Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu AFRICKÝ EXPRES vysílá

AFRICKÝ EXPRES vysílá

Podcast přímo z naší expedice kolem Afriky

2 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu RAMUZEN!ODEO

RAMUZEN!ODEO

MELBOURNE,EDM, ELECTRO-HOUSE

35 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Nejen o porodu bez obalu

Nejen o porodu bez obalu

Zdravím všechny ženy a zvědavé muže =D. Moje jméno je Simona a jsem porodní asistentka. Mluvím, "jak mi zobák narostl", takže se nemusíte bát přehnané odbornosti ;) Tento podcast je tu proto, aby vyplnil informační díru ohledně těhotenství, porodu, šestinedělí, koje

1 epizoda

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Behind The Podcast

Behind The Podcast

Rozhovory s podcastery nejen o podcastech. :)

10 epizod

15 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Šéfkuchař

Šéfkuchař

Aneb o gastronomii z opačného směru s šéfkuchařem a gastro technologem Lubomírem Brázdou.

8 epizod

1 odběratel

5.

Obrázek podcastu Životuju

Životuju

✨ Když necháš život plynout, začnou se dít totální pohádky. A já bych ti o nich ráda vyprávěla. Jsem Eliška – kudrnatá holka, dobrodruh tělem i duší a yesman každým coulem. Snažím se životovat – žít naplno, s otevřeným srdcem a očima dokořán. Najdeš tu fakapy, random

9 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Pepči Podcasty

Pepči Podcasty

Moje podcasty jsou pro pobavení mně i vás. Při nhrávání je sranda. Moc mě to baví a doufám že vás taky.

7 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Díky, že můžem – Audiokalendárium

Díky, že můžem – Audiokalendárium

Zaposlouchej se do Audiokalendária a dožeň s námi roky nedávné historie! Co má společného Polsko a ředkvičky? Kolik slov má Několik vět a kolik vět tvoří Dva tisíce slov? Máš v tom trochu zmatek? Tak se zaposlouchej do Audiokalendária! Přeneseme tě do klíčových momentů

8 epizod

13 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Vepředu business, vzadu zábava

Vepředu business, vzadu zábava

Se všemi a o všem. O businessu, vzdělávání, kariéře, seberozvoji, fuckupech a zábavě. Protože cesta k úspěchu může být nejen inspirativní a náročná, ale i plná smíchu. Podcast by Laba Czech, Skvot Czech & robot_dreams Czech

9 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu kecupove ovce!

kecupove ovce!

Dvě kečupové ovce s dávkou smíchu, radosti a spontánnosti, a vlastně čehokoliv, co se mihne v naší sféře!:)

12 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Úplný nic

Úplný nic

Moderní Dharma, Buddhismus a meditace. Povrchní i hloubkový ponor.

4 epizod

1 odběratel

11.

Obrázek podcastu Stadiony

Stadiony

Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou přináší unikátní příběhy fotbalových stadionů. Šestnáct dílů nabízí posluchačům prohlídky stadionů včetně míst, kam se běžný fanoušek nedostane. Rozhovory s legendou připomínají ty největší zážitky spojené s klubem a stadionem

21 epizod

30 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Třetí z koně

Třetí z koně

Jméno růže kapitolu po kapitole a s vykročením po cestách a odbočkách, jež kniha jen naznačuje. Za podporu podcastu skrze buymeacoffee.com/vjtchk vám srdečně děkuji.

35 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...

Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...

Pořád já..pro sebe sám sebou.... Střed, průměr,půlka, do doby než zhebnu....

3 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Zvětšenina

Zvětšenina

Rozhovory s fotografy, o fotografii a všem kolem. Moderují Anna Vacková a Zdeněk Fučík.

3 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Zvuky deště

Zvuky deště

Objevte uklidňující zvuky deště, které vám pomohou relaxovat a uvolnit se po náročném dni. Tyto zvuky vytvářejí ideální atmosféru pro meditaci a hluboký spánek. Nechte se unést jemnými kapkami deště, které vás zavedou do klidného světa, kde můžete načerpat novou energii

76 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Byzzwords

Byzzwords

Which buzzwords are relevant to you, to your business and why you should care. Byzzwords – the best podcast pro marketing enthusiasts.

6 epizod

1 odběratel

17.

Obrázek podcastu Ve vazbě

Ve vazbě

Ve vazbě je místo, na kterém dávám slovo knihám, které už v knihkupectví nenajdete. Bez nároku na pravidelnost se tu bude objevovat má četba z děl (především) prvorepublikových autorů. Jedná se o boční projekt podcastu Soudní síň a internetového antikvariátu Ve vazbě.

10 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Dream Zone se Zuzkou

Dream Zone se Zuzkou

Ahoj! Vítam Tě v Dream Zone! Na tomto podcastu objevíš mé tipy, jak nalézt a udržet si ve svém životě harmonii. Epizody se zabývají jak fyzickým, tak mentálním zdravím, otevírají také téma manifestace a její metody a v neposlední řadě to, jak si žít svůj sen ještě dřív,

9 epizod

5 odběratelů

19.

Obrázek podcastu MOMENTY S G.

MOMENTY S G.

Podcast plný rozhovorů se zajímavými osobnostmi.

1 epizoda

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Cesta do Fabricu

Cesta do Fabricu

Datová analytika se za pár let posunula od Excelu k enterprise řešením. Jedním z nich je platforma Microsoft Fabric. V tomto podcastu mluvíme o naší i vaší cestě do Fabricu, o tom, jak přejít postupně nebo začít na zelené louce. Probíráme OneLake, Notebooks, Dataflows,

11 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Faktoid

Faktoid

Stručná vysvětlení různých zajímavostí ze světa, vědy, kultury, techniky, historie a kdoví čeho ještě. Čas od času proloženo dlouhým speciálem na jedno konkrétní téma.

157 epizod

47 odběratelů

22.

Obrázek podcastu VAKOVAKO Podcast

VAKOVAKO Podcast

Podcast platformy VAKOVAKO, která zjednodušuje dárcovství globálním neziskovkám, které chrání přírodu i lidstvo. Zároveň je jednoduchou a důvěryhodnou cestou, díky které každý z nás může pomoci.

4 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Cestovka b.s.

Cestovka b.s.

Ze života cestovní kanceláře, tak by se dal nejlépe popsat autentický podcast Cestovka b.s. Co vše je třeba udělat, než se zájezd dostane na webové stránky nebo do nabídky na pobočkách? Kdo v cestovce vlastně pracuje a jaké situace musí lidé denodenně řešit? Kam a kdy v

11 epizod

45 odběratelů

24.

Obrázek podcastu ESCapády

ESCapády

DRUHÝ ČESKÝ EUROVIZNÍ PODCAST Máte rádi Eurovizi a nemáte si o tom s kým popovídat? Nebo si nemáte o čem povídat se svými kamarády, protože nesledujete Eurovizi? V každém případě je tu pro vás náš podcast, ve kterém dva dlouholetí fanoušci Eurovision Song Contestu rozeb

42 epizod

3 odběratelé

25.