52 epizod
144 odběratelů

WellBabing
Vítejte v podcastu WellBabing! Stát se matkou nezanechá žádnou ženu takovou, jakou byla. Rozloží ji to na kousky a znovu postaví. Je to často kruté i krásné, smutné i veselé, náročné i jednoduché zároveň. Je to obrovská změna, která nese jméno MATRESCENCE. V podcastu …
36 epizod
4 odběratelé

Double Trouble
💬 Otevřeně a bez cenzury řešíme vztahy, sebevědomí a osobní rozvoj. Mícháme holčičí a klučičí pohledy, čerpáme z knih a obohacujeme o praktické tipy, jak být spokojenější. Ve spolupráci s @polocasnapadu 👩💻 Pája – podnikatelka, programátorka, budoucí NLP koučka, ma…
11 epizod
5 odběratelů

První miliarda
Vítejte v podcastu První miliarda, kde mluvíme o tom, jak získat více zákazníků, zvýšit zisk, udržet si zákazníky déle, a to vše na základě mých vlastních zkušeností, které jsem získal během budování 150 milionové skupiny INIZIO. Podnikáme díky “chytrosti”, tvrdé práci,…
121 epizod
34 odběratelů

Redakční podcast iPure
Podcast o Apple produktech, novinkách z redakce a zajímavostech pro Apple fandy. iPure je jediný český prémiový elektronický magazín bez reklam, PR, špatných překladů a spekulací. Každý týden pro vás vydáváme magazín, pořádáme webináře a děláme další aktivity pro podpor…
299 epizod
117 odběratelů

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
114 epizod
101 odběratelů

Artyčok.TV podcast channel
Artyčok.TV produkuje zejména umělecké či autorské dokumentární podcasty a to jak formou ucelených sérií (Na čom makáš, Hrabáreň, Hornina, nerost, minerál, kámen) či zvukově-dramatických děl, tak formou doprovodných podcastů k rozsáhlejším publikacím (Téma, Showcase). Př…
33 epizod
5 odběratelů

O SOUDECH A LIDECH
Podcast o právu a české justici. Advokát Jakub Svoboda a soudce Bohumil Vašák ve svých rozhovorech přibližují dění v soudních síních. Dostanete se s nimi do hlav soudců, kteří rozhodují o žalobách, stejně jako za zdi advokátních kanceláří, kde se budete moci dozvědět ně…
36 epizod
8 odběratelů

Pitchuj by SIT Port
Inspirativní příběhy startupistů a rozhovory s odborníky na nejrůznější oblasti spojené s businessem - to je SIT Port podcast! Jsme tady pro vás, ať už hledáte pohodové povídání o inovativních začínajících podnikatelích nebo potřebujete sami radu do začátku. Nalaďte si …
117 epizod
0 odběratelů

Dva výtečníci
Podcast o filmech a seriálech. Dva kamarádi si pravidelně povídají o aktuálních novinkách i klasice, která jim přirostla k srdci. K poslechu na YouTube, Spotify a Apple Podcasts!
21 epizod
3 odběratelé