Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Rasování
Pořad Aktuálně.cz Rasování je o životě Čechů a Češek, kteří se etnicky liší od většiny. Moderátorka Clara Zanga v něm pátrá po tom, jak předsudky a skrytý rasismus ovlivňují každodenní život lidí a všední komunikaci, ale i specifické oblasti jako jsou vztahy, sport a ku…
10 epizod
0 odběratelů
1.

VARY°ZDRAVÍ
Podcasty se zajímavými osobnostmi o sportu, kultuře a lázeňství. Tak poslouchejte. Karlovy°VARY Vámi v tomto roce mají co říct.
26 epizod
0 odběratelů
3.

Ne vždy podle plánu
Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz…
8 epizod
0 odběratelů
4.

Neklid
Neklid je podcastový seriál o vztahu, který zašel příliš daleko. O podivných zvucích, které nejdou dostat z hlavy. A o noci, co všechno změní. Nechte se vtáhnout psychologickým audio thrillerem, kde pravda a lež nejsou tak jednoznačné, jak se zdají být. Všechny díly pod…
9 epizod
60 odběratelů
5.

Xkozloviny
Xkozloviny a Archa X. XKOZLOVINY kozla Anděla Azazela s faktorem X. Azazel je legenda.. bloger, novinář a chatový důchodce. ARCHA X jako společný projekt Archivářky a Azazela, koráb na vlnách pragmatismu i emocí..
31 epizod
0 odběratelů
6.

Krkonoše a Broumovsko
Podcast o dějinách Krkonoš, Podkrkonoší, Kladského Pomezí a Broumovska.
4 epizod
26 odběratelů
7.

Plnotučné zero | Bejkův mls
Ahooj! Vítej ve světě Plnotučného zera, které pro tebe vydávám já a bejk Belador. Hlavním tématem podcastu (a současně blogu) je cesta k nule. Nule odpadu. Mám k tématu co říct, protože přes pět let vedu bezodpadovou domácnost. V každé epizodě se zabývám popisem rozličn…
79 epizod
0 odběratelů
8.

Paliativní Medicína
Paliativní medicína je oficiální časopis České společnosti paliativní medicíny a tento podcast přináší rozhovory s autory článků. Šéfredaktorka časopisu Kateřina Rusinová se ptá na to, co se do článků nevešlo, a na nejdůležitější témata v současné paliativní medicíně.
16 epizod
1 odběratel
11.

Spotlight News
To důležité doma i ve světě. Událostmi i kontextem vás provedou zkušení redaktoři Aktuálně.cz.
2 epizod
0 odběratelů
13.

BrandHunters
Jediný podcast na značky, který vás dostane! Jakub Kantor & Pavel Cahlík
25 epizod
6 odběratelů
14.

Rozhovory | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Rozhovory se zajímavými hosty - ať už známými, méně známými či neznámými. To, co ve vysílání můžete slyšet jako Rozhovory, Absolventský magazín, Cestovatelský magazín nebo S kaplanem na slovíčko, si poslechněte právě tady!
51 epizod
2 odběratelé
15.

Čaj o Páté
Každotýdenní povídání u čaje, kde si rozebereme záležitosti mého týdne, ať už to je práce, streamy, Youtube a podobně. Většinou se tu zabývám tématy, které na mě mají nějaký vliv nebo mě zajímají, baví a někdy i trošku děsí. Zaujalo vás nějaké téma? Můžete mi napsat Váš…
12 epizod
2 odběratelé
16.

Smíchovská střední průmyslová škola a gymnázium
Officiální podcast Smíchovské střední průmyslové školy a gymnázia. Od studentů pro studenty.
23 epizod
0 odběratelů
17.

Kakao
U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady…
17 epizod
0 odběratelů
18.

Alternetivo Podcast
Alternetivo je specializovaný distributor technologií pro datové sítě a telekomunikace v České republice a na Slovensku. V rámci svého podcastu nabízí rozhovory na zajímavá témata s odborníky v oboru.
7 epizod
0 odběratelů
19.

Není na koni jako na koni
5 koňařek se baví o kontroverzních tématech všeho druhu
23 epizod
28 odběratelů
20.

vyslovuje se to mem
převážně audio verze existujících videí na youtube kanálu vyslovuje se to mem
17 epizod
0 odběratelů
22.

Palackého peprnosti
Naprosto nekorektní, neetický a neslušný podcasty od Toníka, Vítečka a každodenního hosta Óňy z ústavu Františka Palackého. Pokud máte čas zasmát se blbečkům, tak jste na správném místě.
27 epizod
1 odběratel
23.

🎙️ Život, který jsem nežila
Podcast o skutečných životních příbězích, které překvapí, inspirují i otevřou nové pohledy. Nečekané osudy, zapomenuté kapitoly a věci, které se opravdu staly.
9 epizod
0 odběratelů
24.