Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Skautské debaty v Litomyšli
Skautské středisko Liliový kruh Litomyšl vás zve na debaty pro veřejnost, které budou probíhat vždy jednou za 2-3 měsíce. Debaty na důležitá témata dnešní doby se zajímavými hosty, kteří mají k dané problematice co říct, jsou hlavní cíle tohoto projektu. Rádi bychom tak…
7 epizod
0 odběratelů
1.

ZMATKY
Podcast dvou matek, které mají v životech a ve výchově svých dětí občas zmatky...
124 epizod
103 odběratelů
3.

Daňové právo procesní
Zvuková stopa ke komentovaným prezentacím z povinně volitelného předmětu Daňové právo procesní vyučovaného na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Znělka využívá skladbu Analytic Show Logo - FMA Podcast Suggestion, kterou vytvořil Serge Quadrado (zdroj: https://freemu…
15 epizod
3 odběratelé
4.

ŽIVOTOZPRÁVY
Rozhovory o zdraví a zdravém životním stylu s úsměvem. Podcast přináší online lékárna Pilulka.cz
38 epizod
16 odběratelů
6.

PETR MÁRA PODCAST
Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví…
36 epizod
196 odběratelů
7.

Řekni mi
Centrum paliativní péče je nadšený tým lidí, kteří jdou za stejným cílem - zlepšit péči o umírající v České republice, a to systematicky napříč celým zdravotnickým systémem. Díky paliativní péči mohou lidé umírat bez bolesti, důstojně a v souladu se svými hodnotami. U n…
8 epizod
1 odběratel
8.

Conflict Diaries
Poskytujeme informace o právě probíhajících a méně medializovaných konfliktech ve světě. Ve stories na IG přinášíme každý den aktuality ze světa. Tím chceme zvýšit povědomí o konfliktech ve společnosti a zároveň bojovat proti dezinformacím.
5 epizod
0 odběratelů
9.

Podcasty DR
Nyní si můžete poslechnout ty nejlepší reportáže a vybrané seriály od novinářů Deníku Referendum. The best reportages and selected series from journalists of Denik Referendum can now be listened to.
9 epizod
3 odběratelé
10.

Utržené sluchátko Linky bezpečí
Podcast je určený 8–11letým dětem, ale nejen vám. V krátkých epizodách se setkáte se starostmi a situacemi, které denně zažíváte. Od vrstevníků uslyšíte, jak si poradit např. se zradou kámošky, poznámkou, strachy atd. Své využití jistě najdou i pedagogové při výuce nebo…
64 epizod
16 odběratelů
11.

Reflexe: Historie / Filozofie!
Moderovaný pořad s důrazem na analytický přístup, kauzy. Souvislosti české a evropské a světové kultury. Monografická vydání věnovaná důležitým kulturním událostem, fenoménům, tendencím. Všechny díly podcastu Reflexe: Historie / Filozofie! můžete pohodlně poslouchat v m…
65 epizod
82 odběratelů
12.

Živé projekty – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
13.

Smart football
Smart football o fotbale inteligentně je oficiálním podcastem Ligové fotbalové asociace. Moderní technologie, zákulisní informace o fungování profesionálního fotbalu, zajímavá témata, nevšední příběhy. To vše se dozvíte v podcastu, který moderuje Pavel Jahoda, ředitel k…
11 epizod
8 odběratelů
14.

Týrání zvířat/naše názory
Kristýna Podolská, Veronika Prokopová nahrávají svůj 1 podcast !
1 epizoda
0 odběratelů
15.

DŘINA ONLINE
Podcast o DŘINĚ na digitálních projektech s humorem a nadhledem! Podcast DŘINA ONLINE je místem, kde se spojí edukace a zábava v digitálním světě. Přinášíme odvahu, energii a nadhled pro všechny, kteří dřou na digitálních projektech. Klienti, dodavatelé, poradci. Humo…
11 epizod
0 odběratelů
16.

NaHlubinu.NET
„První, co duše potřebuje, aby dospěla k poznání Boha, je sebepoznání.“ (Sv.Jan od Kříže)
337 epizod
3 odběratelé
18.

Životuju
✨ Když necháš život plynout, začnou se dít totální pohádky. A já bych ti o nich ráda vyprávěla. Jsem Eliška – kudrnatá holka, dobrodruh tělem i duší a yesman každým coulem. Snažím se životovat – žít naplno, s otevřeným srdcem a očima dokořán. Najdeš tu fakapy, random …
9 epizod
0 odběratelů
19.

Díky, že můžem – Audiokalendárium
Zaposlouchej se do Audiokalendária a dožeň s námi roky nedávné historie! Co má společného Polsko a ředkvičky? Kolik slov má Několik vět a kolik vět tvoří Dva tisíce slov? Máš v tom trochu zmatek? Tak se zaposlouchej do Audiokalendária! Přeneseme tě do klíčových momentů…
8 epizod
13 odběratelů
20.

Klimatický podcast CI2
V rámci osvětového projektu "Klima se mění: od informací k akci"
5 epizod
8 odběratelů
21.