Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Waldorf Semily on air!
Radiodokument, rozhlasový příběh, autorská povídka. Projekty vzniklé během divadelního kurzu studentů 3. ročníku waldorfského lycea v Semilech.
3 epizod
0 odběratelů
1.

ROTHub
Novinky ze světa her, technologie a všech geek věcí na jednom místě. Mám takový svůj určitý styl a v ROTHubu informuju jen o tom, co mě osobně děsně zajímá. ROTHub vychází každé pondělí!
17 epizod
0 odběratelů
2.

Hoď & Poďcast
Přinášíme nový pořad pro všechny fanoušky házené . Těšte se na rozhovory se zajímavými hosty z prostředí nejen české ale i zahraniční házené.
14 epizod
2 odběratelé
3.

Jarušky Podcast
Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni…
50 epizod
2 odběratelé
4.

Linka Praha Tokio
Pro ty, kteří se rádi učí vyznat sami v sobě a v druhých. S Katkou & Bárou.
17 epizod
7 odběratelů
5.

MDM HOT PODCAST
Neuvěřitelné příběhy, našich hostů, které píše sám život, mohou být inspirací pro každého z nás. Zajímavá a pikantní témata, velmi inspirativní hosté, příjemná atmosféra, šťavnaté grilované koleno, pití co hrdlo ráčí, zábava a především příjemný pokec u krbu! To vše v M…
0 epizod
0 odběratelů
6.

BANKAST
Jediný podcast pro profesionální finance. Bankovní regulace a trendy, pojišťovnictví, kapitálové trhy, penzijní produkty, ESG, digitalizace, kyberbezpečnost, umělá inteligence, úvěry a hypotéky, vklady, investice či ekonomika. To je jen zlomek témat, nad kterými diskutu…
47 epizod
9 odběratelů
7.

Odbory? WTF?
„Odbory? What the fuck?“ I tak nějak reagovala část okolí na to, že jsem začal pracovat na projektu právě pro odbory. Tři roky máme s kolegy řešit nábor a organizování. Podobně reaguje na odbory i část společnosti. A vlastně se asi ptají dobře. Má odborové hnutí své mís…
1 epizoda
0 odběratelů
9.

Jiný hrníček
Zajímavosti zachycené všemi redaktory serveru Novinky.cz, na které nezbyla vlastní škatulka.
54 epizod
37 odběratelů
10.

Fire The Grid
Fire The Grid - Podcast formát o Formuli 1 z mikrofonů CZECHF1NEWS.cz
1 epizoda
0 odběratelů
11.

BODYMIND TALK
🗯️ BODYMIND TALK je videopodcast, který vznikl jako doplněk pro všechny kanály na sociálních sítích od BODYMIND, kde se můžete těšit na zajímavé hosty a rozhovory s nimi a to na různá témata. Užijte si zde audioverzi BODYMIND TALK 🎧 IG: bodymind_._ YT: BODYMIND TRANS…
6 epizod
0 odběratelů
13.

Plavba Myslí
Plavba mojí Myslí je podcast, jehož součástí jsou filozofické polemizace, hluboké hloubání a záznamy z Deníku Miliardáře. Vítej na palubě. Zvedněte kotvy a rozviňte plachty, vyplouváme!
9 epizod
0 odběratelů
15.

David Horna
Budu jsi s vámi povídat na témata která mě zajímají a třeba můj pohled na ně a také se dozvíte. Doufám že se vám budou moje podcasty líbit.
1 epizoda
0 odběratelů
16.

Audio – ŘK farnost Olomouc – Hodolany
Farní kostel Panny Marie Pomocnice křesťanů
1 epizoda
0 odběratelů
17.

Reliant BroadCAST
Zcela nový formát s názvem Reliant BroadCAST nabízí možnost sledovat diskusi věnovanou aktuálním tématům ovlivňujícím podobu a fungování logistiky a celého dodavatelského řetězce prostřednictvím moderovaných rozhovorů předních českých odborníků na tato témata. https://w…
6 epizod
0 odběratelů
18.

Surviving Utøya and Oslo
Surviving Utøya and Oslo is a documentary podcast series by Lukáš Houdek about the people whose lives were forever changed by the terrorist attacks in the center of Oslo and on Utøya island. Yet their stories are not just about pain and grief, but also about resilience …
8 epizod
0 odběratelů
19.

MakroMixér Jana Bureše a Roberta Břešťana
MakroMixér: O penězích, byznyse, ekonomice a trzích. S nadhledem a chytrými hosty.
54 epizod
18 odběratelů
20.

CANDLECAST
První podcast, který se věnuje především vonným svíčkám, voskům, difuzérům a bytovým vůním. Pojďme si popovídat o tomto fenoménu a podívat se na toto téma podrobně a v souvislostech. Partnerem tohoto podcastu je J&P CANDLES.
2 epizod
0 odběratelů
21.

Vypadáváš
Příběhy vypadávání ze zaběhnutého života v novém podcastu festivalu Jeden svět.
9 epizod
0 odběratelů
23.

PODCASF
Uvolněná atmosféra kavárny, zajímavý host a povídání o různých tématech z oboru fyzioterapie. To je koncept našich starých dobrých FyzioCafé. A co takhle uvolněná atmosféra domova? Uvařte si dobrou kávu a pohodlně se usaďte, tohle je náš nový PodcASF!
41 epizod
13 odběratelů
25.