LifeHacker
Každé pondělí od 19.00 vysíláme pořad o hackování života pomocí moderních technologií. Zde na iTunes pak můžete sledovat záznamy.
49 epizod
11 odběratelů

Level UP Life Podcast
Lifestyle Strategist Jana Matysová, zakladatelka značky BYJAMIE, odhaluje všechny své, vlastním životem ověřené, jednoduché strategie z oblasti osobního rozvoje, psychologie a produktivity, díky kterým můžete i vy nastartovat život, který budete milovat - hezky krok za …
21 epizod
22 odběratelů

Lesní Stezkou
Lesní stezkou je místo pro vnitřní rozhovory, pro nespoutanou kreativitu a pro obrovskou lásku k přírodě i k člověku. Místo, které pomáhá zažít život jinak a v jeho celistvosti. Jmenuji se Alexandra Martina Běhalová a jsem certifikovaná aromaterapeutka, bylinkářka a…
94 epizod
13 odběratelů

Legend Element Podcast
This is your dose of motivation! Welcome to the inspirational podcast by the Australian movement, Legend Element. We broadcast in English, Czech, and Slovakian. Our mission is to showcase that ordinary people can embark on extraordinary adventures. Follow your passion, …
83 epizod
4 odběratelé

Lean Talk CZ
Michaela Opletalová zpovídá průmyslové inženýry a inženýrky, kteří se rádi podělí o svůj přístup a filozofii v rámci Leanu.
6 epizod
6 odběratelů

v Krušných jsem DOMA
Krušnohorské podcasty s krušnohorskými osobnostmi o životě, přírodě a všem co se nás týká.
14 epizod
24 odběratelů

Kroky K Úspěchu
Nový podcast o historii a vzniku skutečně úspěšných společností. Ve Speciálních epizodách se o své Kroky K Úspěchu podělí čeští zakladatelé firem. Více na www.krokykuspechu.cz
30 epizod
13 odběratelů

Kristýna Tulachová
Sæl og ahoj! Jmenuju se Kristýna, studuju sémiotiku a právě teď jsem na Islandu na Erasmu. Prostřednictvím podcastu sdílím svoje rady a zážitky z té nejkrásnější země, kterou jsem kdy navštívila, ale která očividně není vždy tak nadšená ze mě.
5 epizod
6 odběratelů

Karanténa Zuzany Fuksové
Zápisky nepsané na oprátce, ale v bytě, na chatě a na zahradě běhěm koronakrize. Vysoká škola života v izolaci. Jak být na mateřské a mít zaracha. Všechny díly podcastu Karanténa Zuzany Fuksové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS n…
10 epizod
6 odběratelů

Kafemlejnek.TV
Zastavte se na kávu s Honzou Novotným a Petrem Ferschmannem a nic vás při tvorbě software nesemele. Od vývojařů přes designery, architekty až po zakladatele společností. Za kamerou je Tomáš Hodr.
67 epizod
7 odběratelů

Kafecast
Autentický český podcast nad šálkem ☕️ se zajímavými lidmi, kteří by mohli vaší životní cestu trošku obohatit! 🙏🏻 ▪️rady ▪️tipy ▪️lifehacky ▪️know-how
8 epizod
5 odběratelů

Kafe a inzulín
Podcast jedné diabetičky o životě s cukrovkou. Nechte se inspirovat a přesvědčte se na vlastní uši, že i s cukrovkou se dá žít naplněný život, ať už se rozhodnote dělat cokoliv.
7 epizod
14 odběratelů

K věci Štěpánky Duchkové
Co se děje v Praze? Rozhovor Štěpánky Duchkové na aktuální pražské téma. Všechny díly podcastu K věci Štěpánky Duchkové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
303 epizod
7 odběratelů

Jsemlowcarb Lifestyle
Jmenuji se Michal Král, jsem Holistic Nutrition Coach a tvůrce online low carb programu, pořadatel low carb a paleo kurzů, tvůrce low carb jídelníčků na míru a majitel webu www.jsemlowcarb.cz. Kontaktovat mě můžete na e-mailu michal@jsemlowcarb.cz. Najdete mě i na Insta…
9 epizod
20 odběratelů

Jsem PAŘÍK a RADIM
Jsem PAŘÍK a RADIM: už od roku 2003 lidem a firmám, jak dosahovat lepších výsledků. Lepších, než si kdy mysleli. A teď budu radit i z podcastu. Někdy já, někdy moji hosté. A vám RADIM: pusťte si to. Nebojím se totiž zeptat fakt na tělo. Jedině tak zjistíte, jak skutečně…
76 epizod
64 odběratelů

Jsem Pilot
Rozhovory s českými piloty FPV dronů aka koptér. Dozvíš se, co nosí v batohu, jak začínali nebo jak rozbili svůj první dron. Video rozhovory ▶️ https://www.youtube.com/@dejfvaclavik Dříve se tento podcast jmenoval "Jsem Kouzelník", najdeš tu tedy i starší rozhovory s če…
46 epizod
13 odběratelů

jizerské *ticho
Podcast o městech v Jizerských horách, kde chcípnul pes. Ale hlavně o lidech, kteří nepřestali věřit, že dokonce i tam je pod dlažbou pláž.
49 epizod
6 odběratelů

Jiří Korynta Podcast
Vítejte na mém podcastu. Mé jméno je Jiří Korynta a jsem multi-instrumentalista a dirigent Pražského filmového orchestru.
27 epizod
1 odběratel

Jiným pohledem
Tento podcast nabízí trochu jiný pohled na fungování lidské psychiky. Jirka Martišek předkládá užitečné myšlenky a praktické nástroje k tomu, jak ještě lépe využívat svoji mysl - když už jednou ten mozek máme. Čerpá převážně z NLP a ze své praxe kouče a lektora. Věří…
38 epizod
44 odběratelů