Podcast 100 věcí, které by každý programátor měl znát

Karel Chába - Partnerské vztahy
🎧Celou verzi na Spotify najdete zde: https://creators.spotify.com/pod/profile/karel98/subscribe Podcast o partnerských vztazích. Jsem poradce pro partnerské vztahy a v epizodách rozebírám skutečné příběhy – chyby, otázky i hledání řešení. Pokud se ptáte, proč se vám…
92 epizod
4 odběratelé

Film a doba
Podcast Pavla Sladkého a časopisu Film a doba o kinematografii. Diskuse o nejlepších filmech, klíčových festivalech, nových talentech českého filmu a dalších tématech.
84 epizod
41 odběratelů

Psychologika
Ne všechno, čemu věříte, je vždycky pravda. Humorně vzdělávací podcast magazínu Moje Psychologie, ve kterém Adam Balažovič a Brigita Zemen každý týden rozbíjejí psychologické a historické mýty, polopravdy a zaručená fakta, na kterých není zaručeného vůbec nic. Od studi…
6 epizod
9 odběratelů

ODPOSLECH | investigace.cz
Rozhovory o pozadí kauz s redaktory investigace.cz, audioverze vybraných článků a také datové podcasty Josefa Šlerky. Slyšeli jste o kauzách Panama Papers a Pandora Papers a využívání neprůhledných sítí offshorových firem Andrejem Babišem, Ivanou Tykač nebo Ivo Rittigem…
301 epizod
442 odběratelů

Dotek klidu
Vítej u útulného podcastu Dotek klidu, kde v každém díle najdeš trochu klidu 🌊 Jsem Kristýna, prostřednictvím svojí tvorby vám přináším klid do života. (dříve podcast Nohy vzhůru) Najdete mě taky na: 📸 Instagram ~ https://www.instagram.com/dotek.klidu/ 📽 YouTube ~ h…
55 epizod
5 odběratelů

S FPH do zahraničí
👋🏼Vítej u podcastu S FPH do zahraničí, ve kterém ti skrz příběhy studentů Fakulty podnikohospodářské přiblížíme život a studium v zahraničí. 🧳Zajímá tě, jaké to je žít a studovat v cizí zemi? Jak zvolit správnou školu? Které administrativním kroky je potřeba udělat, …
32 epizod
2 odběratelé

Prodejní akademie
Bavíme se o prodeji bez obalu! Chceš se naučit prodávat jako profík a nemuset nikoho nutit ve zprávách? Jsi podnikatel, který se prezentuje v online prostoru? Pak je tohle podcast přímo pro tebe! Úspěšný prodej je provázaný marketingovými strategiemi, mindsetovým nastav…
258 epizod
6 odběratelů

Naviják
Jmenuji se Igor Slavík a mám podcastové studio v obytňáku. Přijíždím s ním za svými hosty a povídáme si nejen o muškaření. My name is Igor Slavík and I have a podcast studio in my campervan. I ride with it to guests and we have a chat not only about fly fishing.
173 epizod
2 odběratelé

MOJE TĚLO JE MOJE
O těle se dlouho mlčelo nebo šeptalo. Je na čase o něm mluvit! Moderují Ridina Ahmedová a Lucie Sedláčková. V podcastu Moje tělo je moje se věnujeme intimním tématům tělesnosti a sebepřijetí. Otevíráme témata sexuality, norem, body shamingu i svobody a zamýšlíme se na…
5 epizod
3 odběratelé

Florbal.cz podcast
Děláme florbal tak, aby vás bavil! Podcasty o dění ve florbalovém světě.
81 epizod
0 odběratelů

Divadelní 5
Podcast Beskydského divadla přináší sestříhané záznamy debat z cyklu Divadelní 5, který se věnuje aktuálním a celospolečenským tématům. Pořad moderuje Jan David.
8 epizod
0 odběratelů

GHcast
Ahoj všichni! Vítejte u nového projektu hranického gymnázia tvořeného studenty. Chceme Vám pomoci se vzděláváním, ale také Vás pobavit. Najdete u nás edukační epizody, rozhovory se studenty i učiteli a také s významnými absolventy. Doufáme, že se Vám naše tvorba bude …
24 epizod
0 odběratelů

V lese slov
Knihy jsou nejlepší přítel člověka. Já o nich ráda mluvím, a proto vznikl tenhle podcast. Pokud vás zajímají i nějaký obrázky, najdete mě na instagramu jako @les.slov
131 epizod
0 odběratelů

FAJN PODCASTY
Jsme FAJN. Jsme jako ty. Tedy snažíme se být jako ty :) Se vším co k tomu patří. Jsme tvoje rádio. Jsme FAJN.
2528 epizod
196 odběratelů

KAiRAkAčeR
Podcast Kairy Hrachovcové a Martina Kačera o cestách k sobě (Kaira a Kačer). Jak se v tomhle světě nezbláznit a být ready? Kaira a Martin Kačer hledají s hosty z různých spirituálních cest, ale i mezi sebou, odpovědi na otázku, jak pracovat se svým vnitřním prostorem. P…
18 epizod
15 odběratelů

Tréninková Bible
🎙️ Tréninková Bible – příběhy a principy, které dávají tréninku smysl. Stejně jako klasická Bible, i Tréninková Bible je poskládaná z „příběhů“ a „situací“ ze světa tréninku a sportu. Nejde o návody ani univerzální pravdy, ale o osobní pohledy a rozbory dvou lidí, kte…
9 epizod
4 odběratelé

Dvě deci magie
Rádi trávíte večery se sklenkou vína a fantasy knížkou v ruce? My taky! Přidejte se každé druhé úterý k podrobné konverzaci o našich oblíbených fantasy a romantasy sériích a rozeberte si je s námi kapitolu po kapitole. Epizody jsou rozděleny na popisovou a spoilerovou …
28 epizod
2 odběratelé

CINEMA GIRLS
První český podcast věnovaný výhradně filmovým tvůrcům a jejich filmografii. Chodíte rádi do kina nebo sledujete filmy na streamovacích platformách? Zajímá vás, jaký biják byste neměli vynechat? Poslechněte si náš podcast věnovaný velikánům světové kinematografie. V kaž…
136 epizod
29 odběratelů

Na Přerov dobrý!
Hledáme to nejlepší v Přerově.🎙️Podcast plný příběhů inspirativních lidí, kteří dokazují, že Přerov není jen beton, ale má i svou duši.
19 epizod
1 odběratel

Duše na dlani
Duše na dlani – podcast, který otevírá svět psychologie Dva psychologové otevírají důležitá témata, sdílejí poznatky z praxe a ukazují, že psychologie může být srozumitelná a užitečná pro každého. Každá epizoda přináší rozhovor s novým odborníkem a zaměřuje se na jiné…
16 epizod
23 odběratelů

Fantasy Blödhren Podcast
Vítejte ve světě dračích jezdců. Zažijete s námi dobrodružství Eragona a Saphiry. Podcast sourozenců kteří se chtějí podělit o svou lásku k tomuto světu.
46 epizod
23 odběratelů

4CAST
Jaký je příběh lidí z Fakulty informatiky a statistiky, které potkáváte na školních chodbách a při výuce? Poznejte je se studenty Mílou a Tomem. Tohle není předpověď počasí. Tohle je 4CAST - podcast, který vznikl ve spolupráci Fakulty informatiky a statistiky a students…
27 epizod
1 odběratel