Moje KISKové okénko
Tento podcast vznikl v rámci mého magisterského studia, který bude sloužit pro vzdělávací účely k mému oboru informační studia a knihovnictví na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity, odkud pochází tento zkrácený název na přebalu podcastu, kde budou předmětem podcas…
1 epizoda
0 odběratelů

AUTOKÁST - Všechno, co jste chtěli vědět o autech (ale báli jste se zeptat)
Nadšenec a technický laik Pepa se ptá, odborník, amatérský závodník a bývalý majitel autoservisu Pavel odpovídá. Stránka pořadu dostupná zde https://www.facebook.com/autokast
8 epizod
1 odběratel

Hrdinové digitální doby
Rozhovory s inspirativními osobnostmi na téma seberozvoje, leadershipu, vzdělávání a hodnot v práci. Navazujeme na knihu rozhovorů se zakladateli CZ/SK digitálního marketingu. V souladu s trendy jsme se rozhodly pro podcast, jehož název zůstal stejný jako v případě knih…
17 epizod
0 odběratelů

Politika je pro všechny - #Podcast
Kampaň #politikajeprovšechny míří i do podcastového světa! Pozvání Markéty Gregorové přijali tři mladé političky a politici ze tří různých politických stran, které se odlehčenou formou s posluchači (a diváky!) podělí o zkušenosti ze svých začátků, o plusy a mínusy polit…
3 epizod
0 odběratelů

Účto, daně, hurá na ně!
Tipy pro začínající podnikatele z oblasti účetnictví a daní. Rozhovory z pohledu praxe účetního experta a daňového poradce. / Ján Špireng & Karel Zacko / ucetnictvi-madatidal.cz & az-data.cz
23 epizod
1 odběratel

Náhradka - nejen o pěstounství a pěstounech
Podcast Sdružení pěstounských rodin o životních osudech a příbězích z pěstounských rodin, o historii náhradní rodinné péče v České Republice a dalších tématech, která s oblastí péče o ohrožené děti souvisí.
25 epizod
3 odběratelé

Organická apotéka
Podcasty z Havlíkovy apotéky a Organické apotéky - kosmetika, rady, tipy i zdravý živostní styl.
3 epizod
0 odběratelů

O nemocech otevřeně
Jsme Annie a Anežka. O nemocech chceme mluvit otevřeně, aby se pacienti a jejich blízcí necítili sami. Aby se i laik srozumitelně dostal k odborným informacím o zdraví. Aby nemoce nebyly strašákem. A aby ti, které choroby ovlivňují, mohli i přes omezení prožívat co nejk…
13 epizod
0 odběratelů

Spolupráce se zvířaty (dříve "Pozitivně k veterináři")
Podcast o etickém tréninku zvířat ke spolupráci a o tom, jak udělat z návštěvy veterináře i denní péče doma méně stresující událost (pro všechny), jak naučit zvíře tolerovat ošetření, nebo při něm spolupracovat a jak zajistit, aby si zvířecí pacient odnesl pozitivní zku…
17 epizod
1 odběratel

Labyrint usínání
Autorské příběhy a pohádky, které vám pomůžou snadněji vplout do hlubokého spánku. Každý příběh je vytvořen ve více variantách, doplněn o hudbu, nebo relaxační zvuky přírody. Podcasty jsou vhodné pro děti i dospělé, kteří mají problém se spánkem, nebo se jen chtějí uvol…
19 epizod
2 odběratelé

Jdu na jedno
Podcast pro všechny, kterým chybí posezení s kamarády a rozebírání těch nejrůznějších témat.
2 epizod
0 odběratelů

Sedmikrásky podcast
Ahoj! Vítáme vás na našich stránkách. Jsme dvě kamarádky a rozhodly jsme se nahrávat podcasty nejen o konspiračních teoriích, ale i o spoustě dalších věcí. Naše podcasty najdete i na Spotify. Nenechte si ujít žádné novinky a sledujte náš instagram @sedmikraskypodcast Př…
1 epizoda
0 odběratelů

Humans of God
Unikátní pořad, ve kterém (ne)věřící lidé sdílí svůj příběh, svoji cestu a své osudy.
7 epizod
0 odběratelů

Reisovo filosofování
Ahoj člověče, Jmenuji se Lukáš Reisinger a tímto podcastem s tebou chci sdílet své vědomosti, ale i myšlenky o různých otázkách života, spánku, stravování, pohybu, mentálního a duchovního zdraví, vztahů a mnoha dalšího. Bonusový obsah: https://www.pickey.cz/lreisinger …
49 epizod
0 odběratelů

Hlavně (Ne)objektivně
Fotbal, fotbal a zase fotbal. Jiří (Toaletná) a Honza (Juden) fandí každý jiné části Prahy. Rozebíráme aktuální kolo české nejvyšší soutěže "Jahodové" ligy, občas zabloudíme i do jiných sportů a bulvárních neřestí.
1 epizoda
0 odběratelů

Na pohovce Jožky Kubáníka
Povídání Jožky Kubáníka se zajímavými hosty. Všechny díly podcastu Na pohovce Jožky Kubáníka můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
77 epizod
3 odběratelé

Pepči Podcasty
Moje podcasty jsou pro pobavení mně i vás. Při nhrávání je sranda. Moc mě to baví a doufám že vás taky.
7 epizod
0 odběratelů

BodyVibes
Podcast BodyVibes má všem připomenout důležitost vlastního já a to nejen fyzického tělesného já, ale i vnitřního já. Pokud na sobě chcete tedy opravdu pracovat a to zdravě, jemně a s ohledem na potřeby organismu, pak je tento podcast právě pro vás! Já se jmenuji Eliška…
1 epizoda
0 odběratelů

KITTYCAST
Podcast projektu Esport Academy zaměřený na tuzemský esport a rozhovory s jeho zajímavými osobnostmi.
5 epizod
0 odběratelů

Věčnost hlubin
1 epizoda
0 odběratelů

DailyDrama
DailyDrama podcast - proč zrovna DailyDrama? Rejža v nás dost věří a přeje si, aby byl jednou tenhle podcast světový :). Sou vaj not? Podcast o kultuře a kulturním dění - zahrnuje divadlo, film, hudbu, literaturu, vzdělávání atd. Základní informace o našem týmu se dozv…
6 epizod
0 odběratelů