Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Aust

Aust

Mediální topmanažeři, marketéři i vlivní tvůrci v rozhovorech s Ondřejem Austem, šéfredaktorem webu Médiář a dlouholetým pozorovatelem médií

89 epizod

13 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Buď inspirující

Buď inspirující

Dvě knihomolky Klára a Kamila se spojily s Knihy Dobrovský a přinášejí nový podcast Buď inspirující.

4 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu The Others

The Others

V The Others se nenechávám svazovat jedním tématem. Zvu si lidi z různých oborů a prostředí, abych se jich ptal na to, co mě osobně zajímá. Žádné formality, jen upřímné rozhovory, zajímavé příběhy a nové pohledy na svět kolem nás. Přidej se a podívej se na svět očima "t

69 epizod

5 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Podcast, který zahránil můj byznys

Podcast, který zahránil můj byznys

Podcast by Bohdana Goliášová

15 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Já a Torka

Já a Torka

Často filosofujeme na lavičkách, takže pokud nemáš co dělat a chceš si poslechnout thoughts of young ppl, tohle je pro tebe.

1 epizoda

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Sportovní ozvěny

Sportovní ozvěny

Ohlédnutí za sportovními událostmi uplynulého víkendu v jižních Čechách. Všechny díly podcastu Sportovní ozvěny můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

403 epizod

9 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Příběhy výjimečných lidí

Příběhy výjimečných lidí

Podcast odhalující inspirativní a neuvěřitelné příběhy lidí, kteří změnili svět.

1 epizoda

1 odběratel

7.

Obrázek podcastu Protože vy posloucháte

Protože vy posloucháte

Cesta podivným myšlenkovym tokem. Někomu by se z toho mohlo chtít i spát. Nový epizody každou neděli. Audio verze blogu https://protoze-vy-poslouchate.webnode.cz

21 epizod

2 odběratelé

8.

Obrázek podcastu ŠepotCast

ŠepotCast

ŠepotCast je místo, kde se potkávají příběhy, hudba, inspirace a zákulisí tvorby. Moderátor společně s Janem Šepotem a Leou Prachovou otevírají témata, která stojí za vznikem našich písní, alb i fiktivního světa, ve kterém historie, fantazie a humor kráčejí ruku v ruce.

9 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Adéla už večeřela

Adéla už večeřela

Jsem Adéla a už nějakou dobu mi chybí na české scéně podcast o rostlinách v celé šíři, které toto téma nabízí. Chystám se rozebírat historii rostlin, jak ovlivnily a stále ovlivňují naše životy, jejich význam a přínos v umění napříč disciplínami i role v popkultuře. Obč

4 epizod

17 odběratelů

10.

Obrázek podcastu O penězích a lidech

O penězích a lidech

Podcast o měnových systémech, krizích, trhu, ekonomickém chování lidí, investicích, vzdělávání. S Pavlem Rybou, zakladatelem nakladatelství Fish&Rabbit a zakladatelem společnosti Golden Gate – leader investic do zlata. Dotazy můžete psát Ondrovi z Youradio Talk na ondra

3 epizod

87 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Glanc Talk

Glanc Talk

Glanc Talk je lifestylový a beauty podcast českého časopisu Glanc — plný zajímavých rozhovorů, tipů na módu, péči o krásu, cestování i inspiraci pro každodenní život. Ideální doplněk k oblíbenému měsíčníku v audio podobě.

66 epizod

7 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Tribuna

Tribuna

Sportovní magazín Radia Wave. Vojtěch Jírovec a Martin Vait komentují, jak se sportovní dění odráží ve společnosti – a naopak. Pohledy daleko za branky, body a vteřiny. Všechny díly podcastu Tribuna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a

202 epizod

43 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Shape the Future - CZ/SK podcast ze světa digitalizace, kybernetické bezpečnosti a vzdělávání

Shape the Future - CZ/SK podcast ze světa digitalizace, kybernetické bezpečnosti a vzdělávání

Podcast zo sveta digitalizácie, kybernetickej bezpečnosti a vzdelávania. Microsoft Česká republika a Slovensko pripravilo pre vás tento podcast, v ktorom sa dozviete viac o stratégií "Shape the Future", ktorá stojí na týchto troch pilieroch: Kybernetická bezpečnosť, Vzd

21 epizod

4 odběratelé

14.

Obrázek podcastu Dj Goldstar podcast

Dj Goldstar podcast

Goldstar Dj / Promoter funk, soul, jazz, groove, afro, latin, breakz, hiphop http://www.facebook.com/djgoldstar http://www.mixcloud.com/djgoldstar http://www.djgoldstar.com PressKit: https://drive.google.com/file/d/13NlOaog3h1UPF3874FmuXf7uZClr3WeG/view?usp=sharing Go

1 epizoda

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu kuCAST

kuCAST

Jmenuji se Daniel, moje alterego na internetu je Kuky a už přes osm let vytvářím obsah na sociální sítě. Tento projekt vznikl za účelem seberozvoje a chutí někoho obohatit novými informacemi. Vzhledem k tomu, že rád mluvím a rozebírám různorodá témata, tak jsem se rozho

3 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Myšlenca(st)

Myšlenca(st)

Jmenuju se Karolína a zajímám se o zdravý životní styl. Ráda se dozvídám něco novýho a tohle je super výzva k tomu, jak bych mohla něco předat dál! Určitě mě můžeš poznat líp díky instagramu, kde se jmenuju @sdcechova, kam toho taky spostu sdílím.

3 epizod

4 odběratelé

17.

Obrázek podcastu Lady School

Lady School

Nový virtuální institut pro dívky, které hledají svou sofistikovanou verzi. Video verzi naleznete na (4) Lady School pro dívky - YouTube.

9 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Přírodní lékárna

Přírodní lékárna

Rubrika o potravinách a plodinách, které se vyplatí zařadit do jídelníčku. Všechny díly podcastu Přírodní lékárna můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

152 epizod

155 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Podcast Zachraň Zeměpis

Podcast Zachraň Zeměpis

Podcast Zachraň Zeměpis je podcastem pro všechny učitele, studenty a fanoušky zeměpisu a geografie.

16 epizod

11 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Co Ty a Reality?

Co Ty a Reality?

Inspirativní osobnosti a jejich vztah a zkušenosti se světem realit? To je seriál podcastů, v nichž Václav Duben zpovídá sportovce, zpěváky, umělce i podnikatele. Ptá se jich na jejich zážitky s nemovitostmi, bydlením i na to, čemu se aktuálně věnují a na co se v nejbli

13 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu hitparáda ESO

hitparáda ESO

Nelegendární moderátoři Martin a Kristina uvádí hitparádu, ve které je každá karta divoká. “Protože vy máte mozek a my ho máme taky, tak víte, že můžete počítat naprosto se všim,” Tereza Pergnerová, hitparáda Eso, 1998.

20 epizod

2 odběratelé

22.

Obrázek podcastu BEHIND THE TIK TOK

BEHIND THE TIK TOK

BEHIND THE TIK TOK

21 epizod

9 odběratelů

23.

Obrázek podcastu TL;DR

TL;DR

Literární podcast, který se nebojí zaklapnout příliš dlouhé a nudné knihy. Eva Klíčová a Jan Bělíček diskutují nad knižními novinkami ze světové i české literatury – bez žánrových a stylových omezení. Vychází každý měsíc na internetovém deníku Alarm.

62 epizod

21 odběratelů

24.

Obrázek podcastu RádioVy Příbram

RádioVy Příbram

Podcastová stanice pro město Příbram

28 epizod

1 odběratel

25.