Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Podnikání pro Holky w./ Markét Baginská
Podcast Podnikání pro Holky je prostor pro všechny ženy, které chtějí budovat nejen úspěšný byznys, ale i život podle sebe. Najdeš tady praktické know-how, ověřené strategie, zkušenosti podnikatelek, expertů i lidí z praxe, kteří ti pomůžou růst rychleji, dělat lepší ro…
159 epizod
113 odběratelů
1.

Na vrkanou
Podcast s poslancem PS Parlamentu ČR Františkem Navrkalem (Piráti). O čem si štěbetají ptáčci před sněmovnou? Jak žije a pracuje pirátský poslanec? Co zajímavého se děje nejen v politice? Na to se Radek Holodňák ptá pirátského poslance Františka Navrkala a jeho hostů. T…
3 epizod
0 odběratelů
3.

KOPR
FIlmoví tvůrci, studenti a nadšenci se sešli nad láhví zlatavého moku, aby se pobavili o artových novinkách stříbrného plátna, ale i o největších kinematografických klasikách.
4 epizod
0 odběratelů
4.

Psychologie filmu
Co by Carl Jung řekl na Star Wars? Proč Ron Weasley neustále fňuká? Jak by jednotliví členové Avengers dopadli v testech osobnosti? A kdo je sakra Tyler Durden? Pokud Vás zajímá, jakou roli hraje v kultovních filmových klasikách psychologie, jste na správném místě. Pono…
2 epizod
78 odběratelů
5.

Vše o průmyslu
Průmysl prochází procesem transformace, ve kterém není vždy snadné se zorientovat. Jak zachovat konkurenceschopnost českého průmyslu? Na to se snaží najít odpověď Lukáš Smelík a jeho hosté v podcastu Vše o průmyslu, podcastu pro moderní výrobu.
136 epizod
17 odběratelů
6.

Purple Firework
Ohňostroj je plný barev a života - přesně jako můj život. Snažím se žít aktivně, hodně cestovat, poznávat nové věci,... Kromě toho jsem i dlouholetá youtuberka, takže už vím co funguje (a co ne) na sociálních sítích. A přesně o tom bude podcast PURPLE FIREWORK. Budu rád…
4 epizod
0 odběratelů
7.

Level UP Life Podcast
Lifestyle Strategist Jana Matysová, zakladatelka značky BYJAMIE, odhaluje všechny své, vlastním životem ověřené, jednoduché strategie z oblasti osobního rozvoje, psychologie a produktivity, díky kterým můžete i vy nastartovat život, který budete milovat - hezky krok za …
21 epizod
22 odběratelů
8.

Královský Podcast #1 - prof. Josef Hynek
"Ekonomické centrum se přesouvá do ASIE. Pokud bych studoval na VŠ, vyrazil bych na studijní stáž do Asie, ale zajímavé jsou i země Latinské Ameriky." O studiu, roli univerzity, ale i úspěšných absolventech, jsme si povídali s děkanem FIM prof. Josefem Hynkem. Kniha …
5 epizod
0 odběratelů
12.

PAULUS
Jóga, jungiánská psychologie a védské tradice jako nástroje sebepoznání. Daniel Paulus přináší třicet let studia a praxe v tématech, která česká duchovní scéna většinou obchází: stín, komplexy, animus, individuace, tantra, Advaita Vedánta. Bez new age klišé. Bez guru ko…
114 epizod
58 odběratelů
15.

Pátečníci
Audiozáznamy přednášek z cyklu Pátečníci, Věda kontra Iracionalita, případně z dalších akcí pořádaných Českým klubem skeptiků - Sisyfos.
23 epizod
100 odběratelů
16.

Volný jako pták
Životní výzvy, které máme možná společné. Ze života mámy samoživitelky a jednoho malého čerta se zlatým srdcem. Z oblasti hudby, podnikání, vzdělávání a všeho, co nás ještě překvapí.
4 epizod
0 odběratelů
17.

Šéfové jsou kok*ti
Pojďme si to konečně přiznat: šéfové jsou zdaleka největší překážkou skvělé práce. Vím o čem mluvím, přes deset let totiž šéfuju kdečemu, ale zároveň jsem přesvědčenej, že to musí jít jinak. Chcete se mnou hledat nové šéfovství?
27 epizod
8 odběratelů
18.

(S)TALK
Dámy & pánové, je mi ctí vás přivítat u mého pořadu s názvem (S)TALK. Jedná se o podcastovou serii pořadů, ve které si budu zvát hosty, odborníky či jiné zajímavé osobnosti a budu s nimi diskutovat na různá témata. Mimo jiné jsem také YouTuber, streamer a tvůrce dalšího…
3 epizod
0 odběratelů
21.

Terapie sdílením: Průvodce moderními vztahy
#terapiesdilenim se stala nečekaným hitem poté, co Ester Geislerová a Josefina Bakošová aka Esterajosefina zveřejnily na Instagramu rozchodovou esemesku své kamarádky. Dnes jim od čtenářů chodí každý den stovky takových zpráv. Co všechno se za nimi skrývá a jaký vliv má…
1 epizoda
90 odběratelů
22.

Uvolněte se
Tělo, hlava a věci kolem toho. S lidmi, kteří žijí tělem i duší, si povídá Jan Smetánka. Podcast vzniká v rámci Psychologie.cz, největšího sebepoznávacího portálu v České republice.
14 epizod
98 odběratelů
23.

Obratel podcast
Zdeňka a Naty, studentky Katedry teorie a kritiky pražské DAMU, si připravily k festivalu Zlomvaz 2021 krátkou podcastovou sérii.
7 epizod
0 odběratelů
24.

Radosti A Starosti By Bella
Ahoj, já jsem Martina alias Bella a vítám tě na svém kanále. Píši blog o kosmetice, ale v podcastech se budu zabývat tím, co život přináší - svými životními zkušenostmi, motivací a cestováním.
25 epizod
9 odběratelů
25.