Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Symbijóna
Zaposlouchej se do sdílení o mužsko-ženských tématech, vědomé sexualitě, otevřené komunikaci, hranicích, menstruaci, dechu, józe, meditacích, biohackingu nebo tantře. "Otevřené diskuze a sdílení slovem je pro mně velmi přirozené. Jsem multipotenciálka, a proto je i tent…
8 epizod
5 odběratelů
1.

Active Strong Mom
Jsem Terka a pomáhám ženám žít a trénovat se svou fyziologií a ne proti ní. Věnuji se aktuálně především těhotným a ženám po porodu užívat si své oblíbené aktivity bez nepříjemných symptomů a vrátit se k výkonovému sportu. Budeme si povídat o ženské fyziologii, psychol…
1 epizoda
0 odběratelů
3.

Edu-out?
SVP, IVP, dys-, PAS, DMO, ŘP, LMP... zkratky, které létají učitelským prostředím a daly by se zastřešit jedním slovem – inkluze. Naše podcasty jsou součástí eduout.cz, webového průvodce inkluzí pro učitele. Veronika Müllerová vás zavede za hosty, kteří mají s tímto téma…
4 epizod
0 odběratelů
5.

SAFE PLACE Olomouc
Jsme skupina mladých křesťanů, kteří chtějí tvořit církev pro každého.
77 epizod
0 odběratelů
6.

Nebuď Skrblík
V podcastu Nebuď Skrblík se dozvíte spoustu zajímavých informací o finanční gramotnosti a investicích na kapitálových trzích. Vstupní bránou ke zdravému vztahu k penězům Vás provedou Jirka a Bára. Investování na kapitálových trzích nikdy není bez rizika!
5 epizod
0 odběratelů
7.

Inventura na duši Mili Kadlčíková
Vnímáte volání své duše po změně? Chcete odložit každodenní stres, obavy a úzkosti? A zažívat opět vnitřní klid, radost a svobodu? Vítejte u své Inventury na duši. Během té své Inventury na duší jsem poznala spoustu skvělých průvodců – koučů, terapeutů, inspirátorů a mn…
50 epizod
88 odběratelů
8.

ToCast
ToCast je nově startující podcastový kanál. Všechny nové hosty najdete na Serveru Tondajssov!
1 epizoda
0 odběratelů
9.

Ďábelský Pokec
Jsme Podcastový kanál fanklubu NHL týmu New Jersey Devils. Pravidelný Pokec o tom co se děje u Ďáblů, informace o hráčích, organizaci. Budeme se snažit přinést i zákulisní informace a "historky z natáčení", rozhovory s fanoušky a interview s hráči.
58 epizod
3 odběratelé
10.

ProjektSYPO
Podcasty SYPO pro učitele, ředitele a členy vedení škol, školní správce, ICT koordinátory, metodiky. A nejen pro ně. KIMcasty - novinky z oblasti kyberbezpečnosti a správy ICT ve škole. Ještě více informací a doplňující materiály na https://www.projektsypo.cz/bezpecnos…
50 epizod
6 odběratelů
11.

Příběhy z vily
Povídání převážně o klasické literatuře od Lucie z blogu Příběhy z vily Stein pro každého, kdo miluje pitvání příběhů a jejich různorodých adaptací. A možnost využití jako nenásilné přípravy k maturitě!
2 epizod
0 odběratelů
12.

Chvíle o penězích
Poslouchejte chvíli o penězích a objevte cenné tipy, jak můžete lépe finančně plánovat a bezpečně investovat. Kuba Kratochvíla a jeho hosté vás vezmou na chvíli do světa peněz. Lidsky a srozumitelně. Také se můžete těšit na rozhovory se zajímavými hosty z finančního, n…
14 epizod
0 odběratelů
13.

Západní vítr - Pirátský podcast
Podcast, ve kterém najdete aktuality, zajímavosti a rozhovory se členy pirátské posádky v Karlovarském kraji!
14 epizod
1 odběratel
14.

Rozhovory Britských listů
Rozhovory Britských listů, které pravidelně vycházejí na serveru blisty.cz zde: https://blisty.cz/topics/464-rozhovory-britskych-listu a vysílají se každé úterý na Regionální televizi https://regionalnitelevize.cz/
1 epizoda
1 odběratel
15.

Cynicc Rádio's podcast
Nezávislé rádio ze Sokolova - témata : rozhovory, hudba, počítačové hry, retro, gamedesign a životní styl
1 epizoda
1 odběratel
17.

Brno Worship
Brno Worship je komunita lidí, která vznikla v roce 2008 z mladých věřících studentů v Brně, toužících vidět probuzení ve svých rodinách, školách, městech a národech. Toužíme žít jako rodina s Nebeským Otcem uprostřed, která přináší našemu Bohu autentickou chválu. Naší…
62 epizod
0 odběratelů
18.

Mikroplasty — (ne)známý nepřítel z hlubin?
Jmenuji se Kája a pokud mi nenalezneš na mém gymnáziu, nejspíše mi padají pravítka do jaderných reaktorů. Miluji vědu a rád do jejích tajů zasvěcuji laickou veřejnost. Ať už jsi ale laik nebo ne, doufám, že se Ti můj podcast bude líbit. :)
1 epizoda
0 odběratelů
19.

Po asfaltu
Život na čtyřech kolech a chování za volantem očima člověka, pro kterého je řízení vším.
31 epizod
24 odběratelů
23.

Maka Podcast
Ahoj, jsme Martin a Kačka, prostě MAKA. A děláme obsah! #obsahcomaka Je jedno jestli to jsou videa, animace nebo klipy, prostě cokoliv, co se hýbe, to nás baví. V dubnu jsme si založili nedobrovolně vlastní novou produkční společnost, a protože to ani pro nás nebylo jed…
23 epizod
0 odběratelů
24.