Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Noema Aura - protože život má bavit

Noema Aura - protože život má bavit

www.noemaaura.cz - Prostor, kde se potkává vědomý život, estetika a vnitřní růst. 🎙 Najdeš tu podcasty, rozhovory, kurzy i živé akce, které tě podpoří na cestě k sobě – v každodennosti, ve vztazích i v hloubce. 🌿 Spiritualita není útěk z reality, ale způsob, jak žít

32 epizod

1 odběratel

1.

Obrázek podcastu Na Jedno

Na Jedno

O světě plném lidí a věcí si povídáme přeci. S kámošema "u jednoho", až nás z toho bolí hlOva. Každá epizoda je na určité téma. Rozvíjíme myšlenky, které prokládáme narážkami, provokacemi, slovními hříčky a pokleslým humorem. Kdo si potrpí na korektnost, tak se zlou se

7 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu RetroInfluencer

RetroInfluencer

Zdravím! Ano, ta „slavnější osoba z TikTok éry“ je opět tady — tentokrát v důchodu od virálů. Co tu najdeš? Historky, pokec a všechno, co jsem zažil… a hlavně to, jak mě to (ne)změnilo.

3 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Astrální Akademie

Astrální Akademie

Tvůj plán k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a klidu na duši. 🤍 Vítej ve tvém novém životě.⚡️

31 epizod

23 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Innovate or Die: Powered by Innovation Week

Innovate or Die: Powered by Innovation Week

Podcast Innovate or Die přináší inspirativní debaty a rozhovory o tématech, která se dotýkají nás všech. Rychle se rozvíjející umělá inteligence, inovace měnící pravidla hry, budoucnost byznysu a startupů, ochrana klimatu, inkluzivita, vzdělávání a další zásadní témata.

42 epizod

1 odběratel

5.

Obrázek podcastu Poker podcast by Adél

Poker podcast by Adél

V pokeru jsem už od roku 2010. Vyzkoušela jsem si snad všechny pokerové joby. Byla jsem pokerovou novinářkou, blogerkou, marketingovou manažerkou v poker roomu, pokerovou učitelkou, moderátorkou i sponzorovanou hráčkou. Slyšela jsem nespočet pokerových sehrávek, nadávek

54 epizod

10 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Za starou Prahu!

Za starou Prahu!

Jsme Klub Za starou Prahu. Nepolitické občanské sdružení, které se od svého vzniku v roce 1900 věnuje nepřetržitě ochraně památek v Praze. O tom je i náš podcast! Památkové kauzy, nekalé praktiky, ale také úspěchy památkové péče a historické zajímavosti. To vše v podání

31 epizod

1 odběratel

7.

Obrázek podcastu Centrum pro lidská práva a demokracii

Centrum pro lidská práva a demokracii

Tento podcast vám přináší pravidelné novinky z oblasti lidských práv. Zpovídáme významné osobnosti, otevíráme důležitá témata a šíříme povědomí o současných lidskoprávních problémech. Centrum pro lidská práva a demokracii je nezávislá akademická instituce, která sleduj

16 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu Coffee break s Filipem

Coffee break s Filipem

Novinky, inspirace a Filipova zamyšlení ze světa AI, technologií a produktů. Servírováno u kávy – ale pokud si je dáte u čaje, při sportu nebo na cestě do práce, bude to fungovat taky.

21 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Eurovizní pokec

Eurovizní pokec

Podcast oficiálního českého eurovizního fanwebu ESCArena.cz. Novinky, detailní analýzy, neformální rozhovory, ale i drby o největší hudební soutěži na světě Eurovision Song Contest. Moderuje Štěpán Strejček.

86 epizod

5 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Alchymie ženy

Alchymie ženy

Podcast o sebelásce, podnikání, osobním růstu a mindsetu. Pokud hledáš inspiraci, jak najít své poslání a pracovat s vlastním nastavením, abys zářila štěstím, cítila vnitřní naplnění a plynula svým životem s radostí a lehkostí, jsi tu správně. Lucie Harnošová je přední

43 epizod

6 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Krisz's podcast

Krisz's podcast

15 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Josef Pastora's show

Josef Pastora's show

4 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Večery s upíry

Večery s upíry

Pojďte se se mnou ponořit do světa, kde se krása potkává s nebezpečím a věčnost s každodenní realitou. Společně odhalíme všechna krvavá tajemství, která nám autoři upířích ság připravili pro knihovny i televizní obrazovky. Na co se můžete těšit? 🩸Podrobný rozbor děl s

12 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu ZPRÁVY i-Vysočina.CZ

ZPRÁVY i-Vysočina.CZ

Zprávy z Vysočiny

35 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Buďte vidět a slyšet

Buďte vidět a slyšet

INSPIRACE a TIPY pro ambiciózní podnikavé ženy a manažerky, které si jdou za svými sny. Daniela Podolková si do svého podcastu zve podnikatele, freelancery i osobnosti, jejichž příběhy úspěchu, drobných neúspěchů a vykračování za hranice komfortní zóny by vám neměly uni

33 epizod

18 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Chytrouni v ponožkách

Chytrouni v ponožkách

„Chytrouni v ponožkách“ je veselý a vzdělávací podcast pro děti, které mají rády bláznivé otázky a ještě bláznivější odpovědi. Každá epizoda rozebírá jedno dětské „proč?“ – například proč má žirafa dlouhý krk, co se stane, když sním žvýkačku, nebo jestli ryby umí mluvit

14 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Pestrá země

Pestrá země

V literárním podcastu E-knihovny.cz "Pestrá země" si Vojtěch Vacek zve zajímavé hosty, kteří mají co říct nejenom o literatuře, ale i o všem, co se šustne!

7 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu RobStark

RobStark

Podcast Martina Hampla, podnikatele a investičního mentora. Rozhovory na téma byznys, investování, sázení a sport.

55 epizod

7 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Tátové v byznysu

Tátové v byznysu

Podnikáš, máš děti a někdy pocit, že jsi na všechno sám? Pak je tenhle podcast přesně pro tebe. Jsem Otakar Lucák, táta dvou dětí a spolumajitel výkonnostní marketingové agentury Socials. Do podcastu si zvu další otce a současně majitele firem, nebo úspěšné freelancer

35 epizod

3 odběratelé

20.

Obrázek podcastu Třetí svět

Třetí svět

Toto je audiokniha první části jednoho z nejlepších literárních výtvorů poslední doby a je zároveň považován jako "Zbrusu Nový Zákon".

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Kovanda vysvětluje investice

Kovanda vysvětluje investice

Jak přemýšlet o penězích tak, aby neztrácely hodnotu? A kde začít, když se ve světě investic teprve orientujete? V seriálu „Kovanda vysvětluje investice“ vysvětluje ekonom Lukáš Kovanda srozumitelně a bez zbytečné složitosti základní principy investování, fungování kapi

6 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Podcast do Ludwig

Podcast do Ludwig

Aqui você vai ouvir política e variedades

1 epizoda

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Out of F*cks with Fifi

Out of F*cks with Fifi

Ahoj, moje jméno je Sofi a jsem out of fucks. Jsem nová ve světě dvacátníků, za to mi v něm už přetekla trpělivost. Brzy, co? V tomhle podcastu ze sebe nebudu dělat ani terapeuta, ani vědce. Nevím, co sama se sebou, natož abych radila druhým. Navrhuji, abychom byli ztra

13 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Fortepiano

Fortepiano

Život hraje někdy na bílých a jindy na černých klapkách. Někdy pěkně rychle, svižně a do skoku, jindy pomalu a pozvolna; někdy potichu, piano, a někdy pořádně forte… Rozhovory Lenky Malinové zachycují životní příběhy, jaké jsou, a pátrají po melodii, kterou v nich hraje

84 epizod

0 odběratelů

25.