Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

4. TŘETINA
Florbalový podcast FBC Ostrava. Jak jste si možná všimli, podcast nese název 4. třetina. Důvod je prostý, chceme navázat na ty tradiční 3 florbalové třetiny a tak trochu vás nechat nahlédnout do naší kuchyně. Našimi hosty budou samozřejmě hráči a hráčky našeho klubu, tr…
3 epizod
0 odběratelů
1.

Vlčounovy songy
Když už ze zdravotních důvodů nemůžu sedět hodiny za klavírem a svým textům tvořit melodii dle své libosti, rozhodl jsem se, že to ponechám na umělé inteligenci. V epizodách se k vám poměrně netradičně dostanou písničky, které jsem buď textově napsal celé, nebo jsem se …
0 epizod
0 odběratelů
2.

Ondřej Szturc
Podcast s tématy zejména o české evangelikální a protestantské církvi! / Teologie / Leadership / Správa církve / Sociologie / Psychologie / Pastorace/ Duchovní formace/ https://youtu.be/AIRCBEZ7Yfw Něco o mně. / Šťastně ženatý / Pastor ESK Havířov / Ročník 1989 / Stud…
10 epizod
1 odběratel
4.

S Adamem o knihách
Podcast S Adamem o knihách je místo, kde se potkává celoživotní láska ke čtení s fascinací knižním businessem. Najdete tu unikátní pohled na proces vzniku knihy i její propagace, tipy pro autory, doporučení na čtení i otevřené povídání o tom, co se v knižním byznysu prá…
17 epizod
1 odběratel
6.

The Others
V The Others se nenechávám svazovat jedním tématem. Zvu si lidi z různých oborů a prostředí, abych se jich ptal na to, co mě osobně zajímá. Žádné formality, jen upřímné rozhovory, zajímavé příběhy a nové pohledy na svět kolem nás. Přidej se a podívej se na svět očima "t…
60 epizod
5 odběratelů
7.

Virtuální Pláňata
Společně objevíme, jak může pouze jediná myšlenka měnit životy. Divoce roustoucí a nehmatatelné otázky, které dokážou žrát mozky. To jsou Virtuální pláňata.
4 epizod
0 odběratelů
8.

Hañi español | španělština pro Čechy
hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž…
15 epizod
0 odběratelů
9.

Darkeři
Darkeři. Kde končí dobro a začíná zlo? Všechny díly podcastu Darkeři můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
6 epizod
11 odběratelů
10.

Královský podcast Renaty Králové
Podcast Království TianDe odhaluje svět multilevel marketingu a inspirativní příběhy úspěchu s produkty tradiční čínské medicíny pro zdraví a krásu. Dozvíte se, jak si samoživitelky a maminky na mateřské mohou flexibilně vydělat 5-30 tisíc měsíčně navíc, pracovat odkudk…
9 epizod
0 odběratelů
11.

Aktivní čtyřicítka
🎧 Aktivní čtyřicítka je podcast pro ženy, které chtějí zpátky energii, zdraví a kontrolu nad svým tělem. Hubnutí po 40, zlepšení kondice, motivace i chytrá výživa bez extrémů. Bez zbytečných keců, zato s ověřenými principy, které fungují. Praktické rady, příběhy klien…
20 epizod
3 odběratelé
12.

Velký dobrý
Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.
12 epizod
0 odběratelů
13.

Srdcemksobě
Jsme Jana Dostálová a Luci Slavíková, dvě koučky, které Vás zvou k podcastu Srdcem k sobě. Jsme moc vděčné, že jste nás našli. Tento podcast jsem začaly tvořit pro to, abychom Vás pozvaly do konverzací, které jsou navrženy tak, aby Vám pomáhali nalézt cestu zpět k sobě,…
17 epizod
4 odběratelé
14.

Klubovna Naděje
Pojďme mluvit o důležitých tématech! Klubovna Naděje je bezpečný prostor pro oběti a přeživší těžkých témat, který společně vytvoříme. Místo, kde si můžeme otevřeně povídat a vyměňovat zkušenosti, které nám pomáhají toto trauma překonat. Chcete i vy sdílet svůj příběh, …
12 epizod
2 odběratelé
15.

TMTV
TMTV aka Ty Máš Tu Vysokou...podcast o vysoké škole, studentlifu a všem možném od dvou zaneprázdněných studentek a místy i jejich "VIP" hostů. U našeho podcastu můžeš vařit, žehlit, psát seminárku nebo skládat skříň z Ikei. A to hlavní...nemusíš u něj přemýšlet, ale jen…
4 epizod
0 odběratelů
17.

ASKI podcast
Písemnou podobu zpravodaje lze najít zde: Zpravodaj ASKI - aski.cz
3 epizod
0 odběratelů
18.

Kulturní okénko | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Velikán českého divadla, Jan Werich, za svého života prohlásil: „Já myslím, že civilizace není dobrá, když je bez kultury. Člověk potřebuje ke štěstí a spokojenosti nejenom pohodlí tělesné, ale i duševní. Kultura a civilizace musí jít ruku v ruce.“ A právě této myšlenk…
23 epizod
4 odběratelé
19.

Pohovory Martina Čermáka
Jaká jsou povolání budoucnosti a která v nejbližší době zaniknou? Do čeho investovat čas a peníze? To nám prozradí hosté z řad odborníků a známých osobností.
46 epizod
22 odběratelů
20.

KOSSA KSS
Zatop alias KOSSA is a Drum & Bass DJ who started his first mix experiments in mid-2006 on Mixvibes music software six months later, switching to Analog where he starts sharpening his style and starts buying vinyl released on Offkey, Subsintenz, Freak, Position Chrome e…
88 epizod
0 odběratelů
21.

Centrum pro lidská práva a demokracii
Tento podcast vám přináší pravidelné novinky z oblasti lidských práv. Zpovídáme významné osobnosti, otevíráme důležitá témata a šíříme povědomí o současných lidskoprávních problémech. Centrum pro lidská práva a demokracii je nezávislá akademická instituce, která sleduj…
13 epizod
1 odběratel
24.