Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Fotografky bez Cenzury
Podcast založený Monikou Polášek a Evou Javůrkovou. Dvě trhlé fotografky, které mají co říct! A chtějí, aby ke své práci měli co říct i další lidé z branže. Vtipně i vážně o životě fotografů.
14 epizod
1 odběratel
1.

Spotlight Generace
Opomíjená témata, na kterých přitom záleží. Ve Spotlightu Generace dáváme prostor všemu, co ovlivňuje mladé. Ale nejen je.
1 epizoda
1 odběratel
2.

medittace
Nádech, výdech. Jednou za čas ti v uších přistane vedená medit(t)ace, která tě provede k lepšímu sebepoznání, světa okolo tebe a dopřeje ti alespoň pár minut klidu. Tento meditační podcast je určen pro všechny, kteří chtějí život opravdu PROžít. Podělím se zde o to, jak…
6 epizod
219 odběratelů
4.

Stejní, ale jiní
Podcast Českého paralympijského výboru o výjimečných sportovcích, odvaze čelit výzvám a chuti dokázat, že sport je jenom jeden.
23 epizod
0 odběratelů
5.

Vášky: manželský podcast
Jsme Eva a Kuba, jsme manželé a tohle je náš společný podcast.
11 epizod
2 odběratelé
7.

Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ
Ahojda! Tak je to tady. Máte se všichni na co těšit. Trochu lásky, trochu života, trochu bolesti a trochu smíchu. V podcastech ode mě uslyšíte moje příběhy a citáty, občas to bude pěkně děsivý a občas budete létat na mráčku. Tak hoja hej, nezapomeň sledovat. Vaše dívKa …
1 epizoda
0 odběratelů
8.

4. TŘETINA
Florbalový podcast FBC Ostrava. Jak jste si možná všimli, podcast nese název 4. třetina. Důvod je prostý, chceme navázat na ty tradiční 3 florbalové třetiny a tak trochu vás nechat nahlédnout do naší kuchyně. Našimi hosty budou samozřejmě hráči a hráčky našeho klubu, tr…
3 epizod
0 odběratelů
10.

Velký dobrý
Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.
10 epizod
0 odběratelů
11.

Thomas Aligher
Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/
78 epizod
0 odběratelů
12.

Otevřenými dveřmi Na dva metry
Povídání o zajímavých aktuálních sociálních, vzdělávácích, a rodinných tématech s lidmi, kteří mají ve svém oboru co říct.
9 epizod
0 odběratelů
14.

Patrik Šebek
Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)
5 epizod
0 odběratelů
16.

Virtuální Pláňata
Společně objevíme, jak může pouze jediná myšlenka měnit životy. Divoce roustoucí a nehmatatelné otázky, které dokážou žrát mozky. To jsou Virtuální pláňata.
4 epizod
0 odběratelů
17.

ASKI podcast
Písemnou podobu zpravodaje lze najít zde: Zpravodaj ASKI - aski.cz
3 epizod
0 odběratelů
18.

MY 2.0
Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a …
1 epizoda
4 odběratelé
19.

NK Podcast
NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.
9 epizod
14 odběratelů
20.

takže tak.
Řekly jsme si, že pustíme mikrofon a uvidíme, co se stane. Jak asi plyne rozhovor dvou kamarádek a má si vůbec co říct herečka s modelkou? Podcast plný smíchu, úvah, názorů, rad do života a trapných historek.
8 epizod
11 odběratelů
22.

TMTV
TMTV aka Ty Máš Tu Vysokou...podcast o vysoké škole, studentlifu a všem možném od dvou zaneprázdněných studentek a místy i jejich "VIP" hostů. U našeho podcastu můžeš vařit, žehlit, psát seminárku nebo skládat skříň z Ikei. A to hlavní...nemusíš u něj přemýšlet, ale jen…
4 epizod
0 odběratelů
24.