Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Nejen o porodu bez obalu
Zdravím všechny ženy a zvědavé muže =D. Moje jméno je Simona a jsem porodní asistentka. Mluvím, "jak mi zobák narostl", takže se nemusíte bát přehnané odbornosti ;) Tento podcast je tu proto, aby vyplnil informační díru ohledně těhotenství, porodu, šestinedělí, koje…
1 epizoda
0 odběratelů
3.

Životuju
✨ Když necháš život plynout, začnou se dít totální pohádky. A já bych ti o nich ráda vyprávěla. Jsem Eliška – kudrnatá holka, dobrodruh tělem i duší a yesman každým coulem. Snažím se životovat – žít naplno, s otevřeným srdcem a očima dokořán. Najdeš tu fakapy, random …
9 epizod
0 odběratelů
6.

Pepči Podcasty
Moje podcasty jsou pro pobavení mně i vás. Při nhrávání je sranda. Moc mě to baví a doufám že vás taky.
7 epizod
0 odběratelů
7.

Díky, že můžem – Audiokalendárium
Zaposlouchej se do Audiokalendária a dožeň s námi roky nedávné historie! Co má společného Polsko a ředkvičky? Kolik slov má Několik vět a kolik vět tvoří Dva tisíce slov? Máš v tom trochu zmatek? Tak se zaposlouchej do Audiokalendária! Přeneseme tě do klíčových momentů…
8 epizod
13 odběratelů
8.

Vepředu business, vzadu zábava
Se všemi a o všem. O businessu, vzdělávání, kariéře, seberozvoji, fuckupech a zábavě. Protože cesta k úspěchu může být nejen inspirativní a náročná, ale i plná smíchu. Podcast by Laba Czech, Skvot Czech & robot_dreams Czech
9 epizod
0 odběratelů
9.

kecupove ovce!
Dvě kečupové ovce s dávkou smíchu, radosti a spontánnosti, a vlastně čehokoliv, co se mihne v naší sféře!:)
12 epizod
0 odběratelů
10.

Stadiony
Podcastová série Stadiony s Martinem Minhou přináší unikátní příběhy fotbalových stadionů. Šestnáct dílů nabízí posluchačům prohlídky stadionů včetně míst, kam se běžný fanoušek nedostane. Rozhovory s legendou připomínají ty největší zážitky spojené s klubem a stadionem…
21 epizod
30 odběratelů
12.

Třetí z koně
Jméno růže kapitolu po kapitole a s vykročením po cestách a odbočkách, jež kniha jen naznačuje. Za podporu podcastu skrze buymeacoffee.com/vjtchk vám srdečně děkuji.
35 epizod
0 odběratelů
13.
![Obrázek podcastu Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...](https://i.actve.net/youradio_news/shows/3/f/3f53e78a27ad6034e078d1e5ef79e9f8fdd29a25.png)
Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...
Pořád já..pro sebe sám sebou.... Střed, průměr,půlka, do doby než zhebnu....
3 epizod
0 odběratelů
14.

Zvětšenina
Rozhovory s fotografy, o fotografii a všem kolem. Moderují Anna Vacková a Zdeněk Fučík.
3 epizod
0 odběratelů
15.

Zvuky deště
Objevte uklidňující zvuky deště, které vám pomohou relaxovat a uvolnit se po náročném dni. Tyto zvuky vytvářejí ideální atmosféru pro meditaci a hluboký spánek. Nechte se unést jemnými kapkami deště, které vás zavedou do klidného světa, kde můžete načerpat novou energii…
76 epizod
0 odběratelů
16.

Ve vazbě
Ve vazbě je místo, na kterém dávám slovo knihám, které už v knihkupectví nenajdete. Bez nároku na pravidelnost se tu bude objevovat má četba z děl (především) prvorepublikových autorů. Jedná se o boční projekt podcastu Soudní síň a internetového antikvariátu Ve vazbě.
10 epizod
1 odběratel
18.

Dream Zone se Zuzkou
Ahoj! Vítam Tě v Dream Zone! Na tomto podcastu objevíš mé tipy, jak nalézt a udržet si ve svém životě harmonii. Epizody se zabývají jak fyzickým, tak mentálním zdravím, otevírají také téma manifestace a její metody a v neposlední řadě to, jak si žít svůj sen ještě dřív,…
9 epizod
5 odběratelů
19.

Cesta do Fabricu
Datová analytika se za pár let posunula od Excelu k enterprise řešením. Jedním z nich je platforma Microsoft Fabric. V tomto podcastu mluvíme o naší i vaší cestě do Fabricu, o tom, jak přejít postupně nebo začít na zelené louce. Probíráme OneLake, Notebooks, Dataflows, …
11 epizod
0 odběratelů
21.

Faktoid
Stručná vysvětlení různých zajímavostí ze světa, vědy, kultury, techniky, historie a kdoví čeho ještě. Čas od času proloženo dlouhým speciálem na jedno konkrétní téma.
157 epizod
47 odběratelů
22.

VAKOVAKO Podcast
Podcast platformy VAKOVAKO, která zjednodušuje dárcovství globálním neziskovkám, které chrání přírodu i lidstvo. Zároveň je jednoduchou a důvěryhodnou cestou, díky které každý z nás může pomoci.
4 epizod
0 odběratelů
23.

Cestovka b.s.
Ze života cestovní kanceláře, tak by se dal nejlépe popsat autentický podcast Cestovka b.s. Co vše je třeba udělat, než se zájezd dostane na webové stránky nebo do nabídky na pobočkách? Kdo v cestovce vlastně pracuje a jaké situace musí lidé denodenně řešit? Kam a kdy v…
11 epizod
45 odběratelů
24.

ESCapády
DRUHÝ ČESKÝ EUROVIZNÍ PODCAST Máte rádi Eurovizi a nemáte si o tom s kým popovídat? Nebo si nemáte o čem povídat se svými kamarády, protože nesledujete Eurovizi? V každém případě je tu pro vás náš podcast, ve kterém dva dlouholetí fanoušci Eurovision Song Contestu rozeb…
42 epizod
3 odběratelé
25.