Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Jóga Dnes on Air
Vítejte při poslechu Jóga Dnes on Air!Svět jógy je plný nadšených učitelů, expertů, lektorů, kteří mají co říci, naučit, inspirovat a tím obohatit naši spirituální cestu. V podcastu JD, který jsme pro vás připravili společně se Zuzkou Klingrovou, si s těmito osobnostmi …
44 epizod
54 odběratelů
1.

Bohatá žena
Po 12 letech podnikání ve financích jsem se rozhodla věnovat speciální pozornost právě ženám a jejich vnímání financí jako klíči🗝 k osobní svobodě. Solo epizody i rozhovory se zajímavými ženami o financích, podnikání a jejich projektech.
23 epizod
25 odběratelů
2.

Jedeme za Vámi - Zuzana Majerová, Petr Mach, Ivan David
Debaty s kandidáty do Europarlamentu před volbami v červnu 2024. Debatují: Zuzana Majerová, Petr Mach, Ivan David. Zadavatel a zpracovatel: SPD a Trikolora
3 epizod
0 odběratelů
3.

Symbijóna
Zaposlouchej se do sdílení o mužsko-ženských tématech, vědomé sexualitě, otevřené komunikaci, hranicích, menstruaci, dechu, józe, meditacích, biohackingu nebo tantře. "Otevřené diskuze a sdílení slovem je pro mně velmi přirozené. Jsem multipotenciálka, a proto je i tent…
8 epizod
5 odběratelů
4.

Lepší města
Města jsou nejlepší lidský vynález, protože umožnila vznik všeho ostatního. Jejich výstavba, funkčnost a vzhled ilustrují aktuální stav civilizace a i když zdaleka ne každé město je krásné, většina z nich může být lepší. Podcast připravují Jakub Cigler Architekti.
6 epizod
0 odběratelů
6.

People on the Prompt
Umělá inteligence - za poslední dobu s ní lidé zaplnili internet AI bullshitem. U nás to ale bereme jinak. V podcastu People on the Prompt si zveme lidi, kteří AI skutečně ovládají a tvoří s ní věci, co mají smysl a zachovávají si lidskost. Zapomeňte na suché přednášky…
2 epizod
0 odběratelů
9.

Inventura na duši Mili Kadlčíková
Vnímáte volání své duše po změně? Chcete odložit každodenní stres, obavy a úzkosti? A zažívat opět vnitřní klid, radost a svobodu? Vítejte u své Inventury na duši. Během té své Inventury na duší jsem poznala spoustu skvělých průvodců – koučů, terapeutů, inspirátorů a mn…
50 epizod
88 odběratelů
10.

Bez pivka s Honzou
Dva kluci co mluví o životě a o tom, proč se nejmenujou spíš Na pivko s Honzou.
1 epizoda
0 odběratelů
12.

Baráky v ohrožení
Podcast Baráky v ohrožení si klade za cíl zpopularizovat opomíjenou architekturu stojící v už i tak zapomenutém kraji jako je Ústecký. V podcastu Kateřiny Hrachové budeme mluvit hlavně o architektuře a urbanismu 20. století na Mostecku a v Ústeckém kraji, speciálně se b…
4 epizod
0 odběratelů
13.

Ďábelský Pokec
Jsme Podcastový kanál fanklubu NHL týmu New Jersey Devils. Pravidelný Pokec o tom co se děje u Ďáblů, informace o hráčích, organizaci. Budeme se snažit přinést i zákulisní informace a "historky z natáčení", rozhovory s fanoušky a interview s hráči.
62 epizod
4 odběratelé
14.

ProjektSYPO
Podcasty SYPO pro učitele, ředitele a členy vedení škol, školní správce, ICT koordinátory, metodiky. A nejen pro ně. KIMcasty - novinky z oblasti kyberbezpečnosti a správy ICT ve škole. Ještě více informací a doplňující materiály na https://www.projektsypo.cz/bezpecnos…
50 epizod
6 odběratelů
15.

HOE-SKY
Dva teenageři se rozhodli založit svůj první podcast a vrhli se do toho po hlavě. Rozebírají a komentují různá témata, nebojí se kritiky a rozhodně jim nechybí ani trocha humoru. Chceš se jen tak odreagovat, zasmát či se něco přiučit? Rozhodně neváhej a poslechni si H…
5 epizod
0 odběratelů
16.

Západní vítr - Pirátský podcast
Podcast, ve kterém najdete aktuality, zajímavosti a rozhovory se členy pirátské posádky v Karlovarském kraji!
14 epizod
1 odběratel
17.

POKLÁBOSY
Ahoj, tady Kristý. Před pár lety jsem hledala nějakej kreativní outlet, kterýmu bych se mohla věnovat a byl by tak nějak můj. Jak tak čas běží, vnímám co se děje kolem mě a ráda o tom vyprávim. Vítej u podcastu Poklábosy.
34 epizod
0 odběratelů
18.

VodopÁD - online adtech podcast
Podcast o online reklamě, adtech a lidech kolem. Uvádí Marko Zekić.
7 epizod
0 odběratelů
19.

Po asfaltu
Život na čtyřech kolech a chování za volantem očima člověka, pro kterého je řízení vším.
31 epizod
24 odběratelů
23.