Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Noema Aura - protože život má bavit
www.noemaaura.cz - Prostor, kde se potkává vědomý život, estetika a vnitřní růst. 🎙 Najdeš tu podcasty, rozhovory, kurzy i živé akce, které tě podpoří na cestě k sobě – v každodennosti, ve vztazích i v hloubce. 🌿 Spiritualita není útěk z reality, ale způsob, jak žít…
32 epizod
1 odběratel
1.

Na Jedno
O světě plném lidí a věcí si povídáme přeci. S kámošema "u jednoho", až nás z toho bolí hlOva. Každá epizoda je na určité téma. Rozvíjíme myšlenky, které prokládáme narážkami, provokacemi, slovními hříčky a pokleslým humorem. Kdo si potrpí na korektnost, tak se zlou se …
7 epizod
0 odběratelů
2.

RetroInfluencer
Zdravím! Ano, ta „slavnější osoba z TikTok éry“ je opět tady — tentokrát v důchodu od virálů. Co tu najdeš? Historky, pokec a všechno, co jsem zažil… a hlavně to, jak mě to (ne)změnilo.
3 epizod
0 odběratelů
3.

Astrální Akademie
Tvůj plán k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a klidu na duši. 🤍 Vítej ve tvém novém životě.⚡️
31 epizod
23 odběratelů
4.

Innovate or Die: Powered by Innovation Week
Podcast Innovate or Die přináší inspirativní debaty a rozhovory o tématech, která se dotýkají nás všech. Rychle se rozvíjející umělá inteligence, inovace měnící pravidla hry, budoucnost byznysu a startupů, ochrana klimatu, inkluzivita, vzdělávání a další zásadní témata.…
42 epizod
1 odběratel
5.

Poker podcast by Adél
V pokeru jsem už od roku 2010. Vyzkoušela jsem si snad všechny pokerové joby. Byla jsem pokerovou novinářkou, blogerkou, marketingovou manažerkou v poker roomu, pokerovou učitelkou, moderátorkou i sponzorovanou hráčkou. Slyšela jsem nespočet pokerových sehrávek, nadávek…
54 epizod
10 odběratelů
6.

Za starou Prahu!
Jsme Klub Za starou Prahu. Nepolitické občanské sdružení, které se od svého vzniku v roce 1900 věnuje nepřetržitě ochraně památek v Praze. O tom je i náš podcast! Památkové kauzy, nekalé praktiky, ale také úspěchy památkové péče a historické zajímavosti. To vše v podání…
31 epizod
1 odběratel
7.

Centrum pro lidská práva a demokracii
Tento podcast vám přináší pravidelné novinky z oblasti lidských práv. Zpovídáme významné osobnosti, otevíráme důležitá témata a šíříme povědomí o současných lidskoprávních problémech. Centrum pro lidská práva a demokracii je nezávislá akademická instituce, která sleduj…
16 epizod
1 odběratel
8.

Coffee break s Filipem
Novinky, inspirace a Filipova zamyšlení ze světa AI, technologií a produktů. Servírováno u kávy – ale pokud si je dáte u čaje, při sportu nebo na cestě do práce, bude to fungovat taky.
21 epizod
0 odběratelů
9.

Eurovizní pokec
Podcast oficiálního českého eurovizního fanwebu ESCArena.cz. Novinky, detailní analýzy, neformální rozhovory, ale i drby o největší hudební soutěži na světě Eurovision Song Contest. Moderuje Štěpán Strejček.
86 epizod
5 odběratelů
10.

Alchymie ženy
Podcast o sebelásce, podnikání, osobním růstu a mindsetu. Pokud hledáš inspiraci, jak najít své poslání a pracovat s vlastním nastavením, abys zářila štěstím, cítila vnitřní naplnění a plynula svým životem s radostí a lehkostí, jsi tu správně. Lucie Harnošová je přední…
43 epizod
6 odběratelů
11.

Večery s upíry
Pojďte se se mnou ponořit do světa, kde se krása potkává s nebezpečím a věčnost s každodenní realitou. Společně odhalíme všechna krvavá tajemství, která nám autoři upířích ság připravili pro knihovny i televizní obrazovky. Na co se můžete těšit? 🩸Podrobný rozbor děl s…
12 epizod
0 odběratelů
14.

Buďte vidět a slyšet
INSPIRACE a TIPY pro ambiciózní podnikavé ženy a manažerky, které si jdou za svými sny. Daniela Podolková si do svého podcastu zve podnikatele, freelancery i osobnosti, jejichž příběhy úspěchu, drobných neúspěchů a vykračování za hranice komfortní zóny by vám neměly uni…
33 epizod
18 odběratelů
16.

Chytrouni v ponožkách
„Chytrouni v ponožkách“ je veselý a vzdělávací podcast pro děti, které mají rády bláznivé otázky a ještě bláznivější odpovědi. Každá epizoda rozebírá jedno dětské „proč?“ – například proč má žirafa dlouhý krk, co se stane, když sním žvýkačku, nebo jestli ryby umí mluvit…
14 epizod
0 odběratelů
17.

Pestrá země
V literárním podcastu E-knihovny.cz "Pestrá země" si Vojtěch Vacek zve zajímavé hosty, kteří mají co říct nejenom o literatuře, ale i o všem, co se šustne!
7 epizod
0 odběratelů
18.

Tátové v byznysu
Podnikáš, máš děti a někdy pocit, že jsi na všechno sám? Pak je tenhle podcast přesně pro tebe. Jsem Otakar Lucák, táta dvou dětí a spolumajitel výkonnostní marketingové agentury Socials. Do podcastu si zvu další otce a současně majitele firem, nebo úspěšné freelancer…
35 epizod
3 odběratelé
20.

Třetí svět
Toto je audiokniha první části jednoho z nejlepších literárních výtvorů poslední doby a je zároveň považován jako "Zbrusu Nový Zákon".
1 epizoda
0 odběratelů
21.

Kovanda vysvětluje investice
Jak přemýšlet o penězích tak, aby neztrácely hodnotu? A kde začít, když se ve světě investic teprve orientujete? V seriálu „Kovanda vysvětluje investice“ vysvětluje ekonom Lukáš Kovanda srozumitelně a bez zbytečné složitosti základní principy investování, fungování kapi…
6 epizod
0 odběratelů
22.

Out of F*cks with Fifi
Ahoj, moje jméno je Sofi a jsem out of fucks. Jsem nová ve světě dvacátníků, za to mi v něm už přetekla trpělivost. Brzy, co? V tomhle podcastu ze sebe nebudu dělat ani terapeuta, ani vědce. Nevím, co sama se sebou, natož abych radila druhým. Navrhuji, abychom byli ztra…
13 epizod
0 odběratelů
24.

Fortepiano
Život hraje někdy na bílých a jindy na černých klapkách. Někdy pěkně rychle, svižně a do skoku, jindy pomalu a pozvolna; někdy potichu, piano, a někdy pořádně forte… Rozhovory Lenky Malinové zachycují životní příběhy, jaké jsou, a pátrají po melodii, kterou v nich hraje…
84 epizod
0 odběratelů
25.