Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Anamnéza s příchutí chlupu

Anamnéza s příchutí chlupu

Dvě veterinární sestry Vás vezmou do zákulisí, kde se mísí chlupy, krev, kafe a černý humor. Od bizarních případů po klienty, co znají Google lépe než my. Realita veterinárního života s nadhledem, ironií a příchutí chlupu.

4 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Na dvě věci

Na dvě věci

Vystupte s námi z komfortní zóny, nalijte si skleničku a zasmějte se našim fuckupům z cestování i běžného života. Podcast dvou kamarádek, spolubydlících, spolužaček a spolucetovatelek, co razí heslo: Když je život na dvě věci, dej si na něj dvě deci. Nikču najdeš tady:

52 epizod

3 odběratelé

2.

Obrázek podcastu Achcik••[24'']]°° MdFk's podcast

Achcik••[24'']]°° MdFk's podcast

My feelings put into that beat. That poison takes me out! Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/achcik-24-mdfk-s-podcast--6360035/support.

15 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Drinkologie

Drinkologie

Jak k sobě našli cestu gin a tonic? A co spojuje matku Winstona Churchilla s drinkem Manhattan? Příběhy, které stojí za skleničkami známých koktejlů, rozkryje podcast Drinkologie.

11 epizod

209 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Czech Dance Podcast

Czech Dance Podcast

Podcasty ze světa tanečního sportu 🎙️

20 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu eDéčko Podcasty

eDéčko Podcasty

Aktuální informace, rozhovory a zajímavosti z eDéčka a okolí.

60 epizod

1 odběratel

6.

Obrázek podcastu Můj devátý život

Můj devátý život

Kočičí podcast s inspirativními osobnostmi, které se nebojí žít svůj autentický devátý život a otevřeně hovořit i náročnějších tématech. Společně pomáháme nemocným a hendikepovaným kočkám. Poslechněte si nás a přidejte se!

18 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Honzův Podcast

Honzův Podcast

Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.

3 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu JarkaOils Podcast: Cesta k rovnováze

JarkaOils Podcast: Cesta k rovnováze

🌿 Společně jdeme krůček po krůčku po cestě k rovnováze🎙️ Vítejte na kanále Jarka Oils Podcast, kde se dvakrát do měsíce ponoříme do světa aromaterapie, přírodní péče a duševní rovnováhy. ✨ Hledáte způsoby, jak se lépe soustředit, zvládnout stres nebo si vytvořit harmo

6 epizod

1 odběratel

9.

Obrázek podcastu Emma v hlavě

Emma v hlavě

Vítám Vás u mého podcastu Emma v hlavě! Jmenuji se Emma. Jsem studentka a bývalý pacient mentální anorexie. Mentální problémy se pro mě ze dne na den staly hlavním životním tématem a mám pocit, že se o psychickém zdraví u mladých mluví málo. Proto jsem založila svůj vl

7 epizod

5 odběratelů

10.

Obrázek podcastu MOVE Zlín

MOVE Zlín

Jdeme pohnout Zlínem! Budujeme moderní a srozumitelnou církev, kde každý může zakusit Boží lásku, najít nový začátek a duchovně růst.

17 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu MUDr.ování

MUDr.ování

Rozhovory o zázracích medicíny s těmi, kdo za nimi stojí. Daniela Přádová zpovídá lékaře a odborníky z různých koutů zdravotnictví. Mudrování o všech podobách zdraví, aktuálních trendech i přelomových léčebných postupech poslouchejte každou středu na ProZeny.cz.

139 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu ZOOM CAST

ZOOM CAST

Tušíte, jak rychle snese kukačka vejce do cizího hnízda, kolik toho máme společného s neandrtálci nebo co by se stalo, kdyby z ničeho nic zmizel Měsíc? ZOOM CAST loví záhady, obdivuje historii, putuje zapomenutými místy, kroutí hlavou nad novými objevy a troufale koment

45 epizod

130 odběratelů

13.

Obrázek podcastu TEBE neZNÁM

TEBE neZNÁM

Naši lidé jsou pro nás největším pokladem. Jsou úžasní, kreativní a nadšení! Takže tento podcast bude O NICH a PRO NĚ! A samozřejmě pro všechny, které zajímá kolik skvělých a zajímavých lidí s námi spolupracuje. Poslechni si náš podcast TEBE neZNÁM a zjisti víc o těch,

20 epizod

1 odběratel

14.

Obrázek podcastu Tak nějak o všem

Tak nějak o všem

„Tak nějak o všem“ je podcast, kde není žádné téma tabu! Povídáme si o všem, co nás zajímá, fascinuje, baví nebo i trápí. Technologie, historie, společnost, vesmír, osobní rozvoj, tajemství světa, nebo třeba i každodenní radosti a starosti – každá epizoda přináší něco n

187 epizod

8 odběratelů

15.

Obrázek podcastu CVNT pane Novák

CVNT pane Novák

Nový podcast dvou Davidů — předseda církve a kazatel zvou hosty a jdou na dřeň kontroverzních témat. Jak aplikovat křesťanskou víru v současném světě? Rozhovory o kulturních a teologických otázkách.

25 epizod

2 odběratelé

16.

Obrázek podcastu Svatební talk

Svatební talk

Svatební talk s Lukášem Kenjim Vrábelem a Markétou Malíkovou je podcast plný příběhů a zážitků ze světa svateb. Svatební fotograf Lukáš a koordinátorka Markéta sdílejí své nejzajímavější a nejvtipnější momenty ze svateb, které zažili. Povídáme si o tom, co nás na svatbá

34 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu AeroCast

AeroCast

Vítejte v podcastu "AeroCast", kde otevíráme dveře do fascinujícího světa letectví. Poslechněte si inspirativní rozhovory nejen s lidmi, kteří stojí za úspěchy Aera Vodochody – od výroby ikonických letadel až po příběhy o létání samotném. Objevte zákulisí leteckého prům

7 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Radio Politik's tracks

Radio Politik's tracks

5 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu RádioVy Středočeský kraj

RádioVy Středočeský kraj

Každý volební kraj má na RádioVy speciální pořad věnovaný deseti klíčovým tématům, ke kterým oslovíme jednotlivé kandidáty všech volebních stran s celou řadou otázek. Vedle nich zazní odborníci, politologové, ale také třeba bývalí členové vlády.

6 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Závodní Zkušebna

Závodní Zkušebna

Nekorektní Pilot a Miroslav Chum vás zvou na posezení nad šálkem dobře vychlazeného fridexu v naší Závodní zkušebně. Ta je tu proto, aby vám pomohla spojit všechny červené nitky na mapě okruhového závodění. A k tomu osvětlila problémy v tomto nádherném světě plného spál

23 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu NIKDY!

NIKDY!

O rodičovství bez filtru, ale s respektem k dětem. Podcast NIKDY! je třeba o tom, co jsme jako bezdětné přísahaly, že nebudeme dělat, a přesto to jako mámy občas děláme. Seriózně i s nadhledem. By @valerietkadlcikova ©️

3 epizod

16 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Máma a dcera: Vzorné průšvihářky

Máma a dcera: Vzorné průšvihářky

Podcast, kde se setkává máma s dcerou a otevřeně probírají vše, co život přináší. Od vtipných historek z randění, které někdy skončily průšvihem, přes generační rozdíly po vážnější témata. Diskuze jsou plné (velmi specifického) humoru a nadhledu na život. Připravte se n

25 epizod

1 odběratel

23.

Obrázek podcastu Kovadlina Činoherního studia

Kovadlina Činoherního studia

Nepravidelný pohled do zákulisí ústeckého Činoherního studia s jeho uměleckým šéfem Davidem Šiktancem. „Činoherák“ je progresivní divadelní scéna s padesátiletou tradicí, po celou dobu své historie vyzdvihuje svobodného tvořivého ducha a lpí na apolitické umělecké tvorb

4 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Na kafču se svatými

Na kafču se svatými

Podcast o radostech i výzvách každodenního života víry, hledání vztahu s Bohem a všem, co s tím souvisí. Možná není jasné, o čem přesně je – ale věřím, že si tady každý najde „to svoje". ➡️ Hledat cestu ➡️ Žít život v plnosti ➡️ Být ve světě, ale ne ze světa „Kdybys z

7 epizod

2 odběratelé

25.