Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Pokec se Sárkou
Ahoj bobíci! Tenhle podcast je vlastně celý jen o mém životě a o mých názorech. Pokud chcete něco vážnějšího a ne tak rozházeného, tak Vás určitě odkážu na podcast, který mám s mojí hodně dobrou kámoškou. Všude nás najdete jako Kvetoucí růže. Doufám, že se Vám moje kec…
7 epizod
1 odběratel
3.

DRM - prázdninové reportáže 2022
Prázdninová dobrodružství nejen dětských redaktorů Dětského rádia Mělník. Zažili jste o prázdninách něco zajímavého? Nebo se na nějaký zážitek nebo prázdninovou cestu teprve těšíte? Pošlete nám o tom krátkou audio zprávu a můžete být naším prázdninovým reportérem.
7 epizod
0 odběratelů
4.

Startupový svět v Česku
Znáte české startupy, které se vyplatí sledovat? Iva Brejlová a Peter Brejčák ano. Pozorují velmi detailně a dlouhodobě českou startupovou scénu a sbírají unikátní data, díky kterým vytvořili seznam 25 startupů, které už teď utváří budoucnost. V jejich podcastu si můžet…
3 epizod
1 odběratel
5.

#laiblovky
Rychlé úvahy, myšlenky, točené za pochodu v okamžiku, kdy mi vlezou do hlavy.
15 epizod
33 odběratelů
6.

Savage Lovecast
Dan Savage, America's only advice columnist, answers your sex and relationship questions and yaps about politics. To record a question for Dan to be answered in a later podcast, record your question and send it to Q@Savage.Love, or call 206-302-2064. For a much longer v…
1026 epizod
1 odběratel
7.

Singltrek Podcast
Podcastové příspěvky, čtené blogové články a další zajímavosti od tvůrců Singltreku.
14 epizod
0 odběratelů
9.

Holky ze stavby
Eva je holka ze stavby. Pracuje jako stavební projektant a všimla si, že na české podcastové scéně stavební téma určené pro všechny (i laiky a studenty) chybí. A protože ženy na stavbě jsou často českou veřejností opomíjená menšina, tento podcast by se na ně rád zaměřil…
13 epizod
20 odběratelů
10.

SCRIPTease
V podcastu SCRIPTease odhalujeme svůdné technologie vzrušujících českých start-upů a firem. Je to mňamka pro všechny horňáky (frontenďáky), dolňáky (backenďáky), CTO a technologické nadšence! Dozvíte se, jak se vyvíjí globální produkty a jakou mají architekturu raketově…
97 epizod
33 odběratelů
11.

After midnight
Zajímají tě moje otevřené názory na témata ze života?Press play💖
17 epizod
0 odběratelů
14.

Vojta právník
Ahoj! Jsem Vojta. Točím podcast. Je o právu a tak...Jestli chcete, poslechněte si ho :)
6 epizod
0 odběratelů
15.

Další knedlík nechci!
Jak vypadá svět dospělých očima dětí? Možná se budete divit. Všechny díly podcastu Další knedlík nechci! můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
0 odběratelů
17.

Latte o páté
Homo stylus. To je člověk, který miluje vše, co souvisí s módou a krásou, a který poslouchá podcast Latte o páté. S hosty si bude povídat moderátorka a scenáristka Tereza Tobiášová, kterou znáte třeba z Óčka nebo z Autosalonu TV Prima. Miluje cestování, umění a Latte…
8 epizod
28 odběratelů
18.

Strastiplná cesta Aliho a Kádi
Zdar dobrodruzi, přidejte se na naši "Strastiplnou cestu s Ali a Káďou !
12 epizod
3 odběratelé
19.

S kůží na trh
Oslovuji ženy, které mě na mé cestě inspirují, které jsou pro mě vzpruhou, motivací, radostí, láskou, esencí, silou a sesterstvím. Mluvím se ženami na rovinu o všem, co nám přijde na mysl, bez cenzury. Svobodně, s úctou, respektem, láskou a pokorou. Přeji si, abyste s…
2 epizod
0 odběratelů
20.

JÓGA VÁSIŠTHA - Kniha I - O odtažitosti
"Tento koloběh života a smrti je jako obratná tanečnice, jejíž sukně je ušita z lidských duší." (I.28-29) Z anglické verze Svámí Vénkatéšánandy přeložila do češtiny Lenka Vinklerová www.samhita.cz Následující: Kniha II.
22 epizod
0 odběratelů
21.

Lucie Vondráčková – Láskověty
Poslechněte si jako první album Lucky Vondráčkové i s jejím komentářem. Příběhy jednotlivých písní, jak se natáčelo, co inspirovalo autory… Exkluzivně na YouradioTalk.
0 epizod
60 odběratelů
22.

Patrickův Podcast
Co je nového ve světě technologií a internetu? Podcast českého publicisty Patricka Zandla o technologiích, které mění náš svět a nás s ním.
58 epizod
44 odběratelů
23.

Krmítko
Petr Čtvrtníček a Martin Franc po stopách regionálních specialit. 13 krajů, 13 receptů, 13 potravin oceněných titulem Regionální potravina. V první části každého dílu se moderátoři vypraví na rodinnou farmu, do provozovny nebo na zemědělskou usedlost, kde si povídají s …
14 epizod
1 odběratel
24.

Klímapodcast
Pri klimatickej zmene každý z nás bude musieť skôr alebo neskôr vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Pre každého to bude znamenať niečo iné. Napokon ale, v istom momente, sa každý z nás bude musieť stať človekom, ktorý túto tému rieši. Preto je dôležité rozprávať sa o ne…
30 epizod
5 odběratelů
25.