Podcast 120 na 80

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA
Proč je fajn mít v centru města farmu a pěstovat microgreens? Dá se uživit výrobou nábytku z dřevěných palet? A víte, jak správně propagovat umělecké řemeslo a kde hledat vaše zákazníky? Podcast je součástí platformy www.LKsobě.cz a přináší rozhovory s originálními tvů…
66 epizod
3 odběratelé

bitter
bitter … podcast, který nevšedně rozebírá technologie, značky, internet a vůbec vše, co nás zajímá a hlavně kam nás diskuse odvede. Jednou, či dvakrát za měsíc trans-atlantická debata, která je hlavně neformální a nehraje si na něco, co není.
68 epizod
1 odběratel

Lifestyle Podcast s Terezou
Jsem Tereza, mám dvě děti, dřív jsem natáčela jako MamaLifestyle, pracuju v korporátu, jsem vdaná a mladá z posledních sil. Lifestyle Podcast s Terezou je místo, kde se realita potkává s inspirací. Sdílím své zkušenosti z korporátu i mateřství, od work-life balancu, ces…
10 epizod
0 odběratelů

Ve vztahu
Jsme dvě psycholožky - Marie a Marta. V podcastu si posvítíme na vztahy a skrze příběhy reálných lidí se podíváme na to, jaké vztahy ve skutečnosti jsou. Často se totiž setkáváme s tím, že jsou romantické vztahy vykreslovány černobíle. Buď je všechno růžové a zalité slu…
38 epizod
6 odběratelů

Nad(h)led
V oficiálním podcastu Bílých Tygrů Liberec se pohybujeme těsně nad ledem a hovoříme s nadhledem. Moderuje Martin Kadlec a zve si hosty z klubového prostředí.
46 epizod
0 odběratelů

Druhá fáze
Podívejte se do zákulisí intenzivní sportovní přípravy a triatlonového tréninku, pohledem dvou obyčejných lidí a jejich hostů. Příběhy Karolíny a Samuela, dvou nadšenců do triatlonu, kteří sdílejí své zážitky z tréninků, závodů a triatlonové přípravy. Čas od času si nav…
24 epizod
0 odběratelů

Investičníweb
Peníze nikdy nespí, ani ty vaše! Dobrý den, vážení posluchači, vítáme vás u podcastů Investičního webu. Nabízíme to nejlepší z našich videí a také původní komentáře a analýzy domácích i zahraničních tržních expertů. Ekonomika, tradiční trhy a alternativy na jednom místě…
635 epizod
37 odběratelů

OMG Podcast
Zajímáte se o marketing, média a reklamu? Poslechněte si trendy, novinky a zkušenosti našich hostů v pravidelném OMG Podcastu.
99 epizod
8 odběratelů

Život na treku
Podcast zaměřený na treky, dálkové přechody, nevšední expedice a vše okolo toho. Podcast pro ti přináší speciálka na ultralehké turistické vybavení www.gramino.cz Pro lepší zážitek doporučujeme sledovat i s videem na https://www.youtube.com/gramino_cz
44 epizod
51 odběratelů

Nadzemi
Nadzemí - horolezecký podcast. Horolezecké historky a rozhovory. Lezecký podcast tvoří rozhovory s lezeckými osobnostmi v ČR a SR. Moderuje Jan "Čaj" Šálek. Instagram: @jan.caj @podcastnadzemi Web: www.nadzemi.cz casnacajj@gmail.com
74 epizod
31 odběratelů

GunPoint
Jsme parta, která se aktuálně věnuje Podcastovým a YouTubovým projektům. Duo tvořené bratry - Iki & Pafi Pro odemčení placeného spotify obsahu: https://anchor.fm/gunpoint-pod/subscribe Podpoř nás na Herohero: https://herohero.co/gunpointpod Pro zadávání témat a odběr…
138 epizod
114 odběratelů

Podcast Jirky Urbana
Ahoj, vítej v Podcastu Jirky Urbana – místě, kde si na rovinu povídáme o podnikání, fuck-upech, úspěších a o všem mezi tím. Pokud začínáš s podnikáním nebo hledáš inspiraci, jak se posunout dál, jsi tu správně! V každé epizodě si zvu zajímavé hosty – podnikatele, profík…
24 epizod
0 odběratelů

Tipy, Pravidla, Kostky
Pepa, Kuba a Petr. Tři kluci spolu tvoří podcast o DnD páté edice, který si rozdělili do tří sekcí T: tipy pro DMs; P: pravidla pro hráče; K: komentáře ke hře. Nechybí zábava a poučení a spoustu kontentu, který vychází pravidelně každé úterý v 6:00. Spolu s klukama je v…
123 epizod
5 odběratelů

Dyzajn podcast
Dyzajn market funguje už od roku 2010 a právě teď přicházíme s naším podcastem! Zpovídáme designérstvo, kulinářky, kulináře a možná i samotné návštěvnictvo. Zároveň vám s realizačním týmem poodhalujeme, co všechno obnáší organizace takové akce. Na slyšenou!
30 epizod
0 odběratelů

Pater Pepa Podcast
Pater Pepa Podcast 🎙️| Víra v každodenním životě 😇 Jsem katolický kněz věnující se pastoraci mládeže a sdílení víry online. V tomto podcastu najdete kázání, úvahy a inspiraci pro hlubší vztah s Bohem. 🌟 Hledáte smysl, posilu do života nebo odpovědi na duchovní otáz…
27 epizod
1 odběratel

Společně zvládneme víc! - Podcast o podnikání a networkingu
Potřebujete inspiraci pro své podnikání? Hledáte zajímavé obchodní partnery? Zajímá vás, v čem se ostatním daří nebo jak se poučili z vlastních chyb? Poslechněte si Podcast Společně zvládneme víc - o podnikání a networkingu. Dozvíte se o podnikání členů Business Friends…
34 epizod
15 odběratelů

Host Dopoledního expresu
Každý všední den jsou u nás ve studiu zajímaví hosté na aktuální téma. Přinášíme finanční, energetické, zdravotní či sociální poradenství, ale také setkání s populárními severočeskými osobnostmi a odborníky z nejrůznějších oborů. Stačí si vybrat téma, které vás zajímá. …
227 epizod
6 odběratelů

Patria Podcasts
Inspirace pro Vaše investice. Podcasty retailové jedničky mezi brokery Patria Finance, jejíž součástí je respektovaný ekonomický a investiční portál Patria.cz. Zaposlouchejte se do investičních tipů, tržních výhledů, investičního vzdělávání a osvěty nebo rozhovorů se za…
88 epizod
0 odběratelů

Kalčo
Podcast pro všechny, kteří litují svých rozhodnutí ve Fantasy Premier League. Společně zjistíme, že zraněný obránce je horší než rozchod a životním cílem je dostat do sestavy všechny hráče Manchesteru City. Takže, zapojte svá sluchátka, uvařte si další kafe a dejte si …
65 epizod
1 odběratel

Slovo Života Jihlava
Podcast církve Slovo Života Jihlava. Zůstaň s námi v kontaktu: Instagram: https://www.instagram.com/szjihlava/ Facebook: https://www.facebook.com/szjihlava/ Spotify: https://open.spotify.com/show/6ltOGGmcoiOIxPehSVxD8d @szjihlava
242 epizod
5 odběratelů

Prostor X
Rozhovorový podcast Reflexu Prostor X dává hlas těm, kteří hýbou Českem – inspirují, provokují i zpochybňují. S odvážnými otázkami i pozorností k tomu, co (ne)zazní, přináší Pavlína Horáková rozhovory, které jdou do hloubky, odhalují nové úhly pohledu a nic nenechávají …
108 epizod
14 odběratelů

ŠVIHEJ: Skákání přes švihadlo a příběhy, co tě zvednou ze židle.
Odkrýváme příběhy lidí, kteří se fakt vyšvihli. Ať už jde o Šviháky či Švihandy, co udělali ze švihadla životní styl. Nebo profíky, kteří ti naservírují tipy na trénink, motivaci a zdraví. Tohle je podcast, který tě donutí obout boty, vzít švihadlo do ruky a posunout se…
5 epizod
0 odběratelů

Out of F*cks with Fifi
Ahoj, moje jméno je Sofi a jsem out of fucks. Jsem nová ve světě dvacátníků, za to mi v něm už přetekla trpělivost. Brzy, co? V tomhle podcastu ze sebe nebudu dělat ani terapeuta, ani vědce. Nevím, co sama se sebou, natož abych radila druhým. Navrhuji, abychom byli ztra…
13 epizod
0 odběratelů

Evropa zblízka
Podcast zpravodajského webu EURACTIV.cz. Píšeme a diskutujeme o EU takové, jaká je.
285 epizod
12 odběratelů