Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

O všem, o ničem
Rozhovory se zajímavými lidmi, monology o životě, cestování nebo knihách. To a spoustu dalších témat rozebraných na jednom místě.
3 epizod
0 odběratelů
1.

Pohybové podcasty
Pohybové podcasty od A až do Z o inteligentním pohybu se skutečnými odborníky.
61 epizod
54 odběratelů
2.

Další v řadě
Tak dlouho nechtěl vytvořit další podcast v řadě, až ho vytvořil. A rovnou ho tak i nazval. Další v řadě. Další podcast v řadě, který vás bude bavit. Další podcast v řadě, který vám chce představit zajímavé osobnosti. Další podcast v řadě, který vás bude inspirovat. Tak…
11 epizod
0 odběratelů
3.

Cesta fitness podnikatele
Vítejte na mém podcastu. Většinou se budu věnovat fitness podnikání, inspiraci, motivaci, ale i dalším disciplínám, které ovlivňují náš život. Užijte si poslech!
1 epizoda
0 odběratelů
4.

DBPC TALK ( cz )
Zdravíme všechny milovníky Drum & Bass scény :-) Přinášíme nový projekt plný skvělých rozhovorů :-) Také nás můžeš sledovat na yotube s obrazem - https://www.youtube.com/c/DBPCCREW/video
7 epizod
1 odběratel
5.

Šnorchl podcast
Parta kamarádů se širokým spektrem zájmů, s kvalitním smyslem pro humor, hrající malou kopanou v Hradci Králové. V podcastu se soustředíme na sport, showbyznys, rap a denní dění ve světě. Vše berte s rezervou, děláme to pro zábavu.
3 epizod
0 odběratelů
7.

Royal podcast
Podcast o různých situacích v životě, rozhodnutích, osobnostech a jejich příbězích. Přihlaš se k odběru na můj IG @heavensvito a dej mi vědět co se ti na podcastech líbí, co bys naopak změnil a koho bys rád v podcastu slyšel.
2 epizod
0 odběratelů
8.

Jóga z gauče
Podcast pro všechny, které zajímají jógové příběhy, zkušenosti, rady, tipy a přístupy. Jsme Helča s Bárou a vedeme studio Jóga Letná. Máme kolem sebe skvělou komunitu jógínů, kteří vám mají co říct!
78 epizod
59 odběratelů
9.

Tatra kolem světa 2: Povídání na Cestě
Každý, koho na cestě potkáme je jedinečný. V průběhu expedice Tatra kolem světa 2 vzniká i podcast, který je o zajímavých lidech a jejich vidění světa, zkušenostech i radách, dozvíte se také o zákulisí expedice Tatry kolem světa 2. Pojeďte v tom s námi!
15 epizod
19 odběratelů
11.

Ne vždy podle plánu
Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz…
8 epizod
0 odběratelů
13.

Teď a tady
Zpomalte s podcastem, který nespěchá. Vydejte se s námi napříč tématy, názory a příběhy hostů. Rozhovory vedené tak, aby přinesly radost i vzdělání, nový pohled nebo inspiraci. Autenticky, do hloubky. Výsledkem jsou osobní a neformální zpovědi zajímavých hostů, od vědc…
24 epizod
10 odběratelů
15.

HLAVOU A SRDCEM
Tvoříme podcast o normálních věcech pro normální lidi. Ale co je vlastně normální? Jsme Mareček a Eliška, jsme pár a jsme takoví životní nadšenci. Spoustu věcí nás zajímá a baví. Budeme rádi, když s námi budete hlavou i srdcem. Krásný den
2 epizod
0 odběratelů
17.

O všem!
Chcete smysluplně využít volný čas? V tom případě vám nesmí proklouznout podcast O všem! Zajímaví hosté a aktuální témata z nejrůznějších oblastí života. Nastavte uši, jde se poslouchat.
33 epizod
77 odběratelů
18.

jsem v obraze
Jsem v obraze – pořad Johany Bázlerové, který vychází z populárního instagramového profilu @jsemvobraze. V rozhovorech s hosty i ve speciálních epizodách otevíráme témata, která hýbou politikou, společností i digitálním světem. Přehledně, srozumitelně a bez zbytečného c…
45 epizod
96 odběratelů
19.

Kakao
U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady…
17 epizod
0 odběratelů
20.

Monopoly
Jak se buduje takový monopol? Po pravdě nemám vůbec ponětí. Přesto jsem se ale rozhodl vás na tuhle cestu vzít se mnou, sdílet všechny své postřehy, fuckupy a také doufám, že časem i nějaké úspěchy :) Jsem 18letý zelenáč na volné noze a tohle je takový můj audio deníče…
7 epizod
3 odběratelé
21.

Alternetivo Podcast
Alternetivo je specializovaný distributor technologií pro datové sítě a telekomunikace v České republice a na Slovensku. V rámci svého podcastu nabízí rozhovory na zajímavá témata s odborníky v oboru.
7 epizod
0 odběratelů
23.

Slevomat live
Jsme snílci, kteří stojí nohama pevně na zemi a nebojí se posouvat hranice e-commerce.
2 epizod
3 odběratelé
24.