Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Novinky v podcastech

Projděte si nejnovější podcasty

Obrázek podcastu Moje KISKové okénko

Moje KISKové okénko

Tento podcast vznikl v rámci mého magisterského studia, který bude sloužit pro vzdělávací účely k mému oboru informační studia a knihovnictví na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity, odkud pochází tento zkrácený název na přebalu podcastu, kde budou předmětem podcas

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu AUTOKÁST - Všechno, co jste chtěli vědět o autech (ale báli jste se zeptat)

AUTOKÁST - Všechno, co jste chtěli vědět o autech (ale báli jste se zeptat)

Nadšenec a technický laik Pepa se ptá, odborník, amatérský závodník a bývalý majitel autoservisu Pavel odpovídá. Stránka pořadu dostupná zde https://www.facebook.com/autokast

8 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Ilusie

Ilusie

Osm dílů Ilusie, knižní série, inspirované finskou Kalevalou

2 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Hrdinové digitální doby

Hrdinové digitální doby

Rozhovory s inspirativními osobnostmi na téma seberozvoje, leadershipu, vzdělávání a hodnot v práci. Navazujeme na knihu rozhovorů se zakladateli CZ/SK digitálního marketingu. V souladu s trendy jsme se rozhodly pro podcast, jehož název zůstal stejný jako v případě knih

17 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Politika je pro všechny - #Podcast

Politika je pro všechny - #Podcast

Kampaň #politikajeprovšechny míří i do podcastového světa! Pozvání Markéty Gregorové přijali tři mladé političky a politici ze tří různých politických stran, které se odlehčenou formou s posluchači (a diváky!) podělí o zkušenosti ze svých začátků, o plusy a mínusy polit

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Účto, daně, hurá na ně!

Účto, daně, hurá na ně!

Tipy pro začínající podnikatele z oblasti účetnictví a daní. Rozhovory z pohledu praxe účetního experta a daňového poradce. / Ján Špireng & Karel Zacko / ucetnictvi-madatidal.cz & az-data.cz

23 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Náhradka - nejen o pěstounství a pěstounech

Náhradka - nejen o pěstounství a pěstounech

Podcast Sdružení pěstounských rodin o životních osudech a příbězích z pěstounských rodin, o historii náhradní rodinné péče v České Republice a dalších tématech, která s oblastí péče o ohrožené děti souvisí.

25 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Organická apotéka

Organická apotéka

Podcasty z Havlíkovy apotéky a Organické apotéky - kosmetika, rady, tipy i zdravý živostní styl.

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu O nás

O nás

podcast pro všechny, kteří chtějí být slyšet

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu O nemocech otevřeně

O nemocech otevřeně

Jsme Annie a Anežka. O nemocech chceme mluvit otevřeně, aby se pacienti a jejich blízcí necítili sami. Aby se i laik srozumitelně dostal k odborným informacím o zdraví. Aby nemoce nebyly strašákem. A aby ti, které choroby ovlivňují, mohli i přes omezení prožívat co nejk

13 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu FACE TO FACE

FACE TO FACE

Tváří v tvář se zajímavými hosty

274 epizod

184 odběratelů

Obrázek podcastu Spolupráce se zvířaty (dříve "Pozitivně k veterináři")

Spolupráce se zvířaty (dříve "Pozitivně k veterináři")

Podcast o etickém tréninku zvířat ke spolupráci a o tom, jak udělat z návštěvy veterináře i denní péče doma méně stresující událost (pro všechny), jak naučit zvíře tolerovat ošetření, nebo při něm spolupracovat a jak zajistit, aby si zvířecí pacient odnesl pozitivní zku

17 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Labyrint usínání

Labyrint usínání

Autorské příběhy a pohádky, které vám pomůžou snadněji vplout do hlubokého spánku. Každý příběh je vytvořen ve více variantách, doplněn o hudbu, nebo relaxační zvuky přírody. Podcasty jsou vhodné pro děti i dospělé, kteří mají problém se spánkem, nebo se jen chtějí uvol

19 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Jdu na jedno

Jdu na jedno

Podcast pro všechny, kterým chybí posezení s kamarády a rozebírání těch nejrůznějších témat.

2 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Sedmikrásky podcast

Sedmikrásky podcast

Ahoj! Vítáme vás na našich stránkách. Jsme dvě kamarádky a rozhodly jsme se nahrávat podcasty nejen o konspiračních teoriích, ale i o spoustě dalších věcí. Naše podcasty najdete i na Spotify. Nenechte si ujít žádné novinky a sledujte náš instagram @sedmikraskypodcast Př

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Humans of God

Humans of God

Unikátní pořad, ve kterém (ne)věřící lidé sdílí svůj příběh, svoji cestu a své osudy.

7 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Reisovo filosofování

Reisovo filosofování

Ahoj člověče, Jmenuji se Lukáš Reisinger a tímto podcastem s tebou chci sdílet své vědomosti, ale i myšlenky o různých otázkách života, spánku, stravování, pohybu, mentálního a duchovního zdraví, vztahů a mnoha dalšího. Bonusový obsah: https://www.pickey.cz/lreisinger

49 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Hlavně (Ne)objektivně

Hlavně (Ne)objektivně

Fotbal, fotbal a zase fotbal. Jiří (Toaletná) a Honza (Juden) fandí každý jiné části Prahy. Rozebíráme aktuální kolo české nejvyšší soutěže "Jahodové" ligy, občas zabloudíme i do jiných sportů a bulvárních neřestí.

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu Alternation

Alternation

Poslechněte si naše podcasty nejen o vzdělávání 🤓

7 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Na pohovce Jožky Kubáníka

Na pohovce Jožky Kubáníka

Povídání Jožky Kubáníka se zajímavými hosty. Všechny díly podcastu Na pohovce Jožky Kubáníka můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

77 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Pepči Podcasty

Pepči Podcasty

Moje podcasty jsou pro pobavení mně i vás. Při nhrávání je sranda. Moc mě to baví a doufám že vás taky.

7 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu BodyVibes

BodyVibes

Podcast BodyVibes má všem připomenout důležitost vlastního já a to nejen fyzického tělesného já, ale i vnitřního já. Pokud na sobě chcete tedy opravdu pracovat a to zdravě, jemně a s ohledem na potřeby organismu, pak je tento podcast právě pro vás! Já se jmenuji Eliška

1 epizoda

0 odběratelů

Obrázek podcastu KITTYCAST

KITTYCAST

Podcast projektu Esport Academy zaměřený na tuzemský esport a rozhovory s jeho zajímavými osobnostmi.

5 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu DailyDrama

DailyDrama

DailyDrama podcast - proč zrovna DailyDrama? Rejža v nás dost věří a přeje si, aby byl jednou tenhle podcast světový :). Sou vaj not? Podcast o kultuře a kulturním dění - zahrnuje divadlo, film, hudbu, literaturu, vzdělávání atd. Základní informace o našem týmu se dozv

6 epizod

0 odběratelů