V top 10 podcastů je nově Interview Martina Kováře nebo Brain We Are

ÚvodMagazínV top 10 podcastů je nově Interview Martina Kováře nebo Brain We Are

19. 3. 2021 – Endru

Česká služba pro poslech podcastů a zpravodajství – Youradio Talk – zveřejnila žebříček nejposlouchanějších podcastů za poslední 3 měsíce. Ten suverénně ovládla moderátorská dvojice Leoš Mareš a Patrik Hezucký. Jejich Ranní show je nejen lídrem v kategorii zábava, ale vede i v celkovém hodnocení nejoblíbenějších podcastů.

obrázek článku

Do první desítky nejposlouchanějších podcastů se také probojoval podcast Interview Martina Kováře, který můžete slyšet i u nás na Rádiu Z.

„Mezi nejoblíbenější podcasty se nově řadí i Interview Martina Kováře, které je živě vysílané na Rádiu Z. Je to pro nás neuvěřitelná pocta a také závazek. Rádio Z tvoří kvalitní zpravodajský obsah a je pro nás oceněním, když si tento obsah vyhledávají a pouští lidé i zpětně prostřednictvím podcastů. Budeme se proto i nadále snažit připravovat takové zpravodajství a publicistiku, jež si najdou další pravidelné odběratele vaplikaci Youradio Talk,“ říká Ondřej Kopa šéfredaktor Rádia Z.   

V první desítce nejoblíbenějších podcastů se většinou střídají podcastové epizody z oblasti zpravodajství, zábavy nebo ze společnosti. Tentokrát se ale do první desítky nejposlouchanějších podcastů dostala také Historie českého zločinu z kategorie historie.  

Mezi posluchačsky atraktivní podcasty v ČR patří dlouhodobě také speciály aplikace Youradio Talk, jako jsou například podcasty Druhý poločas nebo V tělocvičně

Žebříček TOP 10 nejvíce poslouchaných podcastů v aplikaci Youradio Talk za poslední 3 měsíce.
#PodcastKategorie
1Ranní showZábava
23v1Zábava
3Opravdové zločinySpolečnost
4Vinohradská 12Zpravodajství
5V tělocvičněOsobní rozvoj
6Interview Martina KovářeSpolečnost
7Druhý poločasSpolečnost
8DVTVZpravodajství
9Historie českého zločinuHistorie
10Brain We AreOsobní rozvoj