Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Laura a Paula
Dvě nicky tlachají o věcech, které nikoho nezajímají. Podcast může mít dnes každý! Aneb když tě epidemie donutí najít si nové koníčky.
13 epizod
0 odběratelů
1.

Narem
Kryštof - Brolin Drillshield Vojta - Vorilius Anthor Adam - Hector Moonwalker Tobias - Průvodce / vypravěč / pán jeskyně, ale hlavně DUNGEON MASTER.
4 epizod
0 odběratelů
2.

fajnOFFky
Holky, co lásku chtějí dávat. Není však už naše starost, zda si ji od nás vezmete. Mějte se fajnově!
4 epizod
0 odběratelů
3.

Udržitelná kuchyně
Jaká je budoucnost potravin? Jak mění naše stravovací návyky ekologickou stopu? Jak vybírat rostlinné produkty a zachrání nás superpotraviny? Poslouchejte novou sérii podcastů Udržitelná kuchyně. Partnerem je Upfield, výrobce značek Rama, Flora, Hera a dalších. Exkluz…
4 epizod
37 odběratelů
5.

Peter Insider – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
6.

Na rozcestí
Podcast Na rozcestí zve sociální vědce a vědkyně, kteří se ve svém výzkumu věnují zásadním tématům současného globalizovaného světa. Na rozcestí vzniká ve spolupráci Alarmu s výzkumným programem Globální konflikty a lokální souvislosti, který je financován v rámci Strat…
13 epizod
9 odběratelů
7.

Jazz na druhou: Rozhovor měsíce
Profilová interview s jazzmany, kteří mají co říct
36 epizod
13 odběratelů
8.

Honzův Podcast
Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.
3 epizod
0 odběratelů
9.

Koučuj vlastní život
Koučuj vlastní život je podcast určený pro všechny, kteří se zajímají o zdravý životní styl, seberozvoj a mezilidské vztahy – ovšem stále hledají tu správnou cestu, jak s nimi pracovat a posunout se dál. Společně otevřeme témata, o kterých se ve skutečnosti bojíme mluvi…
8 epizod
1 odběratel
10.

Hovorna - terapeuti v dialogu
S Kristýnou Farkašovou a Michalem Petrem z různých stran o psychoterapii, zrání k lidskosti a celistvosti, o překážkách a zdrojích, krizi i úlevě a vůbec o životě a jak ho dobře prožít.
28 epizod
42 odběratelů
11.

OnlineBllrs CZ/SK
Vítejte u mého podcastu. Je to druhý podcast, který začínam. Tento stejný můžete najít již jako OnlineBllrs v anglickém jazyce. Budu zde sdílet své zkušenosti a vědomosti v marketingu a rozvoje byznysu, ať už mé vlastní zkušenosti, načtené, nakoukané, či odposlechnuté. …
4 epizod
3 odběratelé
12.

Rychlovka
Rychlovka s Martinem. Většina lidí mě asi zná z Instagramu (@zatim_bez_nazvu). Stejně jako můj IG, i tenhle podcast bude hlavně o ženách.
2 epizod
0 odběratelů
13.

Máš to TAKY TAK?
Nejkrásnější rozhovory jsou ty, při kterých zjistíme, že v hlavě toho druhého je to úplně stejně těžké, divné, strašidelné, zvrhlé a smutné jako v té naší. Že naše zkušenost není osobní prokletí. Že jsme prostě jenom... vyfasovali člověka. Šlo by nějak dostávat tuhle ú…
6 epizod
11 odběratelů
15.

#random s Annie Mac
Ahojte a vítejte na mém podcastu! Já jsem Annie Mac! ♡.•* Budu vytvářet úplně random videa. Od vyprávění o dobrodružstvích z mých cest, po filmování rozhovorů s kamarády, nebo zdělování mého pohledu na nejnovější trendy. Doufám, že se vám můj podcast bude líbit... :)…
6 epizod
0 odběratelů
16.

Jak na sítě
Rozhovory o sociálních sítích a social media marketingu. Zkušení hosté, příklady z praxe a spousta inspirace.
49 epizod
116 odběratelů
17.

Studio Poděbrady (ukončeno 9/2019) – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
19.

Na dva kusy
Podcast Na dva kusy je výmyslem studentů z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity. Představíme vám v něm výbušná témata v současném světě. Jsme budoucí analytici, profesoři a kancelářské krysy. Jsme studenty Bezpečnostních a strategických studií, Mezinárodních …
5 epizod
0 odběratelů
20.

Formuloviny Števa Eiseleho
Pozdravujem všetkých fanúšikov motoršportu a F1tky zvlášť pri tretej sezóne podcastovej série Formulovín.Legendárne príbehy, charizmatické osobnosti a udalosti, na ktoré sa už aj trochu zabudlo. Je tu 3. sezóna populárnych Formulovín s tradičnou dávkou zábavy a edukácie…
57 epizod
51 odběratelů
22.

occollo - Investování do nemovitostí
Vítejte u Podcastu, který se zabývá investování do nemovitostí formou crowdfundingu. Každá epizoda má své konkrétní téma a provedou vás nimi odborníci ze společnosti occollo, která paří mezi přední české crowdfundingové platformy.
12 epizod
0 odběratelů
23.

Snílek
♥️ Podpořte vznik deníku Snílek a vyberte si odměnu na Hithitu: https://www.hithit.com/cs/project/10810/denik-snilek-objevte-kouzla-svych-snu 🎁 Akademie lucidního snění: http://lucidnisen.cz/akademie/ 👉 Články Snílka najdete na: https://www.snilek.com/snilek/ Autor…
5 epizod
11 odběratelů
24.