Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

BIZZARIUM
Přinášíme vám knižní oběť, čteme za vás literární bizáry, které byste si normálně nepřečetli. Těšit se můžete na nejrůznější divnolidi, prapodivné bytosti, prazvláštní světy a především na nálož bizárních fantazii. A také na nás dva! Petr a Gabča Osobní profily @kni…
26 epizod
32 odběratelů
2.

GayTalks CZ
Český podcast věnující se různým tématům ze života v gay komunitě. Pořadem vás provázejí Martin, Anton a Tomáš.
56 epizod
64 odběratelů
3.

srdcem
Unikátní charitativní projekt ve velmi populární formě podcastu. Šest příběhů, šest patronů, šest otevřených duší a nespočet otevřených srdcí. To je ve stručnosti první série srdcem. Za projektem stojí nově vznikající podcastový label BLACK PIG, který ke spolupráci přiz…
6 epizod
0 odběratelů
5.

BforB ON AIR
Naši hosté primárně nejsou ti, o kterých se dočtete v luxusních podnikatelských časopisech. Až na výjimky 😉 Jsou to podnikatelé a malé firmy, často se stejně zajímavými (nejen) podnikatelskými příběhy. My je známe. A teď si je můžete poslechnout i vy 👌 Rozhovory neje…
41 epizod
0 odběratelů
6.

Vojtův svět
Můj podcast je o příbězích z mého života, zážitcích, které mě formovaly, a o myšlenkách, které mi procházejí hlavou. Otevřeně sdílím své pohledy na svět, zajímavé momenty a otázky, které mě fascinují.
2 epizod
0 odběratelů
7.

PREZENTAČNÍ HURIKÁN
Prezentační hurikán. Podcastové rychlovky s Petrou Bouškovou o profesionálních prezentacích, efektivní komunikaci a kontroverzních tématech ze života. Odměňte se a nechte se dobít energií s touhle blonďatou střelou!
55 epizod
10 odběratelů
8.

Sarkastický kafe
Podcast dvou holek se sarkastickým humorem a láskou ke kafi.
81 epizod
393 odběratelů
9.

Narovinu Zlomenej Podcast
Pravidelný podcast přinášející od roku 2009 do 2018 pod vedením moderátorů KamCZa a AhZ novinky ze světa rovnejch i zlomenejch rytmů, zajímavý rozhovory a sety. Od roku 2018 připravuje AhZ a Annita.
15 epizod
7 odběratelů
10.

Gavlas Podcast
Připojte se ke mně na cestě zkoumání životních otázek. Zaposlouchejte se do přednášek věnovaných tématům poslání, odpovědnosti, víry a rozhodování. Inspiruji se křesťanstvím, buddhismem a západní filozofií, zároveň však zůstávám pevně ukotven v současnosti. Na mém kanál…
89 epizod
8 odběratelů
11.
![Obrázek podcastu Achcik••[24'']]°° MdFk's podcast](https://i.actve.net/youradio_news/shows/1/3/137145c8abf8d15841e157ab1f6739570ed0cc16.png)

Olympijský podcast
Oficiálny podcast Slovenského olympijského tímu. Každý týždeň rozhovory so športovcami, trénermi či športovými odborníkmi na zaujímavé témy.
250 epizod
3 odběratelé
14.

Motorácký podcast
Motorácký podcast se zajímavými osobami, které měli nebo mají co dočinění s českobudějovickým hokejem.
12 epizod
5 odběratelů
17.

Dej si kafe a neco vytvor!
Jmenuji se Eliska a toto je muj podcast. Po praci jsem youtuber, nezavisly video maker a freelance editor. Bavi me tvorit audio-vizualni obsah a chci se v tom zlepsovat.
3 epizod
0 odběratelů
19.

RuslanCast
Rozhovory se zajímavými a občas kontroverzními osobnostmi, zejména z oblasti podnikaní. Pro spolupráci: ruslanpodcast@gmail.com IT consulting: https://axiomlab.cz/
1 epizoda
0 odběratelů
22.

U ambonu
Duchovní slovo na neděli a na týden připravuje hradčanský klášter Fortna.
234 epizod
12 odběratelů
23.

Odpoj se, napoj se
Online podnikání přináší spoustu úžasných možností, ale také výzev. Přihlas se k odběru podcastu Odpoj se, napoj se a přijdi si každý týden pro nové tipy, jak na sítích ušetřit čas a energii a pečovat (nejen při práci) o své duševní zdraví. ▪︎ www.asteya.cz ▪︎ www.insta…
12 epizod
0 odběratelů
24.

Mělnická radnice
Zpravodaj rady města Mělník. Audio podoba vybraných příspěvků z tištěné verze měsíčníku načtená dětmi z Dětského rádia Mělník.
47 epizod
0 odběratelů
25.