Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Anamnéza s příchutí chlupu
Dvě veterinární sestry Vás vezmou do zákulisí, kde se mísí chlupy, krev, kafe a černý humor. Od bizarních případů po klienty, co znají Google lépe než my. Realita veterinárního života s nadhledem, ironií a příchutí chlupu.
4 epizod
0 odběratelů
1.

Na dvě věci
Vystupte s námi z komfortní zóny, nalijte si skleničku a zasmějte se našim fuckupům z cestování i běžného života. Podcast dvou kamarádek, spolubydlících, spolužaček a spolucetovatelek, co razí heslo: Když je život na dvě věci, dej si na něj dvě deci. Nikču najdeš tady: …
52 epizod
3 odběratelé
2.
![Obrázek podcastu Achcik••[24'']]°° MdFk's podcast](https://i.actve.net/youradio_news/shows/1/3/137145c8abf8d15841e157ab1f6739570ed0cc16.png)
Achcik••[24'']]°° MdFk's podcast
My feelings put into that beat. That poison takes me out! Become a supporter of this podcast: https://www.spreaker.com/podcast/achcik-24-mdfk-s-podcast--6360035/support.
15 epizod
0 odběratelů
3.

Drinkologie
Jak k sobě našli cestu gin a tonic? A co spojuje matku Winstona Churchilla s drinkem Manhattan? Příběhy, které stojí za skleničkami známých koktejlů, rozkryje podcast Drinkologie.
11 epizod
209 odběratelů
4.

Můj devátý život
Kočičí podcast s inspirativními osobnostmi, které se nebojí žít svůj autentický devátý život a otevřeně hovořit i náročnějších tématech. Společně pomáháme nemocným a hendikepovaným kočkám. Poslechněte si nás a přidejte se!
18 epizod
0 odběratelů
7.

Honzův Podcast
Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.
3 epizod
0 odběratelů
8.

JarkaOils Podcast: Cesta k rovnováze
🌿 Společně jdeme krůček po krůčku po cestě k rovnováze🎙️ Vítejte na kanále Jarka Oils Podcast, kde se dvakrát do měsíce ponoříme do světa aromaterapie, přírodní péče a duševní rovnováhy. ✨ Hledáte způsoby, jak se lépe soustředit, zvládnout stres nebo si vytvořit harmo…
6 epizod
1 odběratel
9.

Emma v hlavě
Vítám Vás u mého podcastu Emma v hlavě! Jmenuji se Emma. Jsem studentka a bývalý pacient mentální anorexie. Mentální problémy se pro mě ze dne na den staly hlavním životním tématem a mám pocit, že se o psychickém zdraví u mladých mluví málo. Proto jsem založila svůj vl…
7 epizod
5 odběratelů
10.

MOVE Zlín
Jdeme pohnout Zlínem! Budujeme moderní a srozumitelnou církev, kde každý může zakusit Boží lásku, najít nový začátek a duchovně růst.
17 epizod
0 odběratelů
11.

MUDr.ování
Rozhovory o zázracích medicíny s těmi, kdo za nimi stojí. Daniela Přádová zpovídá lékaře a odborníky z různých koutů zdravotnictví. Mudrování o všech podobách zdraví, aktuálních trendech i přelomových léčebných postupech poslouchejte každou středu na ProZeny.cz.
139 epizod
0 odběratelů
12.

ZOOM CAST
Tušíte, jak rychle snese kukačka vejce do cizího hnízda, kolik toho máme společného s neandrtálci nebo co by se stalo, kdyby z ničeho nic zmizel Měsíc? ZOOM CAST loví záhady, obdivuje historii, putuje zapomenutými místy, kroutí hlavou nad novými objevy a troufale koment…
45 epizod
130 odběratelů
13.

TEBE neZNÁM
Naši lidé jsou pro nás největším pokladem. Jsou úžasní, kreativní a nadšení! Takže tento podcast bude O NICH a PRO NĚ! A samozřejmě pro všechny, které zajímá kolik skvělých a zajímavých lidí s námi spolupracuje. Poslechni si náš podcast TEBE neZNÁM a zjisti víc o těch, …
20 epizod
1 odběratel
14.

Tak nějak o všem
„Tak nějak o všem“ je podcast, kde není žádné téma tabu! Povídáme si o všem, co nás zajímá, fascinuje, baví nebo i trápí. Technologie, historie, společnost, vesmír, osobní rozvoj, tajemství světa, nebo třeba i každodenní radosti a starosti – každá epizoda přináší něco n…
187 epizod
8 odběratelů
15.

CVNT pane Novák
Nový podcast dvou Davidů — předseda církve a kazatel zvou hosty a jdou na dřeň kontroverzních témat. Jak aplikovat křesťanskou víru v současném světě? Rozhovory o kulturních a teologických otázkách.
25 epizod
2 odběratelé
16.

Svatební talk
Svatební talk s Lukášem Kenjim Vrábelem a Markétou Malíkovou je podcast plný příběhů a zážitků ze světa svateb. Svatební fotograf Lukáš a koordinátorka Markéta sdílejí své nejzajímavější a nejvtipnější momenty ze svateb, které zažili. Povídáme si o tom, co nás na svatbá…
34 epizod
0 odběratelů
17.

AeroCast
Vítejte v podcastu "AeroCast", kde otevíráme dveře do fascinujícího světa letectví. Poslechněte si inspirativní rozhovory nejen s lidmi, kteří stojí za úspěchy Aera Vodochody – od výroby ikonických letadel až po příběhy o létání samotném. Objevte zákulisí leteckého prům…
7 epizod
1 odběratel
18.

RádioVy Středočeský kraj
Každý volební kraj má na RádioVy speciální pořad věnovaný deseti klíčovým tématům, ke kterým oslovíme jednotlivé kandidáty všech volebních stran s celou řadou otázek. Vedle nich zazní odborníci, politologové, ale také třeba bývalí členové vlády.
6 epizod
0 odběratelů
20.

Závodní Zkušebna
Nekorektní Pilot a Miroslav Chum vás zvou na posezení nad šálkem dobře vychlazeného fridexu v naší Závodní zkušebně. Ta je tu proto, aby vám pomohla spojit všechny červené nitky na mapě okruhového závodění. A k tomu osvětlila problémy v tomto nádherném světě plného spál…
23 epizod
0 odběratelů
21.

NIKDY!
O rodičovství bez filtru, ale s respektem k dětem. Podcast NIKDY! je třeba o tom, co jsme jako bezdětné přísahaly, že nebudeme dělat, a přesto to jako mámy občas děláme. Seriózně i s nadhledem. By @valerietkadlcikova ©️
3 epizod
16 odběratelů
22.

Máma a dcera: Vzorné průšvihářky
Podcast, kde se setkává máma s dcerou a otevřeně probírají vše, co život přináší. Od vtipných historek z randění, které někdy skončily průšvihem, přes generační rozdíly po vážnější témata. Diskuze jsou plné (velmi specifického) humoru a nadhledu na život. Připravte se n…
25 epizod
1 odběratel
23.

Kovadlina Činoherního studia
Nepravidelný pohled do zákulisí ústeckého Činoherního studia s jeho uměleckým šéfem Davidem Šiktancem. „Činoherák“ je progresivní divadelní scéna s padesátiletou tradicí, po celou dobu své historie vyzdvihuje svobodného tvořivého ducha a lpí na apolitické umělecké tvorb…
4 epizod
0 odběratelů
24.

Na kafču se svatými
Podcast o radostech i výzvách každodenního života víry, hledání vztahu s Bohem a všem, co s tím souvisí. Možná není jasné, o čem přesně je – ale věřím, že si tady každý najde „to svoje". ➡️ Hledat cestu ➡️ Žít život v plnosti ➡️ Být ve světě, ale ne ze světa „Kdybys z…
7 epizod
2 odběratelé
25.