Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

VÍKENDOVÝ OVERTHINKING (but in healthy way)
Zdravím. Určitě jak mnoho z vás ví OVERTHINKING je pěkná svině a právě proto jsem tu já. V tomhle podcastu si rozebereme témata nad kterými je dobré se zamyslet.
4 epizod
0 odběratelů
1.

Na Jedno Kafe
Ahoj, jsem Kristián z Jedno Kafe - Espresso & Brew baru v centru Liberce. Pravidelně u nás v kavárně pořádáme různé akce a chtěli jsme, aby po nich zůstala i jiná památka než vzpomínka. Proto vznikl podcast, díky kterému se můžete spolu s námi zastavit Na Jedno Kafe s v…
18 epizod
14 odběratelů
4.

Food blog roku
Skvělých foodblogerů, stálic i těch začínajících, je v Čechách na tři stovky. Každoročně je mapuje soutěž FOOD BLOG ROKU. Ale na české scéně pořád chyběl podcast, který by tyhle osobnosti zpovídal. Na pokec s foodblogery vás zve Adéla Hálková a také partner podcastu, tr…
17 epizod
0 odběratelů
5.

Finanční rádce Frekvence 1
„Při krachu banky o své peníze nepřijdete, za 7 pracovních dní je máte zpátky“, říká Renáta Kadlecová, výkonná ředitelka Garančního systému finančního trhu. K čemu Garanční systém slouží a co znamená, že je můj vklad pojištěný, se dozvíte v našem podcastu Finanční rádc…
4 epizod
6 odběratelů
6.

Duhový ŽIVOT 90
Současní LGBTI+ starší žili většinu svého života ve společnosti, která vnímala jinou než heterosexuální orientaci jako stigma a tito lidé byli nerespektováni a čelili diskriminaci. I když je dnešní společnost v tomto ohledu mnohem více respektující, mnozí lidé si neuvěd…
8 epizod
0 odběratelů
7.

Icing Podcast
Icing se začátkem nové NHL sezóny slaví první výročí své existence v oblasti rozboru sportu. Bohužel, 15 minut před kamerou vždycky uteče jako voda a my toho máme na jazyku mnohem víc, než kolik můžeme říct. Jelikož nám přišlo, že je škoda obírat vás o detailnější rozbo…
36 epizod
14 odběratelů
8.

Koloběžkový podcast – kolobcast
Všechno, co jste chtěli vědět o koloběžkách, ale báli jste se zeptat. Koloběžkový podcast – kolobcast webu Priblizovadla.cz, který přináší odborné testy koloběžek a příslušenství, rady a tipy, jak vybrat nejlepší model pro různé využití, jak jezdit na těchto skvělých st…
24 epizod
14 odběratelů
10.

urbanyogi.cz
Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.
9 epizod
0 odběratelů
11.

Budějckej podcast
Otevřete dveře na Budějovicko a poznejte místní obyvatele, kulturu, zajímavá místa a podniky. Ideální k poslechu, až pojedete k nám na jih.
36 epizod
11 odběratelů
12.

Vilas show
Vilas show je podcast, kde Vilém Vlašic zpovídá u mikrofonu hustý hosty, kteří mají co říct. Jedná se o zábavný formát, kde se budeme vždy snažit najít hlubší myšlenku. Jestli se nám to podaří..? To posuďte sami.
5 epizod
0 odběratelů
13.

vsechno jde kdyz se chce
Hey guys welcome in this podcast unfortunately I don’t speak English so I don’t think I could make some in English but I’m gonna try do some in CZECH!!❤️ so welcome to my podcast “ you can do anything if you want”
2 epizod
0 odběratelů
15.

Podcast Královny cest
Představ si, že na internetu existuje portál, kam si jednoduše napíšeš, kam chceš vyrazit. Odešleš a nazpět Ti přijde nabídka přesně toho, co potřebuješ. Navíc za ty nejlepší internetové ceny. Jak je to možné? Poslechni si na našem podcast channelu Královna cest.
11 epizod
0 odběratelů
17.

KULHAK Podcast
Rozhovory a komentáře ze světa (nejen) kytarový hudby. Tomáš Kulhavý a pozvaní hosté o životě v dodávce, koncertech za párek a groupies, na který bys radši zapomněl.
1 epizoda
0 odběratelů
18.

Baby on Set Podcast
Vítejte v podcastové sérii #BABYonSET, která se věnuje zkoumání jedinečných výzev a triumfů matek, které vyvažují práci a rodinu. Každý díl vám přinese inspirativní příběhy a rady žen, které to drtí v osobním i profesním životě. Naučte se, jak procházet vzestupy a pády …
20 epizod
1 odběratel
20.

Green Apéro
Green Table a Petr Šimůnek, šéfredaktor magazínu Forbes, přinášejí sérii rozhovorů „O byznysu, o udržitelnosti, o životě“ s inspirativními hosty, kteří úspěšně propojili byznys a ekologii. Green Table je nový coworkingový prostor pro inspiraci, setkávání, práci i odpoči…
5 epizod
0 odběratelů
21.

Zrcadlo sportu Podcast
Iniciativa Zrcadlo sportu má i podcast! Sdílíme zajímavé rozhovory s bývalými i současnými vrcholovými a výkonnostními sportovci, jejich trenéry nebo i rodiči. A občas se můžete těšit i na Pokec za Zrcadlem, kdy se členové týmu Zrcadla sportu sejdou u kafe s dalšími…
19 epizod
0 odběratelů
23.

BuďteYellow! - YellowCouch Podcast
Podcast Filipa Hrkala a Václava Coubala. Pro vrcholové manažery, personalisty a všechny, které zajímá aktuální dění na trhu. Rozhovory se zajímavými osobnostmi z řad majitelů firem, předních manažerů, HR odborníků a novinářů. Hosté vás "na žlutém gauči" seznámí se svým…
4 epizod
0 odběratelů
24.