Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Rampa do MMA

Rampa do MMA

Poznejte svět za pletivem, kde pravidla určuje rána pěstí. Rozhovory s lidmi ze světa smíšených bojových umění. Rampa vás odrazí do MMA. Do stále ještě pochybného světa nelítosti a bolesti, ale taky úcty a férovosti. To je nový pořad s redaktorem Robertem Rampou na iDNE

9 epizod

1 odběratel

1.

Obrázek podcastu NahoruDolu

NahoruDolu

Moje jméno je Kája a najdete tu něco z mého života, který je občas tak trochu NahoruDolu. Někdy vážná, někdy potrhlá a přesně takové jsou i moje epizody. A možná se v tom najdete i Vy. Na instagramu jsem jako @kajamladejovska Podcastový instagram: @podcastnahorudolu

18 epizod

5 odběratelů

2.

Obrázek podcastu POPRVÉ

POPRVÉ

Každý má své poprvé: špičky byznysu, umění nebo sportu. A právě tomu, jak vypadaly jejich začátky, se věnuje podcast POPRVÉ. Moderátor Jan Hrušovský si do něj zve osobnosti nejen ze světa podnikání a baví se o jejich startech a rozjezdech. O jejich poprvé.

64 epizod

16 odběratelů

3.

Obrázek podcastu CS - Evropa a já

CS - Evropa a já

Demokracie a obránci lidských práv v hlavní roli V tomto podcastu se dozvíte poslední novinky o prestižních cenách, jako je Sacharovova cena za svobodu myšlení, Cena diváků LUX, Cena Karla Velikého pro mladé Evropany a Cena Daphne Caruanové Galiziové za žurnalistiku. Sl

15 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu CyberSecurity Podcast ProID

CyberSecurity Podcast ProID

CyberSecurity Podcast ProID je odborný kanál pro všechny, které zajímá bezpečnost jejich dat. Zveme si zajímavé hosty a bavíme se o moderních technologiích a aktuálních hrozbách. Na našem webu www.proid.cz najdete i konkrétní nástroje pro ochranu vaší organizace.

13 epizod

40 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Jsemlowcarb Lifestyle

Jsemlowcarb Lifestyle

Jmenuji se Michal Král, jsem Holistic Nutrition Coach a tvůrce online low carb programu, pořadatel low carb a paleo kurzů, tvůrce low carb jídelníčků na míru a majitel webu www.jsemlowcarb.cz. Kontaktovat mě můžete na e-mailu michal@jsemlowcarb.cz. Najdete mě i na Insta

9 epizod

20 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Blankablanka

Blankablanka

Bl.sem

3 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Went Talks

Went Talks

https://went.fm

6 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Církev pro region

Církev pro region

Jsme křesťané, kteří věří v živého a osobního Boha. Naší touhou je být společenstvím lidí všech generací otevřeným pro křesťany i hledající, kde se můžete setkat s Bohem i s lidmi. https://www.youtube.com/cirkevproregion https://www.facebook.com/cirkevproregion

567 epizod

3 odběratelé

9.

Obrázek podcastu Dámská jízda

Dámská jízda

Magazín pro moderní ženy o životním stylu, kariéře a péči o tělo i ducha. Všechny díly podcastu Dámská jízda můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

365 epizod

44 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Obratel podcast

Obratel podcast

Zdeňka a Naty, studentky Katedry teorie a kritiky pražské DAMU, si připravily k festivalu Zlomvaz 2021 krátkou podcastovou sérii.

7 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Floor Talk

Floor Talk

Oficiální profil Českého florbalu. Florbal je jen jeden Jsme tam, kde jsme, protože desítky tisíc bezejmenných lidí, den co den, týden co týden, na hřišti i mimo něj, věnují hodiny svého času florbalu. Florbal není to, co děláme. Florbal je to, co nás baví.

40 epizod

9 odběratelů

12.

Obrázek podcastu terezaindream

terezaindream

Kdo by to byl řek, že ten rok 2020 tak rychle uteče. Mě například dokopal k tomu, udělat ve svém životě spoustu zásadních rozhodnutí a já vám právě můžu představit jedno z nich.

1 epizoda

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Křemíkové nebe

Křemíkové nebe

Novinář Filip Brož a analytik Jura Ibl rozebírají svět technologických firem. Kam běží zajíc, kdo je hlavní hlava a kdo už míří do křemíkového nebe?

5 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu AMNESTYcast

AMNESTYcast

Podcast lidskoprávního hnutí Amnesty. Rozhovory se zajímavými lidmi o společnosti, svobodě a boji za lidská práva.

24 epizod

19 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Černá čísla

Černá čísla

Příběhy zakladatelů výjimečných českých firem, které ukazují, že i když jsou peníze na prvním místě, nejde vždy jen o ně. Tomáš Čupr, Jannis Samaras, Simona Kijonková nebo Josef Průša a jejich byznysové úspěchy i pády v novém podcastu Seznam Zpráv.

7 epizod

117 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Jak vypadá práce v...

Jak vypadá práce v...

Získejte unikátní pohled na firemní kulturu, strategie a výzvy přímo od těch, kteří jsou uprostřed dění. Rozhovory s pracovníky z různých úrovní, včetně jednatelů a ředitelů, vám umožní nahlédnout do každodenní reality firem a ukáží vám, co skutečně znamená pracovat v r

11 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Stoic Coffee Break

Stoic Coffee Break

"Act on your principles, not your moods." A weekly meditation on how Stoic principles can help you be a better human. https://stoic.coffee Follow us on social media: https://instagram.com/stoic.coffee https://twitter.com/stoiccoffee https://facebook.com/stoiccoffee Host

294 epizod

7 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Hate & Vape

Hate & Vape

Pasivně agresivní humor a drsná kritika aktuálních a žhavých témat. A k tomu si zavapujem!

1 epizoda

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Berka&Peterka: Dolar - proč ho všichni milují a co od něj letos ještě čekat?

Berka&Peterka: Dolar - proč ho všichni milují a co od něj letos ještě čekat?

Dolar jako bezpečný přístav. Proč? Král dolar – co by ho mohlo sesadit z trůnu? Jak je na tom kurz dolar a co ho podle nás čeká dál? Trhy a ekonomika. Co se dělo, děje a bude dít v podání šéfredaktora Roklen24 Jana Berky a hlavního ekonoma skupiny Roklen Pavla Peterky.

2 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu ICUK Podcast #NovýStart

ICUK Podcast #NovýStart

Nový start je začátek a každý začátek je příležitost – dělat věci nově, lépe, s energií, zápalem. Každý začátek má v sobě kouzlo očekávání, snění a vizí. Je to ta nejlepší část. Nový start není pro každého, musíte chtít, mít vůli, touhu i vizi, nový start je pro aktivní

42 epizod

5 odběratelů

22.

Obrázek podcastu JUNIORCAST

JUNIORCAST

JUNIORCAST | Podcast o dění v klubu JUNIOR CHOMUTOV! Rozhovory s trenéry, funkcionáři anebo třeba s hráči. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

7 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Ondrovy Rozhledy

Ondrovy Rozhledy

Podcast nevidomého běžce a věčného optimisty Ondřeje Zmeškala.

14 epizod

2 odběratelé

24.

Obrázek podcastu Cloníme

Cloníme

1. podcast o českém videomakingu

6 epizod

0 odběratelů

25.