Aloisovy otázky
Podcast Aloisovy otázky z produkce Centra Seňorina otevírá témata, která se týkají péče, paměti a života s alzheimerovou nemocí a demencí – ale i vztahů, emocí a společnosti jako celku. V rozhovorech s odborníky, osobnostmi i lidmi s vlastní zkušeností přinášíme inspira…
94 epizod
10 odběratelů

Eva masáže
Ráda předávám zkušenosti o masážích pro začínající kolegy a pro ty, kteří chtějí svým dotykem pomáhat sobě, nebo ostatním lidem kolem sebe.
14 epizod
7 odběratelů

Nespavci
Nespavci je autorská podcastová série Magdaleny Hejzlarové o nespavosti a jejích paradoxech. Sama s ní má letitou zkušenost, i proto se v šesti epizodách vypravuje za lidmi, kteří se se spánkovými potížemi také potýkají. Jejich příběhy jsou často spíš o cestě, než o jed…
14 epizod
5 odběratelů

BEZ OSTYCHU
Podcast BEZ OSTYCHU se věnuje tabuizovaným tématům jako je s€x, intimita, ženský menstruační cyklus a všemožné ženské problémy, se kterými se ženy trápí a často se na ně stydí zeptat i svých kamarádek. Dozvíte se zde vždy nějaké obecné informace k danému tématu a násl…
24 epizod
64 odběratelů

Le modevie
Ahoj všichni! aaaa mám svůj podcast!! Byl to už nějakou dobu můj sen a sny se mají plnit! Jsem obyčejná holka, co se zajímá o zdravý životní styl, sport, cestování ale zároveň i módu, seberozvoj a motivaci ostatních. Na druhou stranu můj život je plný fuckupů a různých …
23 epizod
4 odběratelé

NEO People CZ/SK
Uvědomělé rozpravy nad tématy, která přinášejí radost a blahobytný život, meditační N.E.O.Pauzy pro zklidnění mysli a rovnováhu nebo učení se přijímaní hodnot od vesmíru. Pojďte si s námi zlepšit kvalitu svého života. To je N.E.O.People s Victorií Contoret a Renatou Ono…
12 epizod
0 odběratelů

Light-soul BODY & MIND
Podcast pro inspiraci a motivaci v oblasti zdravého pohybu (jógy a funkčního tréninku), vědomé práce s myslí, mindfulness, meditací, zdravé výživy, biohackingu a životních dobrozvyků. Žádné teoretické složitosti, ale prakticky, efektivně a do každodenního života. Ze živ…
12 epizod
2 odběratelé

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Pořad o zdraví a zdravém životním stylu, kde se veselou formou dozvíte více o svém zdraví a jak funguje lidské tělo. Letos se Kateřina Cajthamlová vydává i za posluchači. Všechny díly podcastu Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní…
158 epizod
111 odběratelů

Albína Flanderová
Podcast pro každého, kdo je na cestě poznání svého nitra, na své cestě srdce. Podcast, který se snaží ukazovat věci v hlubších souvislostech. Spiritualita, osobní rozvoj, psychologie, kraniosakrální terapie, duše a zákony Vesmíru, vědomý život a péče o tělo a mnoho dalš…
21 epizod
6 odběratelů

Cesta srdce
Podcast pro každého, kdo je na cestě poznání svého nitra, na své cestě srdce. Podcast, který se snaží ukazovat věci v hlubších souvislostech. Spiritualita, osobní rozvoj, psychologie, kraniosakrální terapie, duše a zákony Vesmíru, vědomý život a péče o tělo a mnoho dalš…
21 epizod
15 odběratelů

Na Homolce podcast
Nemocnice Na Homolce je nadstavbovým klinickým zdravotnickým zařízením, které se zaměřuje na mimořádně kvalifikovanou a technologicky vyspělou léčbu kardiovaskulárních a neurologických onemocnění a na neurochirurgické zákroky. Pacienty přijímáme z celé České republiky i…
20 epizod
4 odběratelé

Neuro Mischel
Podle astrologie má každé období na nás nějaký vliv. Slunce prochází každý měsíc jiným znamením a tím se mění i nálada a životní témata, kterým věnujeme naší pozornost. V podcastu se dozvíte, na co je dobré se daný čas zaměřit a připravit.
14 epizod
0 odběratelů

Avalon Fitness Cast
Avalon Fitness Vám přináší! Podcast plný novinek a zajímavých informací ze světa fitness, sportu a zdraví. Představíme Vám ikony plzeňského sportu i mnohé další aktivně sportující osobnosti. Dozvíte se, jak se úspěšní plzeňští sportovci připravují na závody. Jak se udrž…
10 epizod
5 odběratelů

Rozkročena nad zrcadlem
Podcast, kde se o sexu, vztazích a těle mluví bez studu, ale s láskou. Sex koučka Zuzana Křížová otevírá témata, o kterých se často mlčí – s humorem, něhou i odvahou říct věci naplno. Protože rozkoš není cíl. Je to způsob, jak jít životem. 🌹 Staň se placeným odběratel…
62 epizod
65 odběratelů

Milfka-Katolik
Poslouchejte Milfku! Ona je zkušená a on zvědavý. Milfka a Katolík vás provedou ložnicemi obyčejných i neobyčejných lidí. Podcast o intimním životě tak, jak je.
13 epizod
16 odběratelů

Hranice násilí
Hranice násilí je dokumentární podcastová série Táni Zabloudilové. Přináší vyprávění šesti mladých žen, které zažily sexuální násilí v partnerských vztazích, popřípadě byl jeho pachatelem někdo z okruhu známých. Podcast se tak zaměřuje na nejčastější podoby sexuálního n…
10 epizod
29 odběratelů

Jarušky Podcast
Jsem Jaruška, autorka a zakladatelka projektu Primapostava, který pomáhá ženám transformovat svůj životní styl a dosahovat trvalých výsledků bez extrémních diet a hladovění. Jsem výživová poradkyně, která věří v sílu přirozené výživy, a to, že skutečná změna začíná uvni…
50 epizod
2 odběratelé

FertiliTea
Podcast o plodnosti, neplodnosti, genetice, zdraví a životních rozhodnutích, které formují naši budoucnost. Bez tabu, s nadhledem, odborností a lidskostí. Repromeda je klinika reprodukční medicíny a preimplantační genetické diagnostiky. Jsme vaším průvodcem na cestě k…
15 epizod
0 odběratelů

NEJSEM TABU, A TY?
Jsem Tereza Nagyová a NEJSEM TABU! Poslechněte si skutečné příběhy jedinečných lidí otevřeně a bez předsudků. Věnujeme se především tématům, o kterých se ve společnosti nemluví, za co by se lidi snad měli stydět nebo se bát je nahlas probírat a otevřeně o nich diskutova…
8 epizod
1 odběratel

Funkční medicína s Terezou Černou
Jsem lékařka zabývající se funkční medicínou, je to moje vášeň a baví mne inspirovat ostatní v oblasti zdravého životního stylu, proto Vám v tomto podcastu budu představovat zajímavé hosty - lékaře a terapeuty, které s funkční medicínou pracují.
9 epizod
20 odběratelů

Všechno přitom nic
Všechno přitom nic je podcast o každodenních strastech života mladých lidí, o kterých by se mělo mluvit NAHLAS.
61 epizod
5 odběratelů

Neurodiverzita
Objektivní svět prožíváme subjektivně - každý ho zažívá jinak. Naše zkušenosti a způsoby prožívání světa jsou jedinečné a liší se od toho, jak svět prožívají druzí. Objektivní svět tedy vnímáme jako střet nekonečného množství subjektivních světů, prožívaných realit. Jak…
20 epizod
20 odběratelů