Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

RogoTalk
Jak to dopadá, když se obyčejní dva kluci rozhodnou nahlas mluvit o svých názorech, politice, moralitě, fylozofii a různých "velkých" otázkách. Kromě toho se můžete těšit na novinky ze světa i naší zemičky. Těšíme se na vás.
1 epizoda
1 odběratel
1.

Mosty k lidem
S nevěřícími přáteli vytvoř komunitu transformačního čtení Bible
144 epizod
0 odběratelů
2.

Finanční rádce Frekvence 1
„Při krachu banky o své peníze nepřijdete, za 7 pracovních dní je máte zpátky“, říká Renáta Kadlecová, výkonná ředitelka Garančního systému finančního trhu. K čemu Garanční systém slouží a co znamená, že je můj vklad pojištěný, se dozvíte v našem podcastu Finanční rádc…
4 epizod
6 odběratelů
3.

Pilulka Podcast
Toto je Pilulka podcast, kde nahlédete pod pokličku společnosti Pilulka.cz a zjistíte, jak funguje největší online lékárna v ČR.
6 epizod
4 odběratelé
4.

Czech mens national team - Podcast
česká softballová reprezentace mužů vytváří svůj vlastní podcast. Jedná se o zvukový záznam rozhovorů během našich soustředění, zápasů, tréninku a výjezdů, který slouží k tomu, abyste se Vy všichni dozvěděli, jak naše akce vypadají. Doufáme, že nás budete sledovat a uži…
10 epizod
0 odběratelů
5.

Dejme hlavy dohromady
Podcastová série navazující na nový besední cyklus Klubu Atlantik. Rozhovory s inspirativními hosty věnujícím se rozličným oborům lidské činnosti.
5 epizod
0 odběratelů
6.

Icing Podcast
Icing se začátkem nové NHL sezóny slaví první výročí své existence v oblasti rozboru sportu. Bohužel, 15 minut před kamerou vždycky uteče jako voda a my toho máme na jazyku mnohem víc, než kolik můžeme říct. Jelikož nám přišlo, že je škoda obírat vás o detailnější rozbo…
36 epizod
14 odběratelů
8.

Bohemian Perfection
Ctíme tradice a jdeme s dobou. Když se česká řemeslná tradice spojí s moderním designem a uměním, vzniká dokonalost. Pojďte s námi objevovat autentické výrobky kreativních řemesel a jejich mistry z celé České republiky. Inspirujte se poslechem podcastů Bohemian Perfecti…
10 epizod
0 odběratelů
10.

Koloběžkový podcast – kolobcast
Všechno, co jste chtěli vědět o koloběžkách, ale báli jste se zeptat. Koloběžkový podcast – kolobcast webu Priblizovadla.cz, který přináší odborné testy koloběžek a příslušenství, rady a tipy, jak vybrat nejlepší model pro různé využití, jak jezdit na těchto skvělých st…
24 epizod
15 odběratelů
11.

S Kubou na pivo
Podcast S Kubou na pivo se mnou, Jakubem Gránem. O lidech, věcech a dění kolem nás. Rozhovory s lidmi nad dobrým pivem. Sledovat mě můžete také na Instagramu @granjacob a kontaktovat mě můžete na e-mailu granjacobblog@gmail.com.
1 epizoda
0 odběratelů
12.

Budějckej podcast
Otevřete dveře na Budějovicko a poznejte místní obyvatele, kulturu, zajímavá místa a podniky. Ideální k poslechu, až pojedete k nám na jih.
36 epizod
11 odběratelů
14.

Konektor podcast
Hudebně/zábavný, publicistický podcast. Dva mediální matadoři Petr Meškán (ČRo, ČT nebo vydavatelství EMI) a Ondřej Hellebrant (Rock Rádio nebo Rádio Faktor) pravidelně glosují dění nejen na české hudební scéně.
186 epizod
66 odběratelů
15.

Začni teď! podcast
Freediver a otužilec David Vencl a s ním mentální kouč a biohacker Mira Nečas.
2 epizod
0 odběratelů
16.

Pytlíkov comedy
Komici Norbert Lichý, Jiří Sedláček, David Viktora a Vladimír Mráz v nové komediální show, volně navazující na seriál Pytlíkov, vysílaný v České televizi. Satira, vycházející z reálných zpráv politického a společenského života, investigativní novinařina a skvělý vyšetřo…
153 epizod
48 odběratelů
17.

Vařte s námi
Rubrika, ve které se sice vaří, ale recept není tím nejdůležitějším. Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
35 epizod
4 odběratelé
18.

Hodnoty v podnikání
Zveme k rozhovorům křesťanské podnikatele, obchodníky, manažery a živnostníky. Hledáme cesty k propojení úspěšného byznysu a živé víry.
71 epizod
0 odběratelů
20.

Ozvěny válek
Jsou slyšet v noci, občas i ve dne. Zůstanou po nich zničené ulice, domy, školy, životy… Každý zvuk znamená nebezpečí, každý může být poslední. Přesvědčte se na vlastní uši, v jakém strachu musí žít lidé v Sýrii, Iráku nebo na východní Ukrajině. I v těchto zemích Člověk…
6 epizod
0 odběratelů
22.

Fascinating Academy
16 let se zabývám řízením lidí. Navzdory všem teoriím z oblasti lidských zdrojů jsem přesvědčen, že se s lidmi a k lidem má mluvit. Viděl jsem spoustu manažerů, kteří nemohli vystupovat jako lídři, viděl jsem spoustu obchodníků, kteří neprodávali své produkty, viděl jse…
8 epizod
9 odběratelů
24.