Ranní Mysli Podcast
Poscast o tom, jak být lepší, štastnější a celkově jak se posunout v životě dál
1 epizoda
10 odběratelů

Radosti A Starosti By Bella
Ahoj, já jsem Martina alias Bella a vítám tě na svém kanále. Píši blog o kosmetice, ale v podcastech se budu zabývat tím, co život přináší - svými životními zkušenostmi, motivací a cestováním.
25 epizod
9 odběratelů

RadioDixie - Honkytonk jukebox
Stejně je to všechno jen country a rock´ n roll. Trojici nejnovějších desek, které by neměly minout ušní boltce posluchačů Rádia Dixie, představuje Marty Pešek. Volume doprava!
147 epizod
12 odběratelů

RadioDixie - Country Heroes
Kris Kristofferson to řekl ze všech nejlíp: „Když to zní jako country, tak to asi nejspíš bude country.“ I když od časů Jimmieho Rodgerse a Hanka Williamse Sr. protekly hrdly countryových hrdinů nekonečné řeky whiskey, je duše téhle muziky stále svěží. Evžen Müller v ro…
63 epizod
21 odběratelů

RadioDixie - Bemanova Noční můra
Horečnatá noční výprava do temných hudebních zákoutí amerického jihu. Alternativní bluegrass, cowpunk, gothic country a jiné úchylnosti a zvěrstva. S Mr.Bemanem občas vysílá i sám ďábel…
85 epizod
17 odběratelů

Radio Helou!
Rádio Helou! je online rádio, kde dominuje mluvené slovo. Autorské pořady vyrábí a vysílá produkční společnost Firestarter s.r.o. skrze stream nebo podcast. Mezi zásadní témata patří témata zdraví, emoce, životní styl, jednota, příležitosti, což jsou i klíčové slova pla…
260 epizod
11 odběratelů

Racecast - aneb závodnický podcast
Profesionální závodník rally, Jan Černý a jeho závodnický podcast. Poslední dobou jsem sám sebe často přichytil při poslouchání podcastů. Je to skvělá platforma, kde se dají výborným způsobem předávat informace, pocity a zkušenosti lidí. Přestože je na českém internetu …
2 epizod
22 odběratelů

R2B2 audio - Programatická minutka
Programatická minutka – rozhovory s osobnostmi z mediálního světa o novinkách, názorech a zkušenostech s programatikou
11 epizod
2 odběratelé

Publicistika
Díváme se problémům na zoubek! Všechny díly podcastu Publicistika můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
58 epizod
2 odběratelé

PROUD
Podcast Anny Šulcové a Jakuba Gulaba o životě, denních vítězství a síle přítomného okamžiku.
26 epizod
38 odběratelů

Prostě Daniel
Ahoj, jsem Daniel Krůl. Je mi 22 a jsem podnikatel, konzultant a programátor. Vítejte u mého podcastu Prostě Daniel, kde mluvím o byznysu a seberozvoji. Budu s vámi sdílet mé úspěchy a prohry v podnikání, marketingu a IT.
3 epizod
2 odběratelé

Profipeloton.cz Podcast Tour de FANTASY
Podcast pro fanoušky světového profipelotonu
2 epizod
2 odběratelé

Process
Hrozně rád bych tu vytvořil prostor, kde uslyšíte zajímavé myšlenky, super životní příběhy a snad se taky pobavíte. Celé to bude o procesu, o cestě k cíli a doufám, že to nabídne i jiné úhly pohledu na různá témata.
3 epizod
4 odběratelé

PROBUDOBRA SHOW
Podcast hoštěný Dominikem Novozámským s cílem povzbudit všechny, kdo berou život do vlastních rukou a tvoří úžasné věci pro lidi kolem sebe. Poslouchejte každou sobotu strategie psychologie změny, návyků, růstu v kariéře, zdraví a spoustu dalšího.
5 epizod
6 odběratelů

Přímo z místa
Vyrážíme s mikrofonem do terénu a přinášíme vám reportáže ze zajímavých míst Olomouckého kraje. Památky, příroda, lidé a zážitky. To vše viděné rozhlasovýma očima. Všechny díly podcastu Přímo z místa můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a…
228 epizod
6 odběratelů

Příběhy fotek
Kolega není konkurence ale někdo, s kým si můžu navzájem pomoci být lepší. Úspěšnější. Šťastnější. Když si všichni budeme pomáhat, bude nám na světe pohádkově.
22 epizod
12 odběratelů

PŘF OU
Podcastový kanál Přírodovědecké fakulty Ostravské univerzity nabízí rozhovory s vědci, studenty i pracovníky na rozličná témata. Buďte vědě blíž a pusťte si ji do uší!
21 epizod
4 odběratelé

Prečítaj si to po sebe
Podcast, kde spisovatelia čítajú, čo si sami napísali. Nové epizódy snáď každý mesiac. Alebo tak nejako.
10 epizod
5 odběratelů

Praotec a Zlosyn Podcast
"Podcast, kterej ti vymluví díru do hlavy. Přidrzlý povídání o všem, co nám přijde zajímavý. Jestli máte rádi hudbu, kulturu a blbý hlášky, stoupněte si do řady. Vypněte si sprchy, protože my umejem prdele všem."
24 epizod
3 odběratelé

POŽÁRY.cz
Tohle je podcast o hasičích a hasičině, o nových i zaběhnutých trendech, hasičských klišé a hlavně o tom, co si říkáme v garážích a na hasičárnách. Martin Kavka volá lidem, kteří k tomu mají co říct. ... a nezapomeňte #hovnohoří
61 epizod
16 odběratelů

poVídačky
Vítejte ve světě Veroniky Wisiorkové, holky která se našla v tématech zdravého životního stylu, výživě, sportu, životním balanci, marketingu (hlavně na sociálních sítích), taky trošku v psychologii, osobnostním rozvoji a začátcích na volné noze. Baví mě vzdělávat se a p…
23 epizod
37 odběratelů