Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Praha erotická - po stopách pražských nevěstinců s Terezou Molkovou

1.

Praha erotická - po stopách pražských nevěstinců s Terezou Molkovou

23. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Odolnost neznamená, že děti nejsou smutné nebo se nebojí, tvrdá výchova není dobrý směr, říká terapeut

2.

Odolnost neznamená, že děti nejsou smutné nebo se nebojí, tvrdá výchova není dobrý směr, říká terapeut

23. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Studio Ypsilon &+-VeDvou - Jan Večeřa

3.

Studio Ypsilon &+-VeDvou - Jan Večeřa

18. 12. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody S organizací SOFA o inkluzivním vzděláváním, well-beingu a nutnosti sociálních pracovníků ve školách

4.

S organizací SOFA o inkluzivním vzděláváním, well-beingu a nutnosti sociálních pracovníků ve školách

26. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody Eva Králíková kuřákům: Nepřestávejte přestávat, i když se to hned nepovede

5.

Eva Králíková kuřákům: Nepřestávejte přestávat, i když se to hned nepovede

26. 8. 2021

30 min

Obrázek epizody Když věta „Vždyť máš zdravé dítě“ extrémně bolí. O porodu císařským řezem s psycholožkou Zuzanou Bílkovou

6.

Když věta „Vždyť máš zdravé dítě“ extrémně bolí. O porodu císařským řezem s psycholožkou Zuzanou Bílkovou

23. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody Měla jsem pocit, že je se mnou můj syn neustále v nebezpečí, říká Veronika Kubrichtová

7.

Měla jsem pocit, že je se mnou můj syn neustále v nebezpečí, říká Veronika Kubrichtová

23. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Realitní tipy Pro Vás #13

8.

Realitní tipy Pro Vás #13

26. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Za rodiče, kteří pijí, dítě nemá odpovědnost, i když si to často myslí, říká terapeutka

9.

Za rodiče, kteří pijí, dítě nemá odpovědnost, i když si to často myslí, říká terapeutka

23. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody S Kateřinou Slavíčkovou o hádkách a pohodě na dovolené

10.

S Kateřinou Slavíčkovou o hádkách a pohodě na dovolené

23. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Roman Budský: Střední stupeň únavy je srovnatelný s jednou promile alkoholu v krvi

11.

Roman Budský: Střední stupeň únavy je srovnatelný s jednou promile alkoholu v krvi

26. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Realitní tipy Pro Vás #12

12.

Realitní tipy Pro Vás #12

25. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Nebaví mě moje práce: Co funguje jako motivace víc než peníze?

13.

Nebaví mě moje práce: Co funguje jako motivace víc než peníze?

23. 4. 2025

20 min

Obrázek epizody (Ne)bezpečné plastiky: Kdy může estetická chirurgie pomoct, a kdy ublížit?

14.

(Ne)bezpečné plastiky: Kdy může estetická chirurgie pomoct, a kdy ublížit?

23. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Small Talk #46 - Proč je důležité ovládat pravidla chování u stolu?

15.

Small Talk #46 - Proč je důležité ovládat pravidla chování u stolu?

25. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody Bolestivá menstruace, opakované potraty a další témata žen, o kterých se nemluví. Změňme to

16.

Bolestivá menstruace, opakované potraty a další témata žen, o kterých se nemluví. Změňme to

23. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Dominance a odevzdání: Co je masochismus a v jakém případě jde sadismus za hranu sexuálního násilí?

17.

Dominance a odevzdání: Co je masochismus a v jakém případě jde sadismus za hranu sexuálního násilí?

23. 4. 2025

5 min

Obrázek epizody Přehled aktuálních témat na české zpravodajské scéně

18.

Přehled aktuálních témat na české zpravodajské scéně

24. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody VERONIKA KAŠÁKOVÁ

19.

VERONIKA KAŠÁKOVÁ

14. 5. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Jakub Caha: Mým cílem není jen prodej Nosek, ale především tvorba komunity.

20.

Jakub Caha: Mým cílem není jen prodej Nosek, ale především tvorba komunity.

18. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Derby ostudu fotbalu? Tvrdík doprovokoval Spartu? w/ Tomáš Pešír, Václav Kadlec

21.

Derby ostudu fotbalu? Tvrdík doprovokoval Spartu? w/ Tomáš Pešír, Václav Kadlec

26. 9. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Realitní tipy Pro Vás #11

22.

Realitní tipy Pro Vás #11

24. 8. 2021

1 min

Obrázek epizody Dovolená je skvělý čas, kdy zkusit v životě více spontánnosti

23.

Dovolená je skvělý čas, kdy zkusit v životě více spontánnosti

23. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody Kdybych tehdy... Jak se nezbláznit z vědomí, že každá drobnost může měnit osudy

24.

Kdybych tehdy... Jak se nezbláznit z vědomí, že každá drobnost může měnit osudy

23. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Realitní tipy Pro Vás #10

25.

Realitní tipy Pro Vás #10

21. 8. 2021

1 min