Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Novinky v podcastech

Projděte si nejnovější podcasty

Obrázek podcastu LifeHacker

LifeHacker

Každé pondělí od 19.00 vysíláme pořad o hackování života pomocí moderních technologií. Zde na iTunes pak můžete sledovat záznamy.

49 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu Liberty talks cz

Liberty talks cz

První libertariánský podcast v češtině.

6 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Level UP Life Podcast

Level UP Life Podcast

Lifestyle Strategist Jana Matysová, zakladatelka značky BYJAMIE, odhaluje všechny své, vlastním životem ověřené, jednoduché strategie z oblasti osobního rozvoje, psychologie a produktivity, díky kterým můžete i vy nastartovat život, který budete milovat - hezky krok za

21 epizod

22 odběratelů

Obrázek podcastu Lesní Stezkou

Lesní Stezkou

Lesní stezkou je místo pro vnitřní rozhovory, pro nespoutanou kreativitu a pro obrovskou lásku k přírodě i k člověku. Místo, které pomáhá zažít život jinak a v jeho celistvosti. Jmenuji se Alexandra Martina Běhalová a jsem certifikovaná aromaterapeutka, bylinkářka a

94 epizod

13 odběratelů

Obrázek podcastu Legend Element Podcast

Legend Element Podcast

This is your dose of motivation! Welcome to the inspirational podcast by the Australian movement, Legend Element. We broadcast in English, Czech, and Slovakian. Our mission is to showcase that ordinary people can embark on extraordinary adventures. Follow your passion,

83 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Lean Talk CZ

Lean Talk CZ

Michaela Opletalová zpovídá průmyslové inženýry a inženýrky, kteří se rádi podělí o svůj přístup a filozofii v rámci Leanu.

6 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu KYDY

KYDY

🌈Queer podcast, 20 minut, kerý Vám už nikdy nikdo nevrátí 😭👌 Strasti, slasti, přiznání a emoce vždycky až na dřeň. Bez reklam a motivačních keců nálož nekorektní nudy pro Vaší white trash duši 👨🏻‍🦰❤️🎧 A nezapomeňte nahlídnout i do zákulisí -> @kydypodcast

111 epizod

40 odběratelů

Obrázek podcastu v Krušných jsem DOMA

v Krušných jsem DOMA

Krušnohorské podcasty s krušnohorskými osobnostmi o životě, přírodě a všem co se nás týká.

14 epizod

24 odběratelů

Obrázek podcastu Kroky K Úspěchu

Kroky K Úspěchu

Nový podcast o historii a vzniku skutečně úspěšných společností. Ve Speciálních epizodách se o své Kroky K Úspěchu podělí čeští zakladatelé firem. Více na www.krokykuspechu.cz

30 epizod

13 odběratelů

Obrázek podcastu Kristýna Tulachová

Kristýna Tulachová

Sæl og ahoj! Jmenuju se Kristýna, studuju sémiotiku a právě teď jsem na Islandu na Erasmu. Prostřednictvím podcastu sdílím svoje rady a zážitky z té nejkrásnější země, kterou jsem kdy navštívila, ale která očividně není vždy tak nadšená ze mě.

5 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Kardiopodcast

Kardiopodcast

10 epizod

9 odběratelů

Obrázek podcastu Karanténa Zuzany Fuksové

Karanténa Zuzany Fuksové

Zápisky nepsané na oprátce, ale v bytě, na chatě a na zahradě běhěm koronakrize. Vysoká škola života v izolaci. Jak být na mateřské a mít zaracha. Všechny díly podcastu Karanténa Zuzany Fuksové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS n

10 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Kafemlejnek.TV

Kafemlejnek.TV

Zastavte se na kávu s Honzou Novotným a Petrem Ferschmannem a nic vás při tvorbě software nesemele. Od vývojařů přes designery, architekty až po zakladatele společností. Za kamerou je Tomáš Hodr.

67 epizod

7 odběratelů

Obrázek podcastu Kafecast

Kafecast

Autentický český podcast nad šálkem ☕️ se zajímavými lidmi, kteří by mohli vaší životní cestu trošku obohatit! 🙏🏻 ▪️rady ▪️tipy ▪️lifehacky ▪️know-how

8 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Kafe a inzulín

Kafe a inzulín

Podcast jedné diabetičky o životě s cukrovkou. Nechte se inspirovat a přesvědčte se na vlastní uši, že i s cukrovkou se dá žít naplněný život, ať už se rozhodnote dělat cokoliv.

7 epizod

14 odběratelů

Obrázek podcastu Primáček

Primáček

Prima pohádky pro kluky i holky

10 epizod

39 odběratelů

Obrázek podcastu K věci Štěpánky Duchkové

K věci Štěpánky Duchkové

Co se děje v Praze? Rozhovor Štěpánky Duchkové na aktuální pražské téma. Všechny díly podcastu K věci Štěpánky Duchkové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

303 epizod

7 odběratelů

Obrázek podcastu Jsemlowcarb Lifestyle

Jsemlowcarb Lifestyle

Jmenuji se Michal Král, jsem Holistic Nutrition Coach a tvůrce online low carb programu, pořadatel low carb a paleo kurzů, tvůrce low carb jídelníčků na míru a majitel webu www.jsemlowcarb.cz. Kontaktovat mě můžete na e-mailu michal@jsemlowcarb.cz. Najdete mě i na Insta

9 epizod

20 odběratelů

Obrázek podcastu Jsem PAŘÍK a RADIM

Jsem PAŘÍK a RADIM

Jsem PAŘÍK a RADIM: už od roku 2003 lidem a firmám, jak dosahovat lepších výsledků. Lepších, než si kdy mysleli. A teď budu radit i z podcastu. Někdy já, někdy moji hosté. A vám RADIM: pusťte si to. Nebojím se totiž zeptat fakt na tělo. Jedině tak zjistíte, jak skutečně

76 epizod

64 odběratelů

Obrázek podcastu Jsem Pilot

Jsem Pilot

Rozhovory s českými piloty FPV dronů aka koptér. Dozvíš se, co nosí v batohu, jak začínali nebo jak rozbili svůj první dron. Video rozhovory ▶️ https://www.youtube.com/@dejfvaclavik Dříve se tento podcast jmenoval "Jsem Kouzelník", najdeš tu tedy i starší rozhovory s če

46 epizod

13 odběratelů

Obrázek podcastu Jokerovy podcasty

Jokerovy podcasty

Podcast by www.jokerovypodcasty.cz

11 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu jizerské *ticho

jizerské *ticho

Podcast o městech v Jizerských horách, kde chcípnul pes. Ale hlavně o lidech, kteří nepřestali věřit, že dokonce i tam je pod dlažbou pláž.

49 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Jiří Korynta Podcast

Jiří Korynta Podcast

Vítejte na mém podcastu. Mé jméno je Jiří Korynta a jsem multi-instrumentalista a dirigent Pražského filmového orchestru.

27 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Jiným pohledem

Jiným pohledem

Tento podcast nabízí trochu jiný pohled na fungování lidské psychiky. Jirka Martišek předkládá užitečné myšlenky a praktické nástroje k tomu, jak ještě lépe využívat svoji mysl - když už jednou ten mozek máme. Čerpá převážně z NLP a ze své praxe kouče a lektora. Věří

38 epizod

44 odběratelů

Obrázek podcastu Ještě jednu, prosím ...

Ještě jednu, prosím ...

Čtyři holky Čtyři názory Čtyři hlasy A ještě jedna....

13 epizod

6 odběratelů