Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Laura a Paula

Laura a Paula

Dvě nicky tlachají o věcech, které nikoho nezajímají. Podcast může mít dnes každý! Aneb když tě epidemie donutí najít si nové koníčky.

13 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Narem

Narem

Kryštof - Brolin Drillshield Vojta - Vorilius Anthor Adam - Hector Moonwalker Tobias - Průvodce / vypravěč / pán jeskyně, ale hlavně DUNGEON MASTER.

4 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu fajnOFFky

fajnOFFky

Holky, co lásku chtějí dávat. Není však už naše starost, zda si ji od nás vezmete. Mějte se fajnově!

4 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Přísloví pro každý den

Přísloví pro každý den

Zamyšlení nad známými i méně známými příslovími

24 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Udržitelná kuchyně

Udržitelná kuchyně

Jaká je budoucnost potravin? Jak mění naše stravovací návyky ekologickou stopu? Jak vybírat rostlinné produkty a zachrání nás superpotraviny? Poslouchejte novou sérii podcastů Udržitelná kuchyně. Partnerem je Upfield, výrobce značek Rama, Flora, Hera a dalších. Exkluz

4 epizod

37 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Peter Insider – Svobodný vysílač CS

Peter Insider – Svobodný vysílač CS

Projekt svobodného internetového rádia české alternativy

0 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Na rozcestí

Na rozcestí

Podcast Na rozcestí zve sociální vědce a vědkyně, kteří se ve svém výzkumu věnují zásadním tématům současného globalizovaného světa. Na rozcestí vzniká ve spolupráci Alarmu s výzkumným programem Globální konflikty a lokální souvislosti, který je financován v rámci Strat

13 epizod

9 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Jazz na druhou: Rozhovor měsíce

Jazz na druhou: Rozhovor měsíce

Profilová interview s jazzmany, kteří mají co říct

36 epizod

13 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Honzův Podcast

Honzův Podcast

Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.

3 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Koučuj vlastní život

Koučuj vlastní život

Koučuj vlastní život je podcast určený pro všechny, kteří se zajímají o zdravý životní styl, seberozvoj a mezilidské vztahy – ovšem stále hledají tu správnou cestu, jak s nimi pracovat a posunout se dál. Společně otevřeme témata, o kterých se ve skutečnosti bojíme mluvi

8 epizod

1 odběratel

10.

Obrázek podcastu Hovorna - terapeuti v dialogu

Hovorna - terapeuti v dialogu

S Kristýnou Farkašovou a Michalem Petrem z různých stran o psychoterapii, zrání k lidskosti a celistvosti, o překážkách a zdrojích, krizi i úlevě a vůbec o životě a jak ho dobře prožít.

28 epizod

42 odběratelů

11.

Obrázek podcastu OnlineBllrs CZ/SK

OnlineBllrs CZ/SK

Vítejte u mého podcastu. Je to druhý podcast, který začínam. Tento stejný můžete najít již jako OnlineBllrs v anglickém jazyce. Budu zde sdílet své zkušenosti a vědomosti v marketingu a rozvoje byznysu, ať už mé vlastní zkušenosti, načtené, nakoukané, či odposlechnuté.

4 epizod

3 odběratelé

12.

Obrázek podcastu Rychlovka

Rychlovka

Rychlovka s Martinem. Většina lidí mě asi zná z Instagramu (@zatim_bez_nazvu). Stejně jako můj IG, i tenhle podcast bude hlavně o ženách.

2 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Babičky

Babičky

Praha očima babiček

3 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Máš to TAKY TAK?

Máš to TAKY TAK?

Nejkrásnější rozhovory jsou ty, při kterých zjistíme, že v hlavě toho druhého je to úplně stejně těžké, divné, strašidelné, zvrhlé a smutné jako v té naší. Že naše zkušenost není osobní prokletí. Že jsme prostě jenom... vyfasovali člověka. Šlo by nějak dostávat tuhle ú

6 epizod

11 odběratelů

15.

Obrázek podcastu #random s Annie Mac

#random s Annie Mac

Ahojte a vítejte na mém podcastu! Já jsem Annie Mac! ♡.•* Budu vytvářet úplně random videa. Od vyprávění o dobrodružstvích z mých cest, po filmování rozhovorů s kamarády, nebo zdělování mého pohledu na nejnovější trendy. Doufám, že se vám můj podcast bude líbit... :)

6 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Jak na sítě

Jak na sítě

Rozhovory o sociálních sítích a social media marketingu. Zkušení hosté, příklady z praxe a spousta inspirace.

49 epizod

116 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Jan Patrman

Jan Patrman

O psychologii, byznysu, financích a zdraví.

2 epizod

1 odběratel

18.

Obrázek podcastu Studio Poděbrady (ukončeno 9/2019) – Svobodný vysílač CS

Studio Poděbrady (ukončeno 9/2019) – Svobodný vysílač CS

Projekt svobodného internetového rádia české alternativy

0 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Na dva kusy

Na dva kusy

Podcast Na dva kusy je výmyslem studentů z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity. Představíme vám v něm výbušná témata v současném světě. Jsme budoucí analytici, profesoři a kancelářské krysy. Jsme studenty Bezpečnostních a strategických studií, Mezinárodních

5 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Jako hvězdy na noční obloze

Jako hvězdy na noční obloze

Rostislav Homola: Jako hvězdy na noční obloze

26 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Formuloviny Števa Eiseleho

Formuloviny Števa Eiseleho

Pozdravujem všetkých fanúšikov motoršportu a F1tky zvlášť pri tretej sezóne podcastovej série Formulovín.Legendárne príbehy, charizmatické osobnosti a udalosti, na ktoré sa už aj trochu zabudlo. Je tu 3. sezóna populárnych Formulovín s tradičnou dávkou zábavy a edukácie

57 epizod

51 odběratelů

22.

Obrázek podcastu occollo - Investování do nemovitostí

occollo - Investování do nemovitostí

Vítejte u Podcastu, který se zabývá investování do nemovitostí formou crowdfundingu. Každá epizoda má své konkrétní téma a provedou vás nimi odborníci ze společnosti occollo, která paří mezi přední české crowdfundingové platformy.

12 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Snílek

Snílek

♥️ Podpořte vznik deníku Snílek a vyberte si odměnu na Hithitu: https://www.hithit.com/cs/project/10810/denik-snilek-objevte-kouzla-svych-snu 🎁 Akademie lucidního snění: http://lucidnisen.cz/akademie/ 👉 Články Snílka najdete na: https://www.snilek.com/snilek/ Autor

5 epizod

11 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Ústecká SKVadra

Ústecká SKVadra

Podcast volejbalového klubu SKV Ústí nad Labem

9 epizod

0 odběratelů

25.