Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Novinky v podcastech

Projděte si nejnovější podcasty

Obrázek podcastu Podcast Života na klíč

Podcast Života na klíč

Najdete zde rozhovory s našimi odborníky z řad terapeutů, koučů a výživových poradců na témata, se kterými se nejčastěji setkáváme. Všechny tyto profese se zaměřují na osobní rozvoj svých klientů, i když každá z nich k tomu přistupuje jinak, a proto je zde máme všechny

10 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Zdraví máš jen jedno

Zdraví máš jen jedno

Podcast o potravinách a jejich skvělých účincích na různá onemocnění a potíže. Zkuste si recepty, které si snadno připravíte, aby vám vaše zdraví sloužilo.

99 epizod

78 odběratelů

Obrázek podcastu Rozhovory s MUDr. Jonášem

Rozhovory s MUDr. Jonášem

Měli bychom se zajímat o svoje zdraví nebo nebo se odevzdat medicíně? Nejen na tuto otázku uslyšíte odpověď díky nové sérii rozhovorů s panem doktorem Josefem Jonášem. Čeká vás mnoho praktických myšlenek a tipů, pohledů na život. Informace a souvislosti často vedou k po

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Emma v hlavě

Emma v hlavě

Vítám Vás u mého podcastu Emma v hlavě! Jmenuji se Emma. Jsem studentka a bývalý pacient mentální anorexie. Mentální problémy se pro mě ze dne na den staly hlavním životním tématem a mám pocit, že se o psychickém zdraví u mladých mluví málo. Proto jsem založila svůj vl

7 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Sestry v akci

Sestry v akci

Poslechněte si příběhy českých zdravotníků pracujících v různých koutech světa. Pojďme společně zjišťovat, jaké byly jejich cesty k mezinárodní kariéře v ošetřovatelství. Ale podívejme se také na to, co jim práce v zahraničí dala a vzala. A mnoho dalšího! Sestry v akci

17 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Bezpečné místo

Bezpečné místo

Bezpečné místo je vytvořeno pro všechny potýkající se s psychickými problémy (ale i těm, co jsou po jejich boku, nebo se snaží pouze o tomto všem vzdělat). Na instagramu existuje bezpečné místo ppp= pro lidi s poruchami příjmu potravy. Zde chci mluvit obecně o lidské ps

7 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Pokec se Sárkou

Pokec se Sárkou

Ahoj bobíci! Tenhle podcast je vlastně celý jen o mém životě a o mých názorech. Pokud chcete něco vážnějšího a ne tak rozházeného, tak Vás určitě odkážu na podcast, který mám s mojí hodně dobrou kámoškou. Všude nás najdete jako Kvetoucí růže. Doufám, že se Vám moje kec

7 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Dva ve zdraví, nejen o otázkách na tělo

Dva ve zdraví, nejen o otázkách na tělo

Nasaďte si sluchátka a poznejte lépe svět zdravotnictví a domácí péče. #pecujislaskou Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

14 epizod

13 odběratelů

Obrázek podcastu self-nested

self-nested

vítám tě a posílám objetí. zasloužíš si ve svém životě to nejlepší, víš to? self nested; uvelebit se sám v sobě, najít v sobě místo a hnízdo, do kterého se můžeš kdykoliv a kdekoliv obrátit s vědomím, že tam budeš v bezpečí, s naprostým odpuštěním a pochopením. self-n

19 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Gay Guys

Gay Guys

Otevírá svět gayů a LGBT+ komunity všem, kteří chtějí naslouchat.

105 epizod

42 odběratelů

Obrázek podcastu Bílkovina

Bílkovina

Výživa pro Vaše uši. Informace a souvislosti o veganství i udržitelnosti v neudržitelném světě. S hosty, kteří mají co říct. Podcast z Brna. #bilkovina

19 epizod

9 odběratelů

Obrázek podcastu Průvodce Jana Jesenská

Průvodce Jana Jesenská

Podcast s názvem Průvodce Jana Jesenská vám přináší informace o všestranném využití konopí. Seznámím vás se základními pojmy a nabídnu také rozhovory s významnými osobnostmi konopné scény.

6 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Anděla v pohybu talks

Anděla v pohybu talks

Jsem Anděla. Jsem tanečně-pohybová terapeutka a novopečená maminka, ale taky celiatička a žena s Turnerovým syndromem. Všechny moje diagnózy a všechny mé životní cesty (a především moje láska k tanci) mě vedly až ke tříletému studiu tanečně-pohybové terapie a k tomu, že

18 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu TerapieTetováním

TerapieTetováním

Podcast o tělesných modifikacích, zkrášlování těla a o všem, co k tomu patří. Vytvořeno lidmi z pražského tetovacího a piercingového studia Tattoo Therapy.

6 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Čekaní na Godota

Čekaní na Godota

Podcast o neplodnosti, možnostech jejího řešení a dalších reprodukčních "mňámkách".

7 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Protonoví bojovníci

Protonoví bojovníci

Protonové centrum a Seznam.cz přináší podcast Protonoví bojovníci. Jedná se o projekt, který má obrovský úkol – ukázat, že s nemocí se musí bojovat a že se dá vyhrát. Moderátor Honza Musil každý týden představí zajímavé hosty, kteří se s rakovinou utkali. Někteří jako p

22 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Rozmarná léta

Rozmarná léta

Podcast, který provází světem našich 20s, jak v tom zmatku najít balanc a pohodu, ale i o chybách a přešlapech s ním spojených.

5 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Synergy Club Podcast

Synergy Club Podcast

Synergy Club je fitness a wellness klub v Praze na Andělu. Naším cílem je vytvořit příjemné klubové prostředí, které pomůže lidem zlepšit jejich fyzický i psychický stav a zároveň místo, jež bude svou atmosférou přitahovat lidi se společným zájmem ke zdraví, kam se rádi

19 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu BUĎ FIT Protein & Co. x Činkárna

BUĎ FIT Protein & Co. x Činkárna

Důležité rady, tipy a znalosti profíků na tvé cestě ke zdravému vztahu k cvičení. Jsme česká značka Protein & Co., která vyrábí výživové doplňky nejen pro sportovce a spojila se s menším olomouckým fitkem, Činkárnou, aby v zábavné formě a bez servítek hovořila o cvičení

0 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Glow with Kate

Glow with Kate

Taky tě zajímá zdravý životní styl, fitness, wellness, vztahy a miluješ kávu? Tak si ji nachystej a pojď si poslechnout Pure by Kate podcast. Hosted by Kateřina Fričová

22 epizod

28 odběratelů

Obrázek podcastu Zhubni kilo týdně s Pavlou

Zhubni kilo týdně s Pavlou

Jednoduché tipy a triky pro vytížené ženy, jak rychle a zároveň zdravě zhubnout cca 1kg týdně s radostí a nadšením, pomocí mého ověřeného hubnoucího systému.

5 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu PeliCast

PeliCast

Podcast 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy nejen o medicíně. Rozhovory s oceňovanými odborníky ze zdravotnictví i zajímavými osobnostmi. Komentované dění na fakultě. Novinky ze studia medicíny, fyzioterapie, ošetřovatelství a radiologické asistence. To vše a ví

27 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Nutrice u dvou přátel

Nutrice u dvou přátel

Podcast o výživě nabušený informacemi, optimismem a vytříbeným humorem. Nutriční galaxií provázejí dva ostřílení mazáci @ten_nutricni a @nutrie_v_behu, díky kterým už nikdy neskočíte na špek nutričním šejdířům, lupičům a loupežníkům. Držte si klobouky, pojedeme z kopce!

25 epizod

36 odběratelů

Obrázek podcastu Holistická Akademie

Holistická Akademie

Holistická Akademie přináší inspiraci skrze životní příběhy a zkušenosti. Navrací nás ke spojení s přírodou a inspiruje, jak žít více holisticky. Rozebírá rozličné terapeutické metody, sloužící k osobnímu rozvoji.

12 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Tohle můžeš aneb jak hacknout hemofilii

Tohle můžeš aneb jak hacknout hemofilii

Praktické rady a doporučení nejen hemofilikům nabízí podcastový projekt Tohle můžeš aneb jak hacknout hemofilii. V sérii 17 dílů otevíráme témata, která nejvíce zajímají hemofiliky, ale užitečná mohou být i pro ostatní. V rozhovorech vystupují lékaři, fyzioterapeuti, zd

17 epizod

0 odběratelů