Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu 4. TŘETINA

4. TŘETINA

Florbalový podcast FBC Ostrava. Jak jste si možná všimli, podcast nese název 4. třetina. Důvod je prostý, chceme navázat na ty tradiční 3 florbalové třetiny a tak trochu vás nechat nahlédnout do naší kuchyně. Našimi hosty budou samozřejmě hráči a hráčky našeho klubu, tr

3 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Vlčounovy songy

Vlčounovy songy

Když už ze zdravotních důvodů nemůžu sedět hodiny za klavírem a svým textům tvořit melodii dle své libosti, rozhodl jsem se, že to ponechám na umělé inteligenci. V epizodách se k vám poměrně netradičně dostanou písničky, které jsem buď textově napsal celé, nebo jsem se

0 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Tvůrce

Tvůrce

Pro všechny, kteří něco tvoří! Pokud se mám popsat jedním slovem, je to určitě "Tvůrce".

19 epizod

2 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Ondřej Szturc

Ondřej Szturc

Podcast s tématy zejména o české evangelikální a protestantské církvi! / Teologie / Leadership / Správa církve / Sociologie / Psychologie / Pastorace/ Duchovní formace/ https://youtu.be/AIRCBEZ7Yfw Něco o mně. / Šťastně ženatý / Pastor ESK Havířov / Ročník 1989 / Stud

10 epizod

1 odběratel

4.

Obrázek podcastu Dvacítka

Dvacítka

Ahojky! Jmenuji se Adél a strašně ráda mluvím, což je hlavní důvod proč jsem si založila podcast. Během svých epizod se budu bavit o všemožných tématech, která se mi honí hlavou. Takže zapněte play a jdeme na to🩵💪

18 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu S Adamem o knihách

S Adamem o knihách

Podcast S Adamem o knihách je místo, kde se potkává celoživotní láska ke čtení s fascinací knižním businessem. Najdete tu unikátní pohled na proces vzniku knihy i její propagace, tipy pro autory, doporučení na čtení i otevřené povídání o tom, co se v knižním byznysu prá

17 epizod

1 odběratel

6.

Obrázek podcastu The Others

The Others

V The Others se nenechávám svazovat jedním tématem. Zvu si lidi z různých oborů a prostředí, abych se jich ptal na to, co mě osobně zajímá. Žádné formality, jen upřímné rozhovory, zajímavé příběhy a nové pohledy na svět kolem nás. Přidej se a podívej se na svět očima "t

60 epizod

5 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Virtuální Pláňata

Virtuální Pláňata

Společně objevíme, jak může pouze jediná myšlenka měnit životy. Divoce roustoucí a nehmatatelné otázky, které dokážou žrát mozky. To jsou Virtuální pláňata.

4 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Hañi español | španělština pro Čechy

Hañi español | španělština pro Čechy

hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž

15 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Darkeři

Darkeři

Darkeři. Kde končí dobro a začíná zlo? Všechny díly podcastu Darkeři můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

6 epizod

11 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Královský podcast Renaty Králové

Královský podcast Renaty Králové

Podcast Království TianDe odhaluje svět multilevel marketingu a inspirativní příběhy úspěchu s produkty tradiční čínské medicíny pro zdraví a krásu. Dozvíte se, jak si samoživitelky a maminky na mateřské mohou flexibilně vydělat 5-30 tisíc měsíčně navíc, pracovat odkudk

9 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Aktivní čtyřicítka

Aktivní čtyřicítka

🎧 Aktivní čtyřicítka je podcast pro ženy, které chtějí zpátky energii, zdraví a kontrolu nad svým tělem. Hubnutí po 40, zlepšení kondice, motivace i chytrá výživa bez extrémů. Bez zbytečných keců, zato s ověřenými principy, které fungují. Praktické rady, příběhy klien

20 epizod

3 odběratelé

12.

Obrázek podcastu Velký dobrý

Velký dobrý

Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.

12 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Srdcemksobě

Srdcemksobě

Jsme Jana Dostálová a Luci Slavíková, dvě koučky, které Vás zvou k podcastu Srdcem k sobě. Jsme moc vděčné, že jste nás našli. Tento podcast jsem začaly tvořit pro to, abychom Vás pozvaly do konverzací, které jsou navrženy tak, aby Vám pomáhali nalézt cestu zpět k sobě,

17 epizod

4 odběratelé

14.

Obrázek podcastu Klubovna Naděje

Klubovna Naděje

Pojďme mluvit o důležitých tématech! Klubovna Naděje je bezpečný prostor pro oběti a přeživší těžkých témat, který společně vytvoříme. Místo, kde si můžeme otevřeně povídat a vyměňovat zkušenosti, které nám pomáhají toto trauma překonat. Chcete i vy sdílet svůj příběh,

12 epizod

2 odběratelé

15.

Obrázek podcastu Anna Gažiová's show

Anna Gažiová's show

7 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu TMTV

TMTV

TMTV aka Ty Máš Tu Vysokou...podcast o vysoké škole, studentlifu a všem možném od dvou zaneprázdněných studentek a místy i jejich "VIP" hostů. U našeho podcastu můžeš vařit, žehlit, psát seminárku nebo skládat skříň z Ikei. A to hlavní...nemusíš u něj přemýšlet, ale jen

4 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu ASKI podcast

ASKI podcast

Písemnou podobu zpravodaje lze najít zde: Zpravodaj ASKI - aski.cz

3 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Kulturní okénko | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Kulturní okénko | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Velikán českého divadla, Jan Werich, za svého života prohlásil: „Já myslím, že civilizace není dobrá, když je bez kultury. Člověk potřebuje ke štěstí a spokojenosti nejenom pohodlí tělesné, ale i duševní. Kultura a civilizace musí jít ruku v ruce.“ A právě této myšlenk

23 epizod

4 odběratelé

19.

Obrázek podcastu Pohovory Martina Čermáka

Pohovory Martina Čermáka

Jaká jsou povolání budoucnosti a která v nejbližší době zaniknou? Do čeho investovat čas a peníze? To nám prozradí hosté z řad odborníků a známých osobností.

46 epizod

22 odběratelů

20.

Obrázek podcastu KOSSA KSS

KOSSA KSS

Zatop alias KOSSA is a Drum & Bass DJ who started his first mix experiments in mid-2006 on Mixvibes music software six months later, switching to Analog where he starts sharpening his style and starts buying vinyl released on Offkey, Subsintenz, Freak, Position Chrome e

88 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu VODOLEJ

VODOLEJ

Nový podcast o výhrách a prohrách nejen ve sportu a volejbale 🏐 Bez klišé a frází 🎤 Rozhovory moderuje novinář a podcaster Ondřej Koutník 🎙️

10 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu IT a TAK

IT a TAK

ROZHOVORY SE ZAJÍMAVÝMI HOSTY NEJEN Z IT

35 epizod

22 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Centrum pro lidská práva a demokracii

Centrum pro lidská práva a demokracii

Tento podcast vám přináší pravidelné novinky z oblasti lidských práv. Zpovídáme významné osobnosti, otevíráme důležitá témata a šíříme povědomí o současných lidskoprávních problémech. Centrum pro lidská práva a demokracii je nezávislá akademická instituce, která sleduj

13 epizod

1 odběratel

24.