Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Přes Limit - Podcast
Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak často děláte jakoukoli činnost přes limit?
9 epizod
0 odběratelů
1.

6 krát fotrem
Když jsem měl dvě děti, kamarádi se mi smáli. Říkali: „Dvakrát sis vrznul a máš hned dvě děti. Ty jsi neuvěřitelný smolař.“ Nepřišlo mi to vtipné ani trochu. Teď mám dětí šest a kamarádi se již nesmějí. Asi jsem si vrznul víckrát než oni. A co se může honit hlavou šesti…
15 epizod
20 odběratelů
3.

Jak budovat značku a získávat zákazníky?
František Školník představuje úspěšné marketingové strategie, hovoří o tom jak se na marketing ve své společnosti připravit a hledá inspiraci u úspěšných značek, které díky kvalitní strategii dobyly trh.
1 epizoda
11 odběratelů
4.

Basement
Basement je křesťanský klub hlavně středoškoláků a vysokoškoláků, který chce mladým lidem nabídnout jinou alternativu dobře stráveného volného času. Jsme parta mladých lidí, kteří spolu rádi tráví čas způsobem který je dobrý pro tělo, duši i ducha. Scházíme se každou so…
31 epizod
0 odběratelů
5.

Renata Novotná | Čistá hlava & volné ruce
Jsem konzultantka týmové efektivity, procesů a delegování práce. Pro moderní advokátní kanceláře a menší firmy. Vylepšuji systém práce. Nastavuji procesy, pomáhám efektivně delegovat práci a stavět týmy, které fungují. Jako podnikatel totiž nemusíte pracovat 24 hodin 7…
23 epizod
4 odběratelé
6.

Prague Pride
Spolek Prague Pride se kromě pořádání festivalu věnuje spoustě LGBT+ témat a zlepšuje život LGBT+ lidí v Česku. V naší nové sérii podcastů si budete moct poslechnout přednášky a debaty z loňského Pride Streamu. | Financováno z programu Evropské unie Práva, rovnost a ob…
11 epizod
10 odběratelů
7.

simplicity. jednoduchost
Ahoj tenhle podcast je o tématech které zajímají Generaci Z a mladé lidi. Budeme tu řešit různá témata a novinky ve světe. Jak už z názvu lze vidět tak chceme mluvit také o tématech která jsou lehklá a obecná. Časem bychom si také rádi pozvali několik hostů, jestli máte…
1 epizoda
0 odběratelů
8.

V karanténě jsme spolu
Cílem tohoto projektu nás, misionářů oblátů a celé oblátské rodiny, je trochu se v letošní obtížné postní době nadechnout a být si nablízku. Udělat si radost, možná si postně odepřít strach a spolu s ostatními, se kterými se letos asi nebudeme tak často vídat, si na dál…
32 epizod
0 odběratelů
9.

![Obrázek podcastu HLB [ka:st]](https://i.actve.net/youradio_news/shows/d/b/db317454f0b4f1fd0d912f8e2b51114ea757a07b.png)
HLB [ka:st]
Vítej na profilu HLB-Kástu, kde se Vám moderátor Dominik Holub snaží přiblížit sportovní prostředí v rozhovorech se samotnými sportovci nebo s kýmkoliv, kdo se ve sportovním prostředí pohybuje.
3 epizod
0 odběratelů
11.

SupportBox Podcast
Naším cílem je zlepšit zákaznickou péči u 10.000 českých firem. Zveme si zajímavé hosty a ptáme se jich na témata spojená s péčí o zákazníky, e-shopy, lepší komunikací apod.
28 epizod
6 odběratelů
14.

Mezi náma holkama
Podcast o tom, že být svá je osvobozující! Kudy vede moje cesta sebepoznání a jak na něm pracuju? Vezmu vás s sebou a třeba se místy najdete i vy.
15 epizod
30 odběratelů
16.

Jednoduše – minimalistický podcast
Jsme dva minimalisti – Aneta a Patrik. Oba píšeme o minimalismu blogy, teď jsme se rozhodli točit podcast. Jednoduše je pořad o tom, jak žít s málem. Chcete mít míň starostí, závazků, stresu a věcí? Náš podcast vám v tom pomůže. www.zamalem.cz www.zjednoduseno.cz
19 epizod
28 odběratelů
17.

Fiduciam talks
Jsme Samuel Pšeja, Jan Lednický a vlastníme poradenskou společnost Fiduciam. Naši klienti si nás platí přímo na základě faktur a jsme tedy maximálně transparentní. Zabýváme se wealth managementem, s našimi klienty řešíme širokou škálu věcí v rámci finančního plánování a…
24 epizod
0 odběratelů
18.

Ne vztahové manipulaci
Podcast "Ne vztahové manipulaci" je určen lidem ohroženým manipulací ve vztazích, aby jim pohodlnou formou poslechu pomáhal získat potřebné informace o tomto podceňovaném společenském problému a ukazoval jim cestu ke svobodnému životu a k rozvoji jejich osobního potenci…
22 epizod
42 odběratelů
21.

Vývařovna podcast
Jana a Daniela z blogu Vývařovna se toulají Prahou a hledají, kde se najíst. Hodně u toho mluví a ne vždy to dává smysl. Objeví zapomenutou hospodu, nebo dají přednost proslulým podnikům? Zvládnou po české hotovce ještě zákusek? Poznáte v jejich vyprávění vaši oblíbenou…
27 epizod
13 odběratelů
23.

BlueGhost Update
Jakým způsobem mohou nejnovější digitální technologie, umělá inteligence, webové aplikace, automatizace nebo virtuální a rozšířená realita proměnit způsob života i fungování celé společnosti? Jak mohou inovativní myšlenky a přístupy obohatit život každého z nás a přinés…
40 epizod
0 odběratelů
24.

Úspěšní trenéři
Podcast Úspěšných trenérů vám přináší sérii inspirativních rozhovorů se zajímavými hosty na nejrůznější témata z oblasti fitness, podnikání i seberozvoje. Společně posouváme trenérské řemeslo na vyšší úroveň.
4 epizod
0 odběratelů
25.