Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Well With Veru

Well With Veru

Dříve Hubnu s Veru, dnes Well With Veru. Za posledních pár let se změnila nejen moje cesta, ale i témata, která s vámi sdílím. Už nejde jen o hubnutí – ale o celkový well-being. V podcastu mluvím o zdravém životním stylu, výživě, pohybu, seberozvoji i mentální pohodě. S

74 epizod

234 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Driskeho podcast

Driskeho podcast

Pokec o Fifě, o fotbalovém dění se speciálními hosty.

23 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu ROZHOWORY

ROZHOWORY

Hovory o tom, jaké to je, když se vám waldorf dostane pod kůži, trefí vás do hlavy, nebo se vám jen tak připlete do cesty.

6 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Chef Arena

Chef Arena

Uznávaný gastromanažer a zakladatel restaurace Zas a Znova Karel Šimůnek si zve k mikrofonu česká kuchařská esa. Plnou verzi podcastu najdete na www.info.cz

116 epizod

83 odběratelů

4.

Obrázek podcastu KUMST

KUMST

KUMST je kreativní hub v centru Brna, kde se zaměřujeme na podporu podnikání v kulturních a kreativních průmyslech. Poskytujeme konzultační podporu, kultivujeme komunitu zasídlených tvůrců a součástí našeho obsahu je i kurátorovaný program přednášek, diskusí a workshopů

6 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Včeliště podcast

Včeliště podcast

Podcast z dílny marketingové agentury Včeliště o internetovém marketingu. Zajímaví hosté a témata, které vám pomohou dělat efektivněji obsahový marketing, e-mail marketing, sociální sítě a optimalizaci pro vyhledávače.

110 epizod

24 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Četkast na Filmovce

Četkast na Filmovce

Podcast z Letní filmové školy v Uherském Hradišti.

9 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu EDUZOR

EDUZOR

Eduzor je platfoma, kde se setkávají názory a zkušenosti týkající se vzdělání, výchovy a mezilidských vztahů. Eduzor nabízí prostor všem, kteří chtějí pokročit kupředu, vystoupit ze zajetých kolejí a dál se vzdělávat.

3 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá

12 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Oldschooler's

Oldschooler's

Podcast, kde veteráni z veřejného prostoru odhalují příběhy a historky, které od nich ještě nezazněly.

250 epizod

35 odběratelů

10.

Obrázek podcastu pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

Podcast by pavel ondra

4 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu TV Nova

TV Nova

Pravidelné rozhovory se zajímavými osobnostmi nejen z TV Nova.

508 epizod

35 odběratelů

12.

Obrázek podcastu FOTOPOKEC

FOTOPOKEC

Podcast o fotografii, fototechnice a dalších foto věcech. https://www.instagram.com/fotopokec/ https://www.instagram.com/martin_tajc/ https://www.instagram.com/matejliskafotograf/

13 epizod

25 odběratelů

13.

Obrázek podcastu PotCast

PotCast

Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda

2 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Jsem DIVNEJ

Jsem DIVNEJ

Můj pohled na svět, moje reakce a záznam mých myšlenek.

7 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Podcast Tomáše Bravermana

Podcast Tomáše Bravermana

Hvězdní hosté, jedinečné know-how a unikátní neformální rozhovory s velkým přesahem za hranice e-commerce světa u Tomáše Bravermana. Přinášíme podcast, který je plný inspirace nejen ze světa byznysu, e-commerce a online marketingu. Poslechněte si názory, vize a zkušenos

110 epizod

35 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Muži vs. Ženy

Muži vs. Ženy

Michal a Bára, Bára a Michal. Kamarádská dvojice opačných pohlaví, kteří se nebojí rozebrat témata, která řešíte každý den. Záchodová prkénka, nevěry, první rande, kamarádství a spousta dalších témat z pohledu mužského i ženského světa.

87 epizod

944 odběratelů

17.

Obrázek podcastu můj malý život

můj malý život

můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx

3 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Bookcheck

Bookcheck

Knihy Dobrovský vám pravidelně přináší ukázky z knih. Bookcheck - čekněte, co budete číst!

141 epizod

67 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Truecast

Truecast

Truecast vznikol pre všetkých marketérov či brand manegérov, ktorý sa zaujímajú o svet influencer marketingu. Venovať sa budeme aktuálnym trendom, sociálnym sieťam, tvorbe obsahu, ai rozoberieme si i niektoré z našich case studies. Prizveme si zaujímavých hostí z radov

2 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu REDEFINING RECRUITMENT

REDEFINING RECRUITMENT

Chcete se stát moderním odborníkem v oblasti lidských zdrojů? Chcete flexibilní pracovní poměr a jisté uplatnění na trhu práce? Recruitment Academy vám pomůže s otázkami ohledně nejmodernějších postupů a nástrojů v HR.

12 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Lidovky.cz

Lidovky.cz

Podcast serveru Lidovky.cz

73 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty

1 epizoda

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Crypto Kingdom CZ

Crypto Kingdom CZ

Naší vizí je, aby Crypto Kingdom byla značka, která spojuje veřejnost a svět kryptoměn. Crypto Kingdom provede KAŽDÉHO základy kryptoměn od A po Z.

14 epizod

28 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Nikuž & Horses

Nikuž & Horses

Ahojky, vítám vás na mém podcastovém účtu. Já se jmenuji Nikuž a ráda bych vám ukázala svět koní tak trochu jinak. Doufám, že pro vás budu motivací, inspirací a zdrojem radosti. Přeji příjemný poslech.

4 epizod

6 odběratelů

25.