Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu O všem, o ničem

O všem, o ničem

Rozhovory se zajímavými lidmi, monology o životě, cestování nebo knihách. To a spoustu dalších témat rozebraných na jednom místě.

3 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Pohybové podcasty

Pohybové podcasty

Pohybové podcasty od A až do Z o inteligentním pohybu se skutečnými odborníky.

61 epizod

54 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Další v řadě

Další v řadě

Tak dlouho nechtěl vytvořit další podcast v řadě, až ho vytvořil. A rovnou ho tak i nazval. Další v řadě. Další podcast v řadě, který vás bude bavit. Další podcast v řadě, který vám chce představit zajímavé osobnosti. Další podcast v řadě, který vás bude inspirovat. Tak

11 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Cesta fitness podnikatele

Cesta fitness podnikatele

Vítejte na mém podcastu. Většinou se budu věnovat fitness podnikání, inspiraci, motivaci, ale i dalším disciplínám, které ovlivňují náš život. Užijte si poslech!

1 epizoda

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu DBPC TALK ( cz )

DBPC TALK ( cz )

Zdravíme všechny milovníky Drum & Bass scény :-) Přinášíme nový projekt plný skvělých rozhovorů :-) Také nás můžeš sledovat na yotube s obrazem - https://www.youtube.com/c/DBPCCREW/video

7 epizod

1 odběratel

5.

Obrázek podcastu Kariérko.cz

Kariérko.cz

Podcast by Kariérko.cz

55 epizod

8 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Šnorchl podcast

Šnorchl podcast

Parta kamarádů se širokým spektrem zájmů, s kvalitním smyslem pro humor, hrající malou kopanou v Hradci Králové. V podcastu se soustředíme na sport, showbyznys, rap a denní dění ve světě. Vše berte s rezervou, děláme to pro zábavu.

3 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Royal podcast

Royal podcast

Podcast o různých situacích v životě, rozhodnutích, osobnostech a jejich příbězích. Přihlaš se k odběru na můj IG @heavensvito a dej mi vědět co se ti na podcastech líbí, co bys naopak změnil a koho bys rád v podcastu slyšel.

2 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Jóga z gauče

Jóga z gauče

Podcast pro všechny, které zajímají jógové příběhy, zkušenosti, rady, tipy a přístupy. Jsme Helča s Bárou a vedeme studio Jóga Letná. Máme kolem sebe skvělou komunitu jógínů, kteří vám mají co říct!

78 epizod

59 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Tatra kolem světa 2: Povídání na Cestě

Tatra kolem světa 2: Povídání na Cestě

Každý, koho na cestě potkáme je jedinečný. V průběhu expedice Tatra kolem světa 2 vzniká i podcast, který je o zajímavých lidech a jejich vidění světa, zkušenostech i radách, dozvíte se také o zákulisí expedice Tatry kolem světa 2. Pojeďte v tom s námi!

15 epizod

19 odběratelů

11.

Obrázek podcastu vata » Game soundtrack

vata » Game soundtrack

1 epizoda

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Ne vždy podle plánu

Ne vždy podle plánu

Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz

8 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Zážeh

Zážeh

Akcelerační podcast Martina Hurycha (https://www.martinhurych.com/)

227 epizod

9 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Teď a tady

Teď a tady

Zpomalte s podcastem, který nespěchá. Vydejte se s námi napříč tématy, názory a příběhy hostů. Rozhovory vedené tak, aby přinesly radost i vzdělání, nový pohled nebo inspiraci. Autenticky, do hloubky. Výsledkem jsou osobní a neformální zpovědi zajímavých hostů, od vědc

24 epizod

10 odběratelů

15.

Obrázek podcastu HLAVOU A SRDCEM

HLAVOU A SRDCEM

Tvoříme podcast o normálních věcech pro normální lidi. Ale co je vlastně normální? Jsme Mareček a Eliška, jsme pár a jsme takoví životní nadšenci. Spoustu věcí nás zajímá a baví. Budeme rádi, když s námi budete hlavou i srdcem. Krásný den

2 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu O všem!

O všem!

Chcete smysluplně využít volný čas? V tom případě vám nesmí proklouznout podcast O všem! Zajímaví hosté a aktuální témata z nejrůznějších oblastí života. Nastavte uši, jde se poslouchat.

33 epizod

77 odběratelů

18.

Obrázek podcastu jsem v obraze

jsem v obraze

Jsem v obraze – pořad Johany Bázlerové, který vychází z populárního instagramového profilu @jsemvobraze. V rozhovorech s hosty i ve speciálních epizodách otevíráme témata, která hýbou politikou, společností i digitálním světem. Přehledně, srozumitelně a bez zbytečného c

45 epizod

96 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Kakao

Kakao

U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady

17 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Monopoly

Monopoly

Jak se buduje takový monopol? Po pravdě nemám vůbec ponětí. Přesto jsem se ale rozhodl vás na tuhle cestu vzít se mnou, sdílet všechny své postřehy, fuckupy a také doufám, že časem i nějaké úspěchy :) Jsem 18letý zelenáč na volné noze a tohle je takový můj audio deníče

7 epizod

3 odběratelé

21.

Obrázek podcastu iSEN do uší

iSEN do uší

Co si na iSnu nepřečtete, tady uslyšíte www.isen.cz

1 epizoda

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Alternetivo Podcast

Alternetivo Podcast

Alternetivo je specializovaný distributor technologií pro datové sítě a telekomunikace v České republice a na Slovensku. V rámci svého podcastu nabízí rozhovory na zajímavá témata s odborníky v oboru.

7 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Slevomat live

Slevomat live

Jsme snílci, kteří stojí nohama pevně na zemi a nebojí se posouvat hranice e-commerce.

2 epizod

3 odběratelé

24.