Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Zlaté dno
Řemeslo má zlaté dno – rčení, které platilo kdysi a platí dodnes. Potřeby společnosti se ale mění, a tak dnes už řadu profesí, které zastávali naši předci, už neznáme. S tradičními řemesly a zaniklými profesemi z karlovarského regionu vás podrobně seznámíme v našem nové…
17 epizod
0 odběratelů
1.

Úst(av)ně
Ústavně právní podcast pod taktovkou studentky pátého ročníku právnické fakulty v Brně - Barbory Vítové a odborné asistentky na katedře ústavního práva a politologie - JUDr. Zuzany Vikarské. Společně se Vám pokusíme přiblížit ústavní právo a ulehčit průchod studiem. Hos…
5 epizod
4 odběratelé
2.

Obchod není náhoda
Sdílíme své zkušenosti a poznatky, nejen z obchodního světa.
4 epizod
0 odběratelů
3.

Deutsch einfach mit Stefan and Schrödl
Buy me a coffee: https://www.buymeacoffee.com/stefanaschrodl Deutsch ist einfach!Für Maturita, B2, C2 etc.
1 epizoda
2 odběratelé
4.

Učíme na kofeinu
Jsme dvojice učitelů, kteří chtějí sdílet zkušenosti, nápady a inspiraci z každodenní školní praxe. V našem podcastu představujeme osvědčené vzdělávací aktivity, které jsme sami vyzkoušeli ve výuce, a otevřeně diskutujeme o aktuálních výzvách i příležitostech moderního …
4 epizod
2 odběratelé
5.

Skrz Slova
Sdílení toho, co mám zrovna na srdci. Bez plánování, scénáře a editu. Upřímně a autenticky.
17 epizod
1 odběratel
7.

BEZ RUKAVIC
V každém z nás je bojovník a v každém bojovníkovi je taky jen člověk. Nahlédněte za oponu organizace OKTAGON MMA a poslechněte si, jaký je život našich zápasníků bez rukavic.
37 epizod
2 odběratelé
9.

Kávopitchky
Ahoj všichni, vítejte u podcastu Kávopitchky s Nikol Kaštylovou a Patriciou Diabolus. Každý díl můžete týden před vydáním na streamovací platformu vidět na Youtube i s námi v celé naší kráse :)
3 epizod
2 odběratelé
10.

Evropa Plus
Co se týká Evropy, týká se i nás. Reportáže a analýzy z dění v Evropské unii i za jejími hranicemi. Všechny díly podcastu Evropa Plus můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
208 epizod
81 odběratelů
12.

Mercedes-Benz ČR | Vans
Vítejte na naší kouzelné cestě audioher! Míša a Roman Tomešovi vás budou provázet dnešním dobrodružstvím. Máme před sebou spoustu zajímavých her a skvělých výzev, které prověří vaše znalosti a dovednosti. Jsme moc rádi, že jste se rozhodli zapojit se a ukázat, co všechn…
10 epizod
0 odběratelů
13.

MOVIEStory
Krátké povídání o filmech a seriálech. Jedná se vždy pouze o můj osobní názor.
12 epizod
0 odběratelů
15.

Glow with Kate
Taky tě zajímá zdravý životní styl, fitness, wellness, vztahy a miluješ kávu? Tak si ji nachystej a pojď si poslechnout Pure by Kate podcast. Hosted by Kateřina Fričová
22 epizod
28 odběratelů
16.

POSLEDNÍ ROZCESTÍ?
Během mého života jsem vkročil na několik důležitých rozcestí, na kterých jsem se musel rozhodovat, kterou cestou z několika se vydám. Většinou tento směr měl rozhodující vliv na můj další život (obrácení, manželství, studium, povolání, služba cizincům, rozhovory se Svě…
1 epizoda
0 odběratelů
18.

HERETICAST
Hereticast nabídne mnoho ověřených a pravdivých informací , odhalení, a osobních zkušeností s různými sektamy kulty a podivnými společenstvími. Tento kanál Vám ukáže odvrácenou stranu mince náboženských organizací a skupin bez cenzury člověkem, který v jedné z nich vyro…
5 epizod
3 odběratelé
19.

Postřehy a trendy v zemědělství a energetice
Oficiální podcast společnosti FARMTEC a.s. V našich epizodách přinášíme aktuální témata, novinky a praktické postřehy z oblasti zemědělství, živočišné výroby a obnovitelných zdrojů energie. Diskutujeme s odborníky, farmáři i technologickými lídry o trendech, které formu…
8 epizod
0 odběratelů
20.

Na kus řeči
Český podcast o výživě, kde se můžeš dozvědět něco nového. Jsem studentkou posledního ročníku nutriční terapie a tak trochu povídám o něčem ze světa výživy.
1 epizoda
0 odběratelů
21.

Mírův Pumlíč
Jaromír Bosák o fotbale bez obalu, přímočaře, zasvěceně. Prostě Bosákovsky
2 epizod
18 odběratelů
23.

Deska týdne
Každý týden vám zevrubně představujeme nejzajímavější desky, které v poslední době vycházejí a zaslouží si větší pozornost. Recenze, profily i pohledy odborníků „z venku“. Album daného interpreta si pochopitelně můžete na našich vlnách i po celý týden do sytosti užít. P…
124 epizod
36 odběratelů
24.

V zorném poli
Podcast Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně s názvem V zorném poli představuje hravou formou témata z univerzitního prostředí, výzkumy z oblasti (nejen) udržitelné produkce potravin a přibližuje dopady vědecké práce na náš každodenní život.
45 epizod
4 odběratelé
25.